benımde yegenım var 1,5 yasında elif kızkardesımın kızı biz onla çok oyanrdık ben alırdım cevırır cevırır bırkaırıdm yere fln
oynardık ne güzel şimdi kucagıam gelmek ıstıo almıyorum eğilip sarılıyorum ııııııııhhh yapıyo ben de o zaman çok üzülüyorum ya
gecen gun kaç kere gelmek ıstedı almadım kardeısm dıo bana gel ona gıtmıo bana gelmek ıstıo bende almaınca
trip yapıo sankı gibi gelıo güldürmek ıcın bişeler yapıyorum yuz cevıro
1,5 yasında cocuk neyın trıbını yapcak ama bana öle gelıo belkı de
süpersin sen çok iyi yapmışsın söylemekle
kıyamam çok küçükler daha bizide hormonlar esir aldıDD
kucağa alamasakta beraber oyunlar oynanıyor yinede
aranıza yeni katıldım çok şükür yeni hamileyimmmm ve ocaga denk gelıyo kısmetse dogum :) 4+3 üm.. sizler?
sağol canımmmm :) sen kac haftalıksın
biz bebısımle bugun 5+5 olduk
ooyyy maşallahhhhkeseye görebildn mi canım senden biraz bilgi almak istyorum
Hayırlı Olsun..aranıza yeni katıldım çok şükür yeni hamileyimmmm ve ocaga denk gelıyo kısmetse dogum :) 4+3 üm.. sizler?
aranıza yeni katıldım çok şükür yeni hamileyimmmm ve ocaga denk gelıyo kısmetse dogum :) 4+3 üm.. sizler?
evet canım 5+0 iken dr gittiğimde görmüştüm ekseyi gayet güzel sat ile uyumlu dmeiştir dr :)
sen gittin mi dr a ?
Ben de yeniyim burda ama hoşgeldin diyebilirim sanırım
Biz de bugün 7+4üz. En kıdemli ben miyim ne :44:
hoşbuldum minik anne :) ben daha 2 önce ögrendim anne olacagımı hala şoktayımmm :)
gittim canım adetım 1 gun gectıgınde.. degerim 418 çıktı ertesi günde 572 çıktı salı gunu cagırdı dr. degerlerın ıyı dedi bakalım ozamana 6.000 olcak mı degerım
Benim için dualarını esirgemeyen bugünümü benimle paylaşan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Okurken çok duygulandım valla.Çok tşk ederim hepinizede
Yok, değilmişim
tebrik ederim sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olmasını dilerim allahtan bende şok olmuştum duygulanmıştım birde ilk gebelik çok heyacanlıyım
kızlar doktorumdan cevap geldi, kanama olmadıgı sürece sorun yok dedi. Olursa gel görüşelim dedi. Simdilik sıkıntı yok ama dinlenmek için 2 gün rapor aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?