poff lütfen olumlu düşün bebişlerin seninle ve seinle kalacaklar
Hayalcim çok sevindim ama şaşırmadım senden pozitif bekliodum zaten..Kız totem etmiştim içimden bu kız hamileyse bende hamileyim diye inş tutar
arkadaslar belki çogunuz gibi bilgi edinmek için gezinirken bu sayfayi buldum ve birbirimizi iyi anlayacagimizi dusunerek yaziyorum.bende suan tup bebek yaptiriyorum gonalf kullaniyorum en cok korktugum yumurta toplama islemi.ilk denemem tecrubeleri ve sonuclari paylasmak dilegiyle.Allah hepiizin yardimcisi olsun
hanımlar nerelerdesiniz hepiniz pazar gezmesine mi çıktınız
adetin2. günü dr giderken aç ya da tok olmak fark ediyor mu
Bugün türkmenem senin test günündü hatta dündü galiba sonuç bildirmemişsin ?
Yarında yğmrrr ve çirkin hadi bakalım kıslar heyecan dorukta :18:
Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin..
offf hiç bişey hissetmiyorum karma karışık kafamın içini yarın olsada sonucu öğrensek bugün 12. günümüz
kızlar herkese slm bende burdayım artık aralık ayındaydım ama başlayamadık bi türlü büssürü engel çıktı yarın randevum var yine kis falan çıkmazsa inşallah start vercez çok heyecanlıyım biran önce bebişlerimi göbişime almak istiyorum bebişlerim diyorum çünkü 2 tane istiyorum(tabi bakalım doktor bu 2 düşüncesine ne dicek) allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herkese ver
aayy ben dayanamaz 9. gün test yaptırmaya başlardııımm :)
canım bende rezerv azlığı var eşimde 2 kere varikosel ameliyatı oldu fsh yüksek amh de düşük 2 kere aşılama oldum tüpte ilk denemem olacak nasipse geçen ay başlıcaktık kistim çıktı (bu arada geçen senede miyom ameliyatı oldum) doktor bi ilaç verdi adetine 5 gün kala iç adet başlayınca gel dedi ilacı içtim ama adetim bir türlü gelmedi sonra yine aradım doktoru bu seferde tarlusal iç dedi onuda içtim nihayet teşrif etti bi ara hiç gelmicek zannettim yarın için randevu aldım 3. günü diye eğer bi problem çıkmazsa hemen başlıcaz doktor kısa protokol yapacağını söyledi yani benimki mini tüp bebek olcakmış
senıde tabloya eklıyorum derın merkezın hangısı benımde yarın 3.gunum bende tedavıye başlıcam allahın izniyle hepimizin kollarının dolması dileğiyle...
Kizlar 9. Gunden once idrar testinde sonucu çıkan varmi
Dayanamadim yaptim ama negatif
inş canım ya iğne vuruldu 2 gündür bugün lekelenmem yok diyebilirim ama kalbim pır pır sürekli dinleniyorum ev işi yapmıyorum, günler geçmek bilmiyor...
idrardan baktıysan ümidini yitirme hemen idrara geç çıkabiliyor bazen hormonlar kan testini görmeyi bekle bence cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?