Slm ben 15 aylik evliyim hic korunmadim 6 ay kadar cocugum olmayinca dr a gittim yurtdisina evlendim ve dr larin dediklerini esim tercume ediyodu. Hic bir sorunum olmadigini soylemisler. Daha sonra esim internetten kendi icin sperm testi sparis verdi ve test sonucu sperm sayisinin az oldugunu anladik ve hemen dr a gittik esime ortomol fertil plus die bir ilac verdi dr ve 3 ay kullanmasi gerektigini soyledi. 1 ay kullandiktan sonra turkiyeye izne gittik ve orda bi dr a basvurduk bende yine bir sorun yoktu ana esimde sperm yetersizligi ve hareketsizligi vardi ordaki dr vakit kaybetmeden tup bebek yapin bosuna ilaclarla ugrasmayin dedi bizde turkiyeden doner donmez hastane arastirdik ve bir fakulte hastanesinde tedaviye basladik kan testleri sperm teseri hormon testleri bittikten sonra tup bebege karar verildi ve adetimin 22. Gunu aralik ayinin 18 inde synarel adli burun damlasi kullanmaya basladim aralik ayinin 28 inde ise pregon denilen ve gobek kenarindan deri altina vurulan igneye basladim 7 gun kullantitan sonra yumurtalarima bakildi ve 3 gun daha kullanmami soyledi dr toplam 10 gun kullandim ve 11. Gun 7 ocakta brevactid adinda bir catlatma ignesi vurdum igneden 1 gun sonra 9 ocakta yumurtalarim toplandi toplam 10 tane saglikli ve 22mm ile 17mm arasi toplandi narkoz alarak yaptirdim uyandigimda hersey bitmisti ve uyandiktan sonra hic sancim olmadi. Ben yumurta verirken esimde sperm verdi avni gun birlestirdiler yarin esim aricak ve bolunmenin ne durumda oldugunu ogrenecek 2 tane embriyo transfer edilecekmis bana cumartesi veya pazartesi gun cok heyecanliyim ve uykusuzum stresten uyuyamiyorum. Bu arada yumurtalarimcarsamba gun toplandi ve ben persembe gunu ultragestan adinda vajinal yoldan ilac almaya basladim. Embriyolarin durumunu esim cuma sabah 9 da ogrenecek heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun ins. Aminnnnn...