- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
bende toplamadan korkuyorum :18::18::18::18:
bende toplamadan korkuyorum açıkçası anestezi boyutundan ayılmasından.ama öyle gözüm karaki herşeye katlanmaya razıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende toplamadan korkuyorum :18::18::18::18:
bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz
bende toplamadan korkuyorum açıkçası anestezi boyutundan ayılmasından.ama öyle gözüm karaki herşeye katlanmaya razıyım.
korkma hayal o yumoş bebek orada seni bekliyo olucak boyle düşün ve kendini yatıştırmaya çalış
bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz
Ben anestezi istemıyorum ama baklaım ne olur. toplama aşamasından degılde sonrasından korkuyorum daha çok
canım ya anastezi değince çok büyük boyutlu değil inanılmaz rahat oluyor anasteziyi iğneyle yapıyorlar sen iyiyim demeden bayılıyorsun sanki göz kırpıp açmışsın gibi ayılıyorsun çok rahat yaptırmazsan asıl zoru yaşamış olursun kesin anastezi al
Ewt yarım saat önce ilk iğnemi oldum biraz tırstım açıkcası oyüzden kastım kendimi ama acıtmıyor gerçekten ..eşim de panik oldu ilk iğne yapışı sonuçta alışır zamanla
Transferi yapılmış kıslar yerinizde olmak isterdim nasıl geçicek şimdi bu bi ay yaaa ..
Allahım inş güzel haberler verirsiniz de bizlerede umut olursunuz
Kıslar anestezi olmadan yumurta toplama işlemi oluyomu ki
Canım hayırlı olsun tedavin emin ol işin en keyifli tarafı iğneler dert yok tasa yok yap iğneleri ohh bitti ne güzel
kızlar ilaçlar ne kadar tutuyor bi fikri olan varmı ?
Bana göre şu anda en sıkıntılı bölüm ..Akşam misafirlikteydim mecbur erken kalkma zorunda kaldım millet de noldu neden erken kalkion falan..ayol nasıl dicem gidip iğnemi olacam diye : )
Bi de eşim yapiyor o da geLdi ayrı bi panik : nasıl yapılıyodu bunlar ? : ))
yumurta toplama ve transfer bi günde oluyor bitiyor..he sonra heyecandan ölüyon o ayrı ama telaşın olmuyor en azından ay iğnemin zamanı geldi kaçırmayım falan diye ..bi yere gidersem nasıl vurulucam falan..
hele bnim gibi gizli yapiosanız bu işi
kızlar size tavsiye günde 3 litre su için çok faydası varmış dün bana bir arkadaşım dedi dün içtim bugun faydasını gördüm şişlik gerginlik daha az oluyor.özellikle pco da ohss yi önlüyormuş
Bende gizli gizli yapıyorum canım ama ben kendim yapıyorum sende yapabilirsin canım eşin yaparken ikinizde panik olabilirsiniz.
transfer olduktan sonra evden dışarı cıkmamayı düşünüyorum işe de gitmicem izinliyim.