• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım sonu pozitif hamileyim:) gelemedim bugün kaynanama takıldım biraz.
Rabbim hiç birinizin emeklerini boşa vermesin hepiniz kavuşun bebklerinize dualarım sizinle...
Olumlu düşünün ve stres yapmayın özellikle embriyo transferinden sonra bebk varmış gibi konuşun onunla çok iyi geliyor:)Ve Rabbimin EL_MUHYİ ( hayat veren anlamında)adını anmayı unutmayın bol bol tesbih olarak çekin inanıyorum olucak hepinizin bebişleri

Çok sevindim, hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin, darısı tüm isteyenlere, inşallah hayırlısıyla benim de 24 Ocak ta testim pozitif çıkar, dualarınızı esirgemeyin bizlerden.

cnm çok üzüldüm, ama pes etmek yok herşeyde bir hayır vardır diyip yola devam etmekten başka çare yok malesef , ümidini yitirme rabbim yazdıysa zamanı geldiğinde olur mutlaka...

canım hayırlısı her şey ALLAH tan umudunu asla kaybetme ve moralini yüksek tut mucizeler beklemediğin anda olur.

Cok sagolun canlarm ya aynen oyle pes etmek yok onumuzdeki ay 2 embriyoyla yola devam

kizlar mrb bikac gundur forums bakamiyordum transferim oldu bugun 4. gunu transfer sirasinda 1 saat yatirdilar sonra kaldirdilar ama ayaga kalktigimda orta derecede sag tarafimfa bel agrisi vardi bi an korktum hamile kalan arkadaslarim transferden sonra sizde bi rahatsizlik oldumu

kizlar mrb bikac gundur forums bakamiyordum transferim oldu bugun 4. gunu transfer sirasinda 1 saat yatirdilar sonra kaldirdilar ama ayaga kalktigimda orta derecede sag tarafimfa bel agrisi vardi bi an korktum hamile kalan arkadaslarim transferden sonra sizde bi rahatsizlik oldumu

yasmiiiiin hayırlı olsun şimdiden benimde transferimin 8. günü, bende herhangi bir ağrı olmadı çok şükür, insallah her isteyen gibi bizde hamiş kalırıııııız cuma test günüüüüüüüüm çok heyecanlıyııııız

kızlar moralim çok bozuk bebeği kaybettik:(:2::2: dr bugün 3. kan testimi yaptı yükselmeyi takip için ama değerim düşmüş çok şaşırdı herşey yolundaydı çok düşük bi ihtimaldi dedi, öyle bi kanamam da olmadı ama durum bu:( artık başka sefere diyorum ama tabi cnm yanıoo:5:

hastanede kan tahlili yapıldı 150 ünite ile başladık ilaca göbekten 3 gün perşembe tekrar kontrolüm var. tekrar yazarım kızlar. hayırlısı Allahtan.

ins canim seninde guzel haberini burdan ogreniriz dualarim seninle olcak 29 ocakta benim test gunum hakkimizda hayirlisi artik

kızlar moralim çok bozuk bebeği kaybettik:(:2::2: dr bugün 3. kan testimi yaptı yükselmeyi takip için ama değerim düşmüş çok şaşırdı herşey yolundaydı çok düşük bi ihtimaldi dedi, öyle bi kanamam da olmadı ama durum bu:( artık başka sefere diyorum ama tabi cnm yanıoo:5:

Canm kiyamam ya cok uzuldum inanki allah yardmcn olsun tatlim

Çok üzüldüm, duygularını çok iyi anlayabiliyorum, şimdi sana ne desem boş, ama bunda da var bir hayır diye düşün, Allah herşeyin hayırlısın versin.

Cok sagol canm ya aynen oyle bundada vardir bi hayir zaten cok ümitli değildim nedense tahmin ettigm gbi ckti ama ynede insan uzulmekten kendini alamiyo

Son düzenleme:
Canm naptin sonucunu cok merak ediyorum insallah sen guzel haberlerle gelirsin

poffcum...şu an inanamıyorum..çok çok üzüldüm :(...kendini sıkma,elden ne gelir,sen eminim elinden geleni yaptın,ama nasipte yokmuş cnm,acını yaşa,çabucak toparlanmanı diliyorum...güçlü ol ki bi dahaki denemeye moral ola,nefes aldığımız sürece herşeyin bi çaresi var

Ve sononda mutlu haberi aldık rabbime binlerce şükürler olsun hamileyim darısı başınıza kızlar rabbim sizede nasip etsin inşallah

çok üzüldüm canım, Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme inşallah bir dahakine olacak...

Ve sononda mutlu haberi aldık rabbime binlerce şükürler olsun hamileyim darısı başınıza kızlar rabbim sizede nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun arkadaşım, kaçıncı gün test yaptırdın, değerin kaç çıktı, darısı ibteyen herkese olsun, inşallah biz de hayırlısıyla senin gibi mutlu haberi alırız, test gününü merakla bekliyorum,

çok üzüldüm canım, Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme inşallah bir dahakine olacak...

Vardır bunda da bir hayır mimosa..Bende bugün 11.günüm meraakımdan test yaptırdım 0.31 çıktı.bende çok üzgünüm.aslında doktorum 12.gün test istedi ama ben yinede bellşi olur az çok diye başka yere yaptırdım.acaba farkedermi bir gün ara onuda bilmiyorum .Bilen varsa cevap beklerim.

desteğiniz için çok sağolun kızlar olmayınca olmuyormuş, 1 hafta sürdü mutluluğumuz pozitifi görmeyi de nasip etti ya rabbim olsun artık zamanı değilmiş Allah hepinizin yardımcısı olsun, pozitifsonuç alanlar hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inş, negatif alanlar ümidimizi yitirmeden kendimizi toplayıp yola devam....

Back