2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

canım ben 1yıl once bır dusuk gecırdım o yuzden teste gerek duymadık 3ay korunduk sonra tekrar cocuk dusunduk acıkcası 7aydır ıstıyoruz..5aydır klomen kullanıyorum bu ay basladık canım yumurta takıbıne 1hafta sonra gorucez catlayıp catlamadıgını allahım bır umut ıste ya olumlu yaklasmaya calısıyoruz ama hayırlısı 2gundur esıme kecı bıynuzu pekmezı ıcırıyorum 4yemek kasıgı umarım yeterlıdır..ayrıca canım bu kürü nasıl uyguluyorsun gercekten faydası var mı?
 

senin adinada cok sevindim gercekten allahim gönlüne göre vermis insallah kurban oldugum allahim benimde gönlüme göre verir.banada bazi baktigim seyler kiz diyor ama yinede insan inanamiyor hakkimizda hayirlisi seninde benden 2 once birbirimize yakinmisiz 8 ocak 2013 genelde yakin olanlara bakiyom kizida olan var oglu olanda ama gercekten senin adina cok sevindim ne güzel ya onunda tatina bakmayi nasip etmis sonuna kadar etsin yüce rabbim kizina iki ogluna uzun ömür versin...
 



Ay ne gldüm beeeeee:):) Karnımı ağrıttın gülmekten arzu :) Daha dün gece eşim de beni sinir ediodu aynı konuda.O bebek orda çıkcak ve o kadar genişleyecekse seninle artık işimde olmaz dio.Bende dikiş filan atıolar anlatıroum öyle OOO bide dikişli ha o zaman sende iş bitmiş oluo napsakki dio gıcıkkkk[/QUOTE]


Ay Kizlar cok alemsiniz yaaa :)))bu erkekler gercekten egoistler yaa hepsi aynı düşünüyor benimkide sözde espiri yapıyor ama demekki gercekten sonrasınida düşünüyorlar.
 

adetinın 7 gunu başlıcaksın 15 gun sabah aksam 1 soğanı bır bucuk bardak sıcak suda 5 dk kapagı kapalı olarak kaynatıp sogutmadan ıceceksın ve ac karnına. 15 gun bunu yapıyorsun.bu kürün 10 gunu bende delı gıbı bı akıntı oldu o sırada yumurtlama oluyormus.eger yumurta çatlama sorunun varsa incır kuru yapıcaksın bunun sonrasında ben onu yapmadım 3 ay onra hamile kaldım.ama işin sırrı tam dedıgım gıbı yapacaksın kapak kapalı olacak ac olacaksın hergun taze kaynatacaksın ve en önemlısı sıcak ıceceksın.bir ıkı arkadaımda yaptı sonuc olumlu.bende pko oldugu ıcın ben adet göremıyordum yanı yumurtlamam yoktu.bu kürle ilk defa düzenlı adet oldum.allahın mucizei işte dene ne kaybedersın..
 

Canım ya iyi olmana çokkk sevindim Allah beterinden saklasın hiç belirti hissetmedinmi su gelmesi dışında?Hani başımıza gelirse temkinli olalım:)
 
slm canim rica etsem benide ekleyebilirmisin size yazmistim ama bilgilerim eksikti galiba simdiden cok tesekkür ederim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle kucagina alirsin insallah canim..3. bebegim almanyada oturuyorum 10.01.2013 cinsiyeti belli degil daha ismide belli degil yasim 30
 

canım tmm cok saolasın bakalım bu ay olmassa deneyecem ıns benım adetlerım cok duzenlı oyle bı sıntım yok ama bakalım catlama sorunum varsa ıncır kuru ne baslıcam hapı bırakıcam artık
 
cok gecmiş olsun sultan, bir daha yaşamazsın umarım, hiç