2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352


evet kız annesi olmak farklıdır tabi şöyle cicileri giydirisin saçlara toka pembiş pembiş ciciler ayyyyy çok güzelllll.inşallah hayırlı olsun kız olsun :)
 
Offf içim şişti sıkıldım ya.karnımda kaşınıyo...tam boşşş adam işi:)

şekerim senin bebekle benımkının tahmnı dogumu arasında 1 gün gözükuyor ama sen 16 ben 15 haftalıkmısım naıl oluyor benım sat 16 nisan ben kac haftalıgım yahu?:))
 
yaaa bende artik cinsiyetimizi ögrenmek istiyorum cok merak ediyorum......bebegim hic oynamiyorda hic hissetmedim daha...offffffffffff

hala öğrenemedıysen büyük ıhtımal kızdır erkekler 13 14 de bıle bellı oluyormus.hareketlerı hıssetmememn normal ılk gebelıgınse 24 e kadar zormus .bıde ben ayırt edememkı gaz mı bebek mı tekmelıyo.bazen geıgıne annecım benı sevıyorsan ıkı defa vur dıyorum tık yok:))
 
evet kız annesi olmak farklıdır tabi şöyle cicileri giydirisin saçlara toka pembiş pembiş ciciler ayyyyy çok güzelllll.inşallah hayırlı olsun kız olsun :)

evet canim söyle süslü püzlü ayy hevesleniyor insan.insallah canim hayirlisiyla insallah..
 



vay vaaay hele şu minureye bak sen :))

kızlar UNNADO da çok güzel bebek için taraftar kıyafetleri var bence kaçırmayın...



teşekkürler canım bakyım bi neler varmış
 

slm canim evet herkez öyle diyor ama hayirlisi bakalim ne olacak.yok ilk degil 3.bebegim diyerlerinde bildigim icin bunda hissetmedim hic ama yinede buna yormak istemiyorum kiz olupta erken hissedende var.bende yapiyorum onu yok bendedede tik valla..
 

ilahiii
cok merak ediyorsan bence başka doktora git ögrenmek için.

sen neden yoksunki face gurupta canım
face pek girmiyorum cnm, cok sıkıcı geliyor bana.burayı bile zor takip ediyorum.
 

yahu bu kadının işi gücü yok mu oturmuş milleti kekliyo.çok enteresan.bi de uydurmuş o kadar bilmem nerenin bilim adamlarının yaptığı hesaplamalara göre vs...
amaaaan canım neyse cinsiyet tahminleri gerçekten de işin esprili yanı.bizimkisi merak sadece.
Rab'bim hepimize sağlıklı,imanı bütün,hayırlı evlatlar ihsan etsin.gerisi boş.neyin bizim için hayırlı olduğunu ''O'' bilir.
 
arkadaşlar yarın 1 de randevumuz var bebeğimizin cinsiyetini öğrencez
çok heyecanlıyım inşallah gösterir de uğraştırmaz bizi
 

benim oğlan gibi benimki 12. haftada açtı pipiiyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…