2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar sonunda kırmızılar geldi kırmızıları gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim.pazartesi saat onda randevum var inşallah sonuçta çok güzel olur hepimiz için ,
bu arada pozitif sonucu alan arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aminnn. . . Mü'minin Mü'min Kardeşinin Gıyabında Dua etmesı kadar fazıletlısı yoktur. . . Ben sıze dua edeyım sızde bana ıns :)

inş.cnmmmm, Allah hepimizin yüzünü güldürsün,25 ocak test günüm,çok korkuyorum,hiçbirşey hissetmyorum,hiçbir belirti yok,sanki hiçbişey olmadı gibi,gerçi ilk denememde çok hissetmiştim ağrı falan,negatifi alınca şok şok şok oldum.bir de adetim gecikince birkaç gün çok umutlanmıştım ,ama ilaçlardanmış meğer...oooffff ...hepimiz için dua ettim tesbih çekerek Allah'ın "YA VARİS" ismiyle,Allah hepimizin dualarını kabul eder,sesimizi duyar inşallah...bildiğimiz dualar varsa başka,paylaşalım burda...:)

kızlar 2 gündür sürekli koyu kahve lekenmelerim devam ediyor bazen olabiliyormuş ama sonuçta yine de düşük riski dedi doktor, dua edin nolur tutunsun bebişim :18:

Poff insallah bebegin sana simsiki tutunur. Kacinci gunu transferinin

Amin canım inşallah kısa zamanda bende senin halayını çekerm
Dualarım seninle...

naptın canım nasıl geçti transferin ?? bu transfer sırasında en sevmediğim sey sıkışık olmak hiç bitmeyecek gibi geliyo insana..
transferden sonra kaldırdılar mı ne kadar süre yattın??
kızlar 2 gündür sürekli koyu kahve lekenmelerim devam ediyor bazen olabiliyormuş ama sonuçta yine de düşük riski dedi doktor, dua edin nolur tutunsun bebişim :18:

işallah tutunur canım bebişinb hayırlısı ile hayırlı bi bebek olsun bebişin sana...

5 ocakta transfer oldu 15. güne giriyoruz, pozitife hala tam bi sevinemedim hala tedirginim

Annelik tedirginlik demek canım bişe olmayacak Allahın izni ile içini rahat tut olur lekelnme şarıl şarıl adet gören bile var Rabbim koruduktan sonra...

benım olmadı tutunamadı bebeğimm..karısık karmakarısıgımm...acıı acııı..

canım ümidini kırma...Allah uygun görürse zaten ne yapar eder nasip eder...seni çok çok iyi anlıyorum yakın zamanda yaşamış biri olarak...unutmayalım ki Allah sabredenlerle beraberdir...nefes aldığımız sürece herşeyin bi çıkar yolu var...lütfen acını doyasıya yaşa,kendini sıkma,çabucak toparlanman dileğiyle...

poffcum bol bol dua et,olumlu düşünmeye çalış,böyle lekelenmeleri sık sık duyuyoruz dimi,içini ferah tut cnm...

hayalcim ve gulzacım çok teşekkürler moral desteğiniz için Rabbim neylerse güzel eyler, burası sayesinde moral buluyorum çok sağolun...

O kadar tedirgin olma bebeginide etkiler olumlu dusun olumlu olsun dualarim seninle

benım olmadı tutunamadı bebeğimm..karısık karmakarısıgımm...acıı acııı..

aysece burda nasıl pozıtıflere sevınıyosak olumsuz oluncada uzuluyoruz ama emın ol vaktı değilmiş o bir gun sana gelicek hıç umudunu kaybetme derdi veren allah dermanıda vercek

Hayalcim çok sevindim ama şaşırmadım senden pozitif bekliodum zaten..Kız totem etmiştim içimden bu kız hamileyse bende hamileyim diye inş tutar

Bugün türkmenem senin test günündü hatta dündü galiba sonuç bildirmemişsin ?

Yarında yğmrrr ve çirkin hadi bakalım kıslar heyecan dorukta :18:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin..

offf hiç bişey hissetmiyorum karma karışık kafamın içini yarın olsada sonucu öğrensek bugün 12. günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…