ben de sürekli tuvalet kağıdı değiştirerek halletmeye çalışıyorum.bilmiyorum ne derece hijyenik oluyor wc kağıdı.günlük pedler beni de çok rahatsız ediyor.sürekli bir kaşıntı hissi veriyor.
gönlüm kız diyor ama mantığımda erkek diyor.bakalım hayırlısı artık canım.bekleyip göreceğiz:)
Kizlar cok kotuyum dun aksam randevum vardi doktorum 6 haftamda oldugumu soyledi alttan muayene etti kese gozuktu, konumu ve sekli guzeldi ama ne kalp atisi vvar ne de bebek olusumu.. Bos gebelik mi dedim o da daha erken bunu soylemeye iki hafta sonra gelin dedi.. Sabaha kadar agladim bana dua edin lutfen.. İkinci kez bu aciyi yasamak istemiyorum ilk bebegimin kalbi durmustu.. İki haftada kafayi yemezsem iyidir
herşeyin fazlası tabiki de zarar.tamamen hayatımızdan çıkarmaktansa ayarında almak lazım.sonuçta onda da birçok vitamin mineral var.uzmanlar kesinlikle pirinç tüketmeyin demiyor ki!Ben bu pirinç konusundan o kadar emin değilim.Çünkü glisemik indeksi yüksek bir ürün, yani hem anneye kilo yapar, hem de bebeğe gereksiz şeker yükü gibi geliyor.Normalde prinç yerine bulgur tavsiye edilirken hamilelikte de durumun değişeceğini sanmam.
ikinci heyecan canım o vitamınelri başka besınelrden de alabiliriz ya pirinç çok kılo yapiyo cidden
katılıyorum canım diyetısyenlerde fazla pirinç tüketılmeısnı öenrmıyorlar
Kizlar cok kotuyum dun aksam randevum vardi doktorum 6 haftamda oldugumu soyledi alttan muayene etti kese gozuktu, konumu ve sekli guzeldi ama ne kalp atisi vvar ne de bebek olusumu.. Bos gebelik mi dedim o da daha erken bunu soylemeye iki hafta sonra gelin dedi.. Sabaha kadar agladim bana dua edin lutfen.. İkinci kez bu aciyi yasamak istemiyorum ilk bebegimin kalbi durmustu.. İki haftada kafayi yemezsem iyidir
canım ben aslında hayata çok fazla olumsuz bakan bir insan değilim..herşeyle mücadele ettim şimdiye kadar ancak bir kere bebeğimi kaybettiğim için ve bu bebeğime çok bağlandığım için, böyle bir duruma da hazır olmadan doktora gittiğimden şoka girdim..doktor o kadar tuhaftı ki..senin adetlerin gecikir miydi dedi, bende yok çok fazla değil deyince, ekrana bakıyo Allaa allaa diyip durdu, ben zaten stresliyim, başımdan kötü bi olay geçmiş..iyice moralim sıfırlandı..bu durumum birazda doktordan kaynaklı sanırım..ben de daha sadece keseyi gördüm canım korkma sorun yoktur bence...
kızlar buradaki tüm anne adayları çok heyecanlı maşallah ama hep kötü şeyler aklımıza getirip bu güzel günleri stres içinde geçirmeyelim sonuçta bu durum bebeğimizi de kötü etkiler ben de 2 gün önce dr a gidene kadar burada okuduklarımla acaba dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi diye yedim bitirdim kendimi, çok şükür öyle bir şey çıkmadı... iyi düşünelim iyi olsun tamam mı tatlışlar
canım senin kaç haftalıktı..benim geç döllenme olmuş olabilir aslında ...çünkü ilk yaptırdığım betahcg 61 çıkmıştı, diğer arkadaşlara göre çok düşüktü..adetime 1 gün falan vardı..bir de sen üstten mi muayene olmuştun canım..Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın..amintatlım sana tavsiyem aynı haftada bile olsan diğer bebek gelişimleriyle kıyaslama cunku seninki belki 1 hafta gec dollenmştir.
ben de dun gece gittim doktora kese vardı bebiş gorunmuyordu doktor normal dedi.ıustten muayenede daha da gec gorunuyor
Öncelikle merhaba arkadaşlar... Rabbim hepinizin bebişlerini hayırlısıyla sağlığıyla kucağınıza almanızı nasip etsin... Bende 2012 ocak annesiyim çok şükür 4.5 aylık bir oğlum var geçen seneki heyecanımı yaşamak için topiğinize bir gireyim istedim:) Kuppe arkadaşım 6 haftada zaten genellikle kesesi gözükür bebek çok küçük kalp atışınıda ozamanda duyamazsın bende 2 aylıkken dinledim bebeğimin kalp atışını... Bak zaten 2 hafta sonra çağırmış seni inşallah ozaman dinlersin yorma kafanı bunlarla rabbim korusun meleğini sanada moral versin... Sen hiç kötü birşey düşünmeden anneliğin keyfini çıkar canım ..
kızlar acil bilgilerinizi paylaşın benle nolur..
bu sabah kan testi yaptırdım pazartesi de yaptırıcam.progesteron 11.7 çıkmış .nedir yani iyi mi?bilen var mı? 6 haftalık hamileyim..
