canım sonu pozitif hamileyim:) gelemedim bugün kaynanama takıldım biraz.
Rabbim hiç birinizin emeklerini boşa vermesin hepiniz kavuşun bebklerinize dualarım sizinle...
Olumlu düşünün ve stres yapmayın özellikle embriyo transferinden sonra bebk varmış gibi konuşun onunla çok iyi geliyor:)Ve Rabbimin EL_MUHYİ ( hayat veren anlamında)adını anmayı unutmayın bol bol tesbih olarak çekin inanıyorum olucak hepinizin bebişleri
cnm çok üzüldüm, ama pes etmek yok herşeyde bir hayır vardır diyip yola devam etmekten başka çare yok malesef , ümidini yitirme rabbim yazdıysa zamanı geldiğinde olur mutlaka...
canım hayırlısı her şey ALLAH tan umudunu asla kaybetme ve moralini yüksek tut mucizeler beklemediğin anda olur.
arkadaşlar tüp bebek için devlette deneme hakkı kaç,bilen var mı?
Sonucumu aldim arkadaslar maalesef negatif
kizlar mrb bikac gundur forums bakamiyordum transferim oldu bugun 4. gunu transfer sirasinda 1 saat yatirdilar sonra kaldirdilar ama ayaga kalktigimda orta derecede sag tarafimfa bel agrisi vardi bi an korktum hamile kalan arkadaslarim transferden sonra sizde bi rahatsizlik oldumu
kızlar moralim çok bozuk bebeği kaybettik:2::2: dr bugün 3. kan testimi yaptı yükselmeyi takip için ama değerim düşmüş çok şaşırdı herşey yolundaydı çok düşük bi ihtimaldi dedi, öyle bi kanamam da olmadı ama durum bu artık başka sefere diyorum ama tabi cnm yanıoo
Çok üzüldüm, duygularını çok iyi anlayabiliyorum, şimdi sana ne desem boş, ama bunda da var bir hayır diye düşün, Allah herşeyin hayırlısın versin.
kızlar moralim çok bozuk bebeği kaybettik:2::2: dr bugün 3. kan testimi yaptı yükselmeyi takip için ama değerim düşmüş çok şaşırdı herşey yolundaydı çok düşük bi ihtimaldi dedi, öyle bi kanamam da olmadı ama durum bu artık başka sefere diyorum ama tabi cnm yanıoo
Ve sononda mutlu haberi aldık rabbime binlerce şükürler olsun hamileyim darısı başınıza kızlar rabbim sizede nasip etsin inşallah
çok üzüldüm canım, Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme inşallah bir dahakine olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?