Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamadim yaptim ama negatif
arkadaşlar kendimi çok garip hissediyorum yarın kontrole gideceğim inşallah ilaçlara başlayacağız ama ne heyecan var ne umutsuzluk çok normal değilim
olmadı sonuç negatif çıktı 11.gün önce koyu kahve bir akıntım oldu, sonra açık pembe, sabah uyandığımda doktora gitmeden önce kanamam olduğunu gördüm zaten umudum o an yerle bir oldu ve sonuç kocaman bir negatif((
cok sukur adet oldum hic bu kadar gecikmemisti sanirim burda iki uc arkadasla tedavimiz bir olucak bahcecide: allah hepimizin yardimcisi olsun yarin ikinci gun kontrolu olucak karindan mi bakiyorlar sormak istedim.
amin inşallah 6767 senıde eklıyımmı tabloya?6 yıllık evliyim pco luyum bende... bugün brüksel tüp bebek merkezine gidiyoruz. yoldayız şimdi çok heyecanlıyım ne olacak nasıl olacak. birazda korku var. inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun .
Sonucumu aldim arkadaslar maalesef negatif
g090 hoşgeldın aramıza yenı katıldın galıba senı tanıyabılırmıyız?yasmiiiiin hayırlı olsun şimdiden benimde transferimin 8. günü, bende herhangi bir ağrı olmadı çok şükür, insallah her isteyen gibi bizde hamiş kalırıııııız cuma test günüüüüüüüüm çok heyecanlıyııııız
kızlar moralim çok bozuk bebeği kaybettik:2::2: dr bugün 3. kan testimi yaptı yükselmeyi takip için ama değerim düşmüş çok şaşırdı herşey yolundaydı çok düşük bi ihtimaldi dedi, öyle bi kanamam da olmadı ama durum bu artık başka sefere diyorum ama tabi cnm yanıoo
kızlar nasılsınız geçmişi fazla okuyamadım şöyle bir baktım ve bir iyi birde kötü haberi gördüm öncelikle poff canım allah size sağlık verdiği sürece birgün mutlaka gelecektir bebeğin. yeni hamişimiz yağmurcum çok sevindim bakalım bizde yazabilecezmi hamileyiz diye. Bende bugün doktora gittim nerdeyse yine başlayamıyoduk tedaviye doktor yine kist gördü kan sonucu gelsin ona göre karar verelim dedi e2 ya bakcakmış neyseki e2 4 gelmiş (bu arada 4 iyimi bilmiyorum) başladık tedaviye bana orda bi tane iğne yaptı orgalutran ismi kist içinmiş bu iğne sonra puregonu sabahları 200 ünite vurcam birde femara diye bi hap verdi bunuda sabah akşam kullancam cuma kontrol var ama 2 tanecik yumurtam var bunları büyütmeye çalışcaz dedi biraz üzüldüm sadece 2 tanecik ama bi yandanda hiç olmamaktan iyidir diye düşündüm yani kızlar benim durum bu şimdilik bu arada pitide bugün gitcekti doktora ne oldu acaba
derincim bılıyosun bı tane yumurta bıle yeterlı sonuçta fazla topluyolar ama bı ıkı tane koyuyolar kısmette varsa olcak.bıde doktordan gelıyorum bugun tedavıyı başlattı gonalf iğne verdi 5 sabah kullancam cumartesı sabahı tekrar kontrole gıtcem.
Ve sononda mutlu haberi aldık rabbime binlerce şükürler olsun hamileyim darısı başınıza kızlar rabbim sizede nasip etsin inşallah
piticim tesekkur ederim cevap icin :) ikinci gunu muayne cok rahatsiz edici olucak sen bugun mu basladin ignelere
canım bende cuma gitcem kontrole ne güzel beraber başladık birbirimize destek olalım
Canimmm gozun aydin tatlim cooookkk sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
poff senin için çok üzgünüm ama bundada vardır bir hayır demekten başka çare yok durmak yok yola devam
hemiş haberi alan arkadaşım allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
piticiğim benimde işim 11 gibi bitti bende sana bakındım ama birini sana benzettim emin olamadığım için tepki veremedim yanında eşin ve annen vardı üzerinde yeşile benzer bir kazak vardı değil mi
arayışta içeri girerğirmez sana dua ettim
piti kaç yumoş varmış başladın mı iğnelere