canım, 40 ın altında olunca biraz sakıncalı, benim 33,3 çıktı, günde üç kere progestan kullanıyorum, alttan fitil gibi alıyorum canımm..bence bunu hemen doktoruna söylemelisin ve çok fazla hareket etmemelisin, ağır kesinlikle kaldırmamalısın..uzanmalısın..hemen doktoruna söyle hayatım..
herşeyin fazlası tabiki de zarar.tamamen hayatımızdan çıkarmaktansa ayarında almak lazım.sonuçta onda da birçok vitamin mineral var.uzmanlar kesinlikle pirinç tüketmeyin demiyor ki!
canım ayarında tüketirsen sorun olacağını düşünmüyorum.ben muhakkak haftada birkaç sefer pilav yaparım bu güne kadar hamileliğim de dahil hiç kilo problemi yaşamadım.şuan da 56 kiloyum.herşeyi ayarında tüketmek önemli.sonuçta bu yazdıklarım da bilimsel bir yazı yani uzmanlar kesinlikle pirinç tüketmeyin demiyor. kopyala yapıştır yaparak sizlerle paylaştım
canım ben aslında hayata çok fazla olumsuz bakan bir insan değilim..herşeyle mücadele ettim şimdiye kadar ancak bir kere bebeğimi kaybettiğim için ve bu bebeğime çok bağlandığım için, böyle bir duruma da hazır olmadan doktora gittiğimden şoka girdim..doktor o kadar tuhaftı ki..senin adetlerin gecikir miydi dedi, bende yok çok fazla değil deyince, ekrana bakıyo Allaa allaa diyip durdu, ben zaten stresliyim, başımdan kötü bi olay geçmiş..iyice moralim sıfırlandı..bu durumum birazda doktordan kaynaklı sanırım..
canım senin kaç haftalıktı..benim geç döllenme olmuş olabilir aslında ...çünkü ilk yaptırdığım betahcg 61 çıkmıştı, diğer arkadaşlara göre çok düşüktü..adetime 1 gün falan vardı..bir de sen üstten mi muayene olmuştun canım..Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın..amin
canım Allah razı olsun senden..yazdıkların için çok teşekkür ederim..dediklerin benim için moral oldu..eşimde çok huzursuz, o da randevu almış bugün başka bir doktora..ben gitmeyelim bekleyelim diyorum ama o belki makinadan kaynaklıdır diyip duruyor..akşam başka bi doktora daha görüneceğiz..Bakalım inşallah güzel bir haber alabilirim..tekrar çok teşekkür ederim..
canım ben aslında hayata çok fazla olumsuz bakan bir insan değilim..herşeyle mücadele ettim şimdiye kadar ancak bir kere bebeğimi kaybettiğim için ve bu bebeğime çok bağlandığım için, böyle bir duruma da hazır olmadan doktora gittiğimden şoka girdim..doktor o kadar tuhaftı ki..senin adetlerin gecikir miydi dedi, bende yok çok fazla değil deyince, ekrana bakıyo Allaa allaa diyip durdu, ben zaten stresliyim, başımdan kötü bi olay geçmiş..iyice moralim sıfırlandı..bu durumum birazda doktordan kaynaklı sanırım..
canım senin kaç haftalıktı..benim geç döllenme olmuş olabilir aslında ...çünkü ilk yaptırdığım betahcg 61 çıkmıştı, diğer arkadaşlara göre çok düşüktü..adetime 1 gün falan vardı..bir de sen üstten mi muayene olmuştun canım..Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın..amin
canım Allah razı olsun senden..yazdıkların için çok teşekkür ederim..dediklerin benim için moral oldu..eşimde çok huzursuz, o da randevu almış bugün başka bir doktora..ben gitmeyelim bekleyelim diyorum ama o belki makinadan kaynaklıdır diyip duruyor..akşam başka bi doktora daha görüneceğiz..Bakalım inşallah güzel bir haber alabilirim..tekrar çok teşekkür ederim..
canım doktor tuvalet kağıdını da önermiyor en iyisi pamuklu bez ama seni rahatsız etmiyor madem sorun yok...
kızlar çin takvimi tutuyor mu fikirlerinizi alalım
çin takvimide sata göre değilde yumurtlama günüme bakınca kız
rus takviminde de kız çıkıyordu ve bebişim kız
merhaba arkadaşlar...
hayırlı olsun topicin suaycım ayagımın tozuyla geldim
bugün dr.a gittim ilk muayenemi oldum kızlar..sat ım 9nisandı..batta 9mayıs..
kesemizi gördük..ayy miniminnacık bişe ama bizi ölesiye mutlu etmeye yetti..
Allah ım sağsalim kucagımıza da almayı nasip etsin insallah
buarada suaycım seni de meraklardayım..sanırım keseni gördün rahatladın oh
günaydın güzel anne adaylarıburada hava kapalı dün sel oldu resmen bugün de kapalı hava ama olsun keyifler iyi
kızlar ben de mantar ilacı koyunca öyle batıyor çamaşır ama ben çare buldum, eşimin eski atletlerini doğrayıp kendime bez yaptım günlük ped gibi kullanıp atıyorum, günlük ped kullanmayın çünkü onlar sentetik olduğundan en iyisi bile mantar yapıyor, %100 pamuklu bez yapın kendinize
benim acayip derecede küçük abdest sorunum var tutamıyorum resmen tuvalete gidene kadar kaçırıyorum bazen o yüzden bezler kurtarıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?