Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bu sefer deycek tum bu sıkıntılarına alıcaksın bebeğini bak ne uğurlu bı topik hamıleler ard arada:)
hayalcım yuppiiiiii diyorum ohoohoo ne çok teyze oldum ben içim rahatladı allah kucağınada almayı nasıp etsın tavsıyelerın ıçın sağol bızede dua et allah kollarımzı boş çıkarmasın parlattım listede adını...
saol piticiğim evet atlattım işin en zor tarafını.cnm sabah en geç 8.30 da burda olmanız gerekiyor dediler.9.00 da eşim mikro tese ye girdi.10,30 gibi çıktı.hemen beni hazırlayıp aldılar.20 dak.falan sürüyo toplama işlemi ve hiç korkulacak bişey yokmuş piticiğim.eşimle beni aynı odaya aldılar.uyanırken kendimi biliyodum iyiydim.zaten çok yüksek dozda narkoz vermedikleri için gözünü açar açmaz kendine geliyosun.o gün Güvenç bey geldi odaya 11 yumurta topladım.ama ne kadarı iyi kaçı döllenecek onların bilgilerini yarın alabilirsin dedi.zaten seni ararlar dedi.ertesi günde Emine hemşire arayıp bilgilendirdi.[/QUO
sağol tatlım verdığın bılgıden dolayı ben emıne hemsıreyle konuştum pazartesı sabahı 10 ile 10:30 arası olucam merkezde ben kendımı tarıf edeyım saçlarımı orucem uzun boyluyum gözlukluyum senı ben nasıll tanıcam.he bıde unyelıarzuda orda olucak transferden once sana moral olmayı çok isterım...
arayışta ve piti bende pazartesi 10 da oradayım arayışta buluşamasakta dualarım seninle olacak
tatlım bu sefer deycek tum bu sıkıntılarına alıcaksın bebeğini bak ne uğurlu bı topik hamıleler ard arada:)
hayalcım yuppiiiiii diyorum ohoohoo ne çok teyze oldum ben içim rahatladı allah kucağınada almayı nasıp etsın tavsıyelerın ıçın sağol bızede dua et allah kollarımzı boş çıkarmasın parlattım listede adını...
arayışta ve piti bende pazartesi 10 da oradayım arayışta buluşamasakta dualarım seninle olacak
arzucum bu sefer karşılaşcaz hadı bakalım kım daha erken bırbırını bulcak:)he heyttt...
aminnn. . . Mü'minin Mü'min Kardeşinin Gıyabında Dua etmesı kadar fazıletlısı yoktur. . . Ben sıze dua edeyım sızde bana ıns :)
canım aklım hep sendeydi ne kadar çok sevindim anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım valla kendım hamıle kalmış kadar sevındım canım yaa çok tebrik ederim senii
bu halayda bende olsun canım :))
naptın canım nasıl geçti transferin ?? bu transfer sırasında en sevmediğim sey sıkışık olmak hiç bitmeyecek gibi geliyo insana..canım seni baya merak etmiştim.ben de yüksek dozda ilaç kullanmama rağmen 6 yumoşum oldu.benimde baya sıvı birikti.ancak senin kadar acı çekmedim.daha az acılıydı en azından.senin oldukça çokmuş( maşallah).pct de kromozomlara bakıyolar demi canım.tam bilmiyorum ama inşalah sorunsuz transferinde olur ve bebişlerimize kavuşuruz.heyecandan uyuyamadım.sabah erken kalktım.bugün gidiyorum.inşallah yumoşlar iyidir ve transferim olur sonrasındada tutunur inşallah.
kızlar 2 gündür sürekli koyu kahve lekenmelerim devam ediyor bazen olabiliyormuş ama sonuçta yine de düşük riski dedi doktor, dua edin nolur tutunsun bebişim :18:
Poff insallah bebegin sana simsiki tutunur. Kacinci gunu transferinin
5 ocakta transfer oldu 15. güne giriyoruz, pozitife hala tam bi sevinemedim hala tedirginim
benım olmadı tutunamadı bebeğimm..karısık karmakarısıgımm...acıı acııı..
kızlar 2 gündür sürekli koyu kahve lekenmelerim devam ediyor bazen olabiliyormuş ama sonuçta yine de düşük riski dedi doktor, dua edin nolur tutunsun bebişim :18:
benım olmadı tutunamadı bebeğimm..karısık karmakarısıgımm...acıı acııı..
Bugün türkmenem senin test günündü hatta dündü galiba sonuç bildirmemişsin ?
Yarında yğmrrr ve çirkin hadi bakalım kıslar heyecan dorukta :18:
Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin..
offf hiç bişey hissetmiyorum karma karışık kafamın içini yarın olsada sonucu öğrensek bugün 12. günümüz