2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaslar belki çogunuz gibi bilgi edinmek için gezinirken bu sayfayi buldum ve birbirimizi iyi anlayacagimizi dusunerek yaziyorum.bende suan tup bebek yaptiriyorum gonalf kullaniyorum en cok korktugum yumurta toplama islemi.ilk denemem tecrubeleri ve sonuclari paylasmak dilegiyle.Allah hepiizin yardimcisi olsun

hanımlar nerelerdesiniz hepiniz pazar gezmesine mi çıktınız
adetin2. günü dr giderken aç ya da tok olmak fark ediyor mu

hoş geldin aramıza sana bu konuda yardımvı olamayacağım ama arkadaşlar korkulacak bir süreç olmadığını yazmışlardı inşallah güzel haberler alırsın

Hayalcim çok sevindim ama şaşırmadım senden pozitif bekliodum zaten..Kız totem etmiştim içimden bu kız hamileyse bende hamileyim diye inş tutar

tutar canım inşallah senin bebişde
beklyorum güzel haberlerini dualrım seninle...
Rabbim herkese nasip etsin

kızlar herkese slm bende burdayım artık aralık ayındaydım ama başlayamadık bi türlü büssürü engel çıktı yarın randevum var yine kis falan çıkmazsa inşallah start vercez çok heyecanlıyım biran önce bebişlerimi göbişime almak istiyorum bebişlerim diyorum çünkü 2 tane istiyorum(tabi bakalım doktor bu 2 düşüncesine ne dicek) allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herkese ver

merhaba mufi aramıza hosgeldin tedavın hayırlı olsun bıze kendınden bahsedermsın?
hanımlar nerelerdesiniz hepiniz pazar gezmesine mi çıktınız
adetin2. günü dr giderken aç ya da tok olmak fark ediyor mu

farketseydı söylerlerdı ben sadece su iççem ultrasonda net yumoşlar görünsün diye

ewet TÜRKMENEM sonucunu paylaşmadı meraktayız?
yağmur ve çirkin hadı sızdende guzel haberler alalım allahın izniyle

offf hiç bişey hissetmiyorum karma karışık kafamın içini yarın olsada sonucu öğrensek bugün 12. günümüz

sabrına hayranım ben çoktan tahlıl kuyruğuna gırmıştım:)))emeklerının karsılığını almana az kaldı.

hoşgeldın derın olumlu düşün güzel olsun yenı katıldığın için sende diğer arkadaşlar gibi bize kendınden bahsedermısın?

topiğimizin güzel anne adayları bılıyorum tedavı surecındesınız sık sık ziyaret edemıyosunuz topiğimizi ama test sonuçlarınız bellı olduysa tarıhlerınızı paylaşırmısınız birbirimize destek olabılmemız için...teşekkur....

canım bende rezerv azlığı var eşimde 2 kere varikosel ameliyatı oldu fsh yüksek amh de düşük 2 kere aşılama oldum tüpte ilk denemem olacak nasipse geçen ay başlıcaktık kistim çıktı (bu arada geçen senede miyom ameliyatı oldum) doktor bi ilaç verdi adetine 5 gün kala iç adet başlayınca gel dedi ilacı içtim ama adetim bir türlü gelmedi sonra yine aradım doktoru bu seferde tarlusal iç dedi onuda içtim nihayet teşrif etti bi ara hiç gelmicek zannettim yarın için randevu aldım 3. günü diye eğer bi problem çıkmazsa hemen başlıcaz doktor kısa protokol yapacağını söyledi yani benimki mini tüp bebek olcakmış

aayy ben dayanamaz 9. gün test yaptırmaya başlardııımm :)

ayyy bende her seferinde idrar testlerinden doldurup 8. gün test yapmaya başlıyorum dayanamıyorum:)) o kadar para verdim diyip heyecanın tadını çıkatıyorum:)) herkes dayanamıyo bu heyecana ama artık ben dalga geciyorum galiba

ama 4. de yani olumlu olanda 9. gün çift çizgiyi görmüştüm yaaa

senıde tabloya eklıyorum derın merkezın hangısı benımde yarın 3.gunum bende tedavıye başlıcam allahın izniyle hepimizin kollarının dolması dileğiyle...

senıde tabloya eklıyorum derın merkezın hangısı benımde yarın 3.gunum bende tedavıye başlıcam allahın izniyle hepimizin kollarının dolması dileğiyle...

canım benim izmir smyrna tüp bebek merkezi

idrardan baktıysan ümidini yitirme hemen idrara geç çıkabiliyor bazen hormonlar kan testini görmeyi bekle bence cnm ya

ahalli arkadaşım moralini bozma ve bence 12.günü bekle bu test sonuçları moralini bozar ister istemez o kadar beklemişsin 3 gün daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…