• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

sen? yaş kaç peki.. İnş hepimiz de anne oluruuukkk

inşallah canım yaa ama işte biraz uzun sürüyor tadavi hemen olsun bitsin istiyorum o da olmuyor 36 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evleneli o yüzden gecikmek istemiyorum sen yaş kaç kaç kaç yıl oldu evleneli

debby çok teşekkür ederim cevabına...dikkate aldığın için de..insan kendini dinlemeden yapamıyo işte...haklısı zaten ben da test günümü beklicem...öncesinde hiçbişey yapmıcam,hele de idrar testini aslaaaaaa...:)

Rica ederim ne demek.Bencede gününü beklemek en doğrusu inşallah sonucun pozitif çıkar :)

arkadasım meraktayız gelde ferahlayalım...

canım sonu pozitif hamileyim:) gelemedim bugün kaynanama takıldım biraz.
Rabbim hiç birinizin emeklerini boşa vermesin hepiniz kavuşun bebklerinize dualarım sizinle...
Olumlu düşünün ve stres yapmayın özellikle embriyo transferinden sonra bebk varmış gibi konuşun onunla çok iyi geliyor:)Ve Rabbimin EL_MUHYİ ( hayat veren anlamında)adını anmayı unutmayın bol bol tesbih olarak çekin inanıyorum olucak hepinizin bebişleri

canım aynı toplandık ama sen yarın transfere gidiyomuşsun hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

ben kötüyüm ohss oldum doktorum sölemişti gerçi bu sefer amacım senden fazla yumoş alabilmek aldıktan sonra sıkıntı çekeceksin ama varlık içinde yokluk çekmeyeli dedi. ben bu denememde pct yaptırmak için 2000 dolar artı para ödedim 3 embriyoya bakmak da aynı fiyat yüksek embriyo sayısına da diyerek çok yumoş elde etti
şimdi su topladım sıkıntısını çekiyorum ağrım var karnım davul gibi zor nefes alıyorum yatarken sağımdan soluma yardımsız döeniyorum bebişler için katlanıyoruz artık

bugün merkezden aradılar toplanan yumoş sayısını sölemediler ama döllenen 27 bebeğim olmuş 22 ocak 2013 saat 14:00te gelin dediler heyecanla bekliycemm

canım seni baya merak etmiştim.ben de yüksek dozda ilaç kullanmama rağmen 6 yumoşum oldu.benimde baya sıvı birikti.ancak senin kadar acı çekmedim.daha az acılıydı en azından.senin oldukça çokmuş( maşallah).pct de kromozomlara bakıyolar demi canım.tam bilmiyorum ama inşalah sorunsuz transferinde olur ve bebişlerimize kavuşuruz.heyecandan uyuyamadım.sabah erken kalktım.bugün gidiyorum.inşallah yumoşlar iyidir ve transferim olur sonrasındada tutunur inşallah.

Rabbim hiç birinizin emeklerini boşa vermesin hepiniz kavuşun bebklerinize dualarım sizinle...
Olumlu düşünün ve stres yapmayın özellikle embriyo transferinden sonra bebk varmış gibi konuşun onunla çok iyi geliyor:)Ve Rabbimin EL_MUHYİ ( hayat veren anlamında)adını anmayı unutmayın bol bol tesbih olarak çekin inanıyorum olucak hepinizin bebişleri

hayalcim okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam.çok güzel yaaa.tebrik ederim bebeşinle sonuna kadar sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu günler geçirmeni dilerim.Rabbim yüzümüze baksın ve hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

hayalcim okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam.çok güzel yaaa.tebrik ederim bebeşinle sonuna kadar sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu günler geçirmeni dilerim.Rabbim yüzümüze baksın ve hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. kızlar inanın kendim kadar sizin içinde dua ediyorum.Çünkü inanıyorum ki Rabbim karşılıksız çıkarsız olan bütün duaları kabul eder.
Bu zamna kadar neler çektiğimi hatırlamak bile istemiyorum gerçekten çok zor. neyse boşver:)
şimdi burdan sizin güzel haberlerinizi beklicem:46::46::46:

saol piticiğim evet atlattım işin en zor tarafını.cnm sabah en geç 8.30 da burda olmanız gerekiyor dediler.9.00 da eşim mikro tese ye girdi.10,30 gibi çıktı.hemen beni hazırlayıp aldılar.20 dak.falan sürüyo toplama işlemi ve hiç korkulacak bişey yokmuş piticiğim.eşimle beni aynı odaya aldılar.uyanırken kendimi biliyodum iyiydim.zaten çok yüksek dozda narkoz vermedikleri için gözünü açar açmaz kendine geliyosun.o gün Güvenç bey geldi odaya 11 yumurta topladım.ama ne kadarı iyi kaçı döllenecek onların bilgilerini yarın alabilirsin dedi.zaten seni ararlar dedi.ertesi günde Emine hemşire arayıp bilgilendirdi.

aaaa sende bahçecidesin doğruya....eee biz orda bırbırımızı nasıl tanıcaz nasıl tanışcaz peki?

kızlar belki benide pazartesi transfere çağırırlar.bugün arayıp bilgi verecekler.Emine hemşire öyle demişti büyük bi ihtimal pazartesi transferin olur cumartesi ararız seni demişti.

Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. kızlar inanın kendim kadar sizin içinde dua ediyorum.Çünkü inanıyorum ki Rabbim karşılıksız çıkarsız olan bütün duaları kabul eder.
Bu zamna kadar neler çektiğimi hatırlamak bile istemiyorum gerçekten çok zor. neyse boşver:)
şimdi burdan sizin güzel haberlerinizi beklicem:46::46::46:

:nazar::nazar:canım aklım hep sendeydi ne kadar çok sevindim anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım valla kendım hamıle kalmış kadar sevındım canım yaa çok tebrik ederim senii:nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: bu halayda bende olsun canım :)) :16::16:

slm trnsferim oldu uzun bekleme süresindeyim canım ben allah tüm evlat isteyenlerle birlikte banada nasip eder inşallah dularınız bekliyorum

canım bende gürgandayım, yumoşlar toplandı şimdik transfer için beklemedeyim, belki karşılaşmışızdır öncesinde transferini kim yaptı timur hocamı aygül hocamı.

inşallah canım yaa ama işte biraz uzun sürüyor tadavi hemen olsun bitsin istiyorum o da olmuyor 36 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evleneli o yüzden gecikmek istemiyorum sen yaş kaç kaç kaç yıl oldu evleneli

26 yasndaym 7aylık evlym ama sorun bellı oldgu ıcn drek tupbebege karar verdk

canım aynı toplandık ama sen yarın transfere gidiyomuşsun hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

ben kötüyüm ohss oldum doktorum sölemişti gerçi bu sefer amacım senden fazla yumoş alabilmek aldıktan sonra sıkıntı çekeceksin ama varlık içinde yokluk çekmeyeli dedi. ben bu denememde pct yaptırmak için 2000 dolar artı para ödedim 3 embriyoya bakmak da aynı fiyat yüksek embriyo sayısına da diyerek çok yumoş elde etti
şimdi su topladım sıkıntısını çekiyorum ağrım var karnım davul gibi zor nefes alıyorum yatarken sağımdan soluma yardımsız döeniyorum bebişler için katlanıyoruz artık

bugün merkezden aradılar toplanan yumoş sayısını sölemediler ama döllenen 27 bebeğim olmuş 22 ocak 2013 saat 14:00te gelin dediler heyecanla bekliycemm

tatlım bu sefer deycek tum bu sıkıntılarına alıcaksın bebeğini bak ne uğurlu bı topik hamıleler ard arada:)

hayalcım yuppiiiiii diyorum ohoohoo ne çok teyze oldum ben içim rahatladı allah kucağınada almayı nasıp etsın tavsıyelerın ıçın sağol bızede dua et allah kollarımzı boş çıkarmasın parlattım listede adını...

saol piticiğim evet atlattım işin en zor tarafını.cnm sabah en geç 8.30 da burda olmanız gerekiyor dediler.9.00 da eşim mikro tese ye girdi.10,30 gibi çıktı.hemen beni hazırlayıp aldılar.20 dak.falan sürüyo toplama işlemi ve hiç korkulacak bişey yokmuş piticiğim.eşimle beni aynı odaya aldılar.uyanırken kendimi biliyodum iyiydim.zaten çok yüksek dozda narkoz vermedikleri için gözünü açar açmaz kendine geliyosun.o gün Güvenç bey geldi odaya 11 yumurta topladım.ama ne kadarı iyi kaçı döllenecek onların bilgilerini yarın alabilirsin dedi.zaten seni ararlar dedi.ertesi günde Emine hemşire arayıp bilgilendirdi.[/QUO

kızlar belki benide pazartesi transfere çağırırlar.bugün arayıp bilgi verecekler.Emine hemşire öyle demişti büyük bi ihtimal pazartesi transferin olur cumartesi ararız seni demişti.

sağol tatlım verdığın bılgıden dolayı ben emıne hemsıreyle konuştum pazartesı sabahı 10 ile 10:30 arası olucam merkezde ben kendımı tarıf edeyım saçlarımı orucem uzun boyluyum gözlukluyum senı ben nasıll tanıcam.he bıde unyelıarzuda orda olucak transferden once sana moral olmayı çok isterım...

26 yasndaym 7aylık evlym ama sorun bellı oldgu ıcn drek tupbebege karar verdk

mehlilaervacım çok çok iyi yapmışsınız erkenden başlamakla...yaş çok öenmli çünkü..ben de 26 yaşında evlendim,benim de eşim azo...başından beri bildiğimiz halde durumu,çoook ama çook geç başladık tedaviye,keşke ilk yıl başlasaymışız..ama eşim hep kötü bişey duyarım,senin olmaz hiçbir zaman lafını duyarım diye doktora gitmekten korktu,şimdi de uğraşıp duruyoruz...8 yıl oldu evleneli,2 yıldır uğraşıyoruz,buna da şükür...Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

seybıl senıde ekledım tatlım lısteye aramıza hosgeldın:)

mehlilaervacım çok çok iyi yapmışsınız erkenden başlamakla...yaş çok öenmli çünkü..ben de 26 yaşında evlendim,benim de eşim azo...başından beri bildiğimiz halde durumu,çoook ama çook geç başladık tedaviye,keşke ilk yıl başlasaymışız..ama eşim hep kötü bişey duyarım,senin olmaz hiçbir zaman lafını duyarım diye doktora gitmekten korktu,şimdi de uğraşıp duruyoruz...8 yıl oldu evleneli,2 yıldır uğraşıyoruz,buna da şükür...Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

aminnn. . . Mü'minin Mü'min Kardeşinin Gıyabında Dua etmesı kadar fazıletlısı yoktur. . . Ben sıze dua edeyım sızde bana ıns :)

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inan çok seviniyorum herkezin duaları kabul olsun inşallah allah bekleyen herkeze yavrularına kavuşmayı nasip etsin

tebrik ederimm Allah tamamina erdirsin

cnm çok sevindim hayırlı olsunnn:) darısı diğer bekleyenlerin başına inş kızlar ...

Back