2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

pitiiiiii geldin mi sen 12. haftaya:)) masallah size
zaman bu ara cabuk akti sanirim benim icin. hayirli haberler alirsin insallah operimmmmm

şaka maka geldim vallahi...koskoca yazı geçirdim...sen nasılsın canım tatıle gıtcektın gıttınmı sesın çıkmıyo pek özlettın kendını:)))

tatlım bizdeki sorun... ama bak sukur hamıleyım ustelık senın yasın cok uygun endıse etme bence

canım çok teşekkür ederim evet yasım cok genc zaten çok şükür bi sorunumda cıkmadı ınsallah olur paylasıcam sızlerle tedavime baslayınca korkum yasayacaklarım umarım güzel olur sonu ..:nazar:

ben 32 yaşındayım 14 senelik evliyim 4 kez aşılama yaptırdım tutmadı normal 3 kez hamile kaldım düşük ve dış gebekle sonuçlandı. allah kısmet ederse bu ay sonunda tüp bebek düşünüyoruz fakat henüz bir klinik seçmedik bu durumu yaşayan herkeze allah yardımcısı olsun benim için de sizler dua edin lütven inşallah ilk denememde tutar

senınde dediğin gibi baharcım vaktı geldıkten sonra doktormuş tedavıymış hepsı vesıle o ol desın yeter olmazlar olur...bu arada sen ne zaman baslıyosun tedaviye?

canim transferim yapildi benim. Bugun 7. Gundeyiz, beklemedeyizzz :)

pitiiii ne olur bebişlerime dua edin onlar 30 haftada erken doğdular şuan yoğun bakımdalar onları sağsalim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olur inş çok zor bi duygu onları camların arkasından seyretmek daha minicikler vardır Rabbimin bi bildiği ama bi anne olarak o bütün hortumlar bana bağlansaydıda onların canı yanmasaydı diyorum .Zaten 23 haftadan beri hastanede yatıyordum sancılarım bi türlü durmadı ve doğdular şuan entübeler siz hamilelerin duası kabul olur ne olur hayırlısıyla onları kucağıma alayım benim yaşadıklarımı siz yaşamayın inş lohusalıyımı bile yaşayamıyorum onlara bakınca gözyaşlarımı durduramıyorum onları öpmek koklamak istiyorum ama......

Gecmis olsun, umarim en kisa zamanda bebeklerine saglikla kavusur koklarsin arkadasim :KK43:

Gecmis olsun, umarim en kisa zamanda bebeklerine saglikla kavusur koklarsin arkadasim :KK43:

ama canım bende 21 haftalıktı erken dogumla kaybettm ikizlerimi seni çok iyi anlıyorum şükret ve dua et dualarım sennle inş o hastaneden bebeklerin kucagnda çıkarsın ben çıkamadm allah sana nasip etsin

senınde dediğin gibi baharcım vaktı geldıkten sonra doktormuş tedavıymış hepsı vesıle o ol desın yeter olmazlar olur...bu arada sen ne zaman baslıyosun tedaviye?

canim transferim yapildi benim. Bugun 7. Gundeyiz, beklemedeyizzz :)

çok çok sevindim az kalmış şurda...inşallah hayırlı haberler vericeksin bize...test yapar yapmaz dön bize...merakla heyecanla beklemedeyiz...

Slm arkadaslar bende yeni katildim araniza bende 11 senelik evliyim iki ay sonra bende tup bebek tedavisine baslicam benimde sekizinci denemem olcak benim yumurtaliklarim alindiktan sonra dollenme oluyoo ama bolunme olmuyor insaallah bu sefer olurda hayirlisiyla hamile kalirim Allahim olmayan herkese nasip etsin annelik duygusunu .

nahre hiç üzme kendını stresle basa çıkabılmen gerekıyo bu sureçte daha baslamadan yıpratma kendını...allah ızın verdıkten sonra bır tane sperm bıle yeterlı burda çok örneklerını görduk...allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim cnm ben bişey sormak istiyorum bu iğneler ilaçlar çok sıkıntılımı ben cok korkuyorum ilaçlardan beni bilgilendirirmisin lütfen

ben 32 yaşındayım 14 senelik evliyim 4 kez aşılama yaptırdım tutmadı normal 3 kez hamile kaldım düşük ve dış gebekle sonuçlandı. allah kısmet ederse bu ay sonunda tüp bebek düşünüyoruz fakat henüz bir klinik seçmedik bu durumu yaşayan herkeze allah yardımcısı olsun benim için de sizler dua edin lütven inşallah ilk denememde tutar

