2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
ayrıntılı bilgi için teşekkürler arkadaşım suay82.karın da çatlak olayında da herkes kalıcı diyor ama benim ilk hamileliğimdeki çatlaklar geçti .bana da hamileyken kayınvalidem söylüyordu zamanla geçer takma kafana diye gerçekten geçiyormuş.sadece zamana ihtiyaç var.
 

canım benım çatlaklara en iyi gelen badem yağı arkarlarda satılıyor ama şuan erken çıkmaya göbiş çıkmaya başladığında sürmeye başlarız kızlar benımde bir arkadaşım doğum yaptı çatlakları kalmadı sanırım iç karnın geniş olmasından kaynaklanıyor kuzenımde 4 doğum yaptı harita gibi maşallah canım bebiş sağlıkla gelsinde kilo çatlak önemli değil birşekilde hallolur ilerleyen zamanlarda buna daha ağırlık veririz
 

valla bana badem yağı da etki etmedi 32.haftaya geldiğimde resmen çatır çatır çatladım.dediğin gibi olabilir çünkü benim de iç karnım geniştir.bakalım bu bebişimde nasıl olacağım.
 

iyi akşamlar kızla rben çıkıyorum pazartesi görüşürüz malum ben çalışıyorum hafta sonu tatil
 
ben daha bugün idrar testinden öğrendim aslında belirtilerde gösteriyo emin gibi bişeyim:26: akşam oldu ben hala inanamıyorum pazartesi olsun hemen bi kadın doğuma gidicem yokmu kimse benim gibi heyecanlı destek olalım birbirimze nolurrrrrrrrr
 

hamileliğin hayırlı olsun gamze.burada herkes yeni hamile ve herkes senin kadar heyecanlı. ben de ilk testten öğrenmiştim sonra da direkt ultrasona girerek kesemizi gördüm..testlerin hata payı çok çok düşük.
 
daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. endometrium 15 mm, fundal 1.5 mm çıktı ve belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak....napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
 




ilk gebeliğin mi canım?
 
selam arkadaşlar benimde bugun dr randevum vardı 4+2 deyim ama cok kür rabbime keseyi gördük artık benide listeye eklermisiniz keseyi görmeden eklenmek istemedim
yas 32
ist yaşıyorum
ilk bebegimiz
beklenen tarih 25 ocak
 
arkadaşlar doktorum iki iğneyle progestan verdi.progestan normalde ağızdan kullanılıyormuş ama sen alttan kullan etkisi çok fazla dedi.alttan nerden kullanılıyor makattan mı yoksa vajinadan mı?

arkadaşım bende aynen öyle kullanıyorum. vajinadan kullanılıyor
biraz sinir bozucu ayağa kalkınca akıyo ama olsun herşey bebişlerimiz için :)
 
ben de galiba hamileyim ama çok tedirginim benim 3 olacak.yaşım da 35.aslında istiyorum ama işte tarifsiz kalıyo bazen kelime bulamıyo insan..
 
yaren 2007 kızın kaç yaşında.onun adıda yarenmi yoksa.benim büyük kızımın adı yaren.küçüğünün adı ahsen.şimdikinin cinsiyeti bellimi.rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin.

cnm 5 yaş 4 aylık evet benım kızımın adı yaren kardeşi haftaya bellı cak inşalla ee senın 3. heralde maşalla annesı
 









teşşekür ederim seninde ben daha ultrasona falan girmemedim pazartesiyi iple bekliyorum ilk bebeğinmi seniin
 
başka doktora görünmekte her zaman için fayda vardır.inşalllah herşey gönlüne göre olur.
arkadaşım bende aynen öyle kullanıyorum. vajinadan kullanılıyor
biraz sinir bozucu ayağa kalkınca akıyo ama olsun herşey bebişlerimiz için :)
benim de bugün ilk denememdi.gerçekten çok sinir bozucu çamaşırımı batırdı resmen:)
ben de galiba hamileyim ama çok tedirginim benim 3 olacak.yaşım da 35.aslında istiyorum ama işte tarifsiz kalıyo bazen kelime bulamıyo insan..
istiyorsanız ne mutlu sizin yaşınızdaki arkadaşlar hep 1 çocukla sınırlı.diğer iki çocuğunuz da büyükse bu da tam sevmelik olur.evinize yeni neşe kaynağı.
teşşekür ederim seninde ben daha ultrasona falan girmemedim pazartesiyi iple bekliyorum ilk bebeğinmi seniin
ikinci bebeğim gamze.diğeri de bebek sayılır 20 aylık daha.bakalım iki çocukla nasıl yapacağım.adetin baya geçtiyse keseyi görürsün sende.ben doktora gittiğimde 45 günlük bir gecikmem vardı çok rahat gördük keseyi.
 
bu konuda bi bilgim yok canım. neden daha cok sol tarafım agrıyo o zaman. simdi kafamdan senaryolar gecmeye basladı.. acaba sol tupumde dıs gebelik mi oldu da ondan agrıyo :26:

sol veya sag taraftaki agrilar daha bir yumurtlama zamani yumurtaliklarin agridigi yerde mi? bende de ara sira gelip gidiyor, daha cok sol tarafta. ben oyle senaryolari es gecip pozitif dusunuyorum. bu yumurtaliklar yumurtayi saldiktan sonra o folikul icine cokup corpus luteum denen bir seye donusuyor ve progesteron salgilamaya basliyor. bu dollenmis yumurtanin rahime yerlesmesi ve sonrasinda beslenmesi icin gerekli (o yuzden eksik olanlar hapla, igneyle, fitille falan takviye aliyor). ben yumurtaliklarda bu ara ara sancilar olunca progesteron urettigini dusunuyorum, gayet guzel bir sey. ikinci ihtimal de yumurta uretememis folikullerin kistlesmis olmasi. bu ideal bir durum olmasa da tehlikeli degil, yukarida da konusulmustu, endiseye mahal yok. pozitif dusunun!!!
 
valla bana badem yağı da etki etmedi 32.haftaya geldiğimde resmen çatır çatır çatladım.dediğin gibi olabilir çünkü benim de iç karnım geniştir.bakalım bu bebişimde nasıl olacağım.

benim ilk bebeğimde catlak olmadı.aslında cok az oldu ama hemen kayboldu doğumdan sonra.3 aydan sonra kayısı cekirdeği yagı kullanmıştım her akşam duzenli surmustum kızlar.yine yapıcam kısmetse..
 




ooo maşallah baya olmuş gecikmen 45 gün ... benim 6 gün geciktim pazartesi 8. günüm olucak görünürmiki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…