Slm arkadaslar bende yeni katildim araniza bende 11 senelik evliyim iki ay sonra bende tup bebek tedavisine baslicam benimde sekizinci denemem olcak benim yumurtaliklarim alindiktan sonra dollenme oluyoo ama bolunme olmuyor insaallah bu sefer olurda hayirlisiyla hamile kalirim Allahim olmayan herkese nasip etsin annelik duygusunu .

teşekkür ederim cnm ben bişey sormak istiyorum bu iğneler ilaçlar çok sıkıntılımı ben cok korkuyorum ilaçlardan beni bilgilendirirmisin lütfen

arkadaşlar hepinize yeni tedavınızde sans dılerım allah yardımcınız olsun...tez vakıtte bebeişlerınızı kucağınıza almanız dıleğiyle...dualarımız sızınle...

kızlar kontrolden geldım bugun ıkılı test vardı...çok şükür hersey yolunda burun kökü ve ense kalınlığı gayet normal dedi...uyurken yakalamışız parmağı agzındaydı bol bol poz verdi...sonra öksürdüm basladı hareketlemeye...kan verdım haftaıçı çıkçakmış sonuç hayırlısıyla...rabbım bızlere kucağımıza aldır...tum isteyenlerede bu guzel duyguyu yasat...hepinizi öptüm:)

kızlar kontrolden geldım bugun ıkılı test vardı...çok şükür hersey yolunda burun kökü ve ense kalınlığı gayet normal dedi...uyurken yakalamışız parmağı agzındaydı bol bol poz verdi...sonra öksürdüm basladı hareketlemeye...kan verdım haftaıçı çıkçakmış sonuç hayırlısıyla...rabbım bızlere kucağımıza aldır...tum isteyenlerede bu guzel duyguyu yasat...hepinizi öptüm:)

gozun aydin piticim darsi diger testlere guzel haberlerine olsun:))

tatlım test baktınmı hiç meraktayım...

Yok canim benim bu kez idrar testi yapmicam diye kendi kendime Söz verdim :) kan testine de iki gün kaldi zatii :) nedense bu kez içimde bir umut var, inşallah hislerim beni yaniltmaz. Sali günü sonucumu yazarim kismetse.

Ayy ne guzel yaa :) Allah saglikla kucagina aldigin günleri de göstersin inş. Ne heyecanlı mutlu günler yasiyorsunuz, Allahim bizlere de nasip etsin.

arkadaşlar hepinize yeni tedavınızde sans dılerım allah yardımcınız olsun...tez vakıtte bebeişlerınızı kucağınıza almanız dıleğiyle...dualarımız sızınle...

çok sağolun Allah razı olsun inşallah alırız bebişlerimizi kucagımıza tedavime son 4 gün kaldı :KK1:

Ignelerin hic bir sikintisi yok canim kendine sitres yapma gobekden igne vuruluyosun esin yada sen igneyi vuruyosun kendine bana igneyi esim yapdi

Insallah hayirlisiyla ilk denemende hamile kalirsin Allahim olmayan herkesenasip etsin insallah bende hamile kalirimm..

piticim gozun aydın sağlıcakla gelişmeye devam eder ınşallah. :nazar: darısı bizlere olsun tez zamanda rabbım bızede bu heycanlı bekleyişleı yaşatsın amin..

Yok canim benim bu kez idrar testi yapmicam diye kendi kendime Söz verdim :) kan testine de iki gün kaldi zatii :) nedense bu kez içimde bir umut var, inşallah hislerim beni yaniltmaz. Sali günü sonucumu yazarim kismetse.
wayyy 24 saatten az kaldı:)))

piticim gozun aydın sağlıcakla gelişmeye devam eder ınşallah. :nazar: darısı bizlere olsun tez zamanda rabbım bızede bu heycanlı bekleyişleı yaşatsın amin..

inşallah tatım sende hamiş olunca anlıcaksın sadece pozitifi almakla bıtmedığını...sımdı senın tedavı eyluldemı ekımdemı?allah tez vakıtte herkes için sevınmeyı nasıp etsın...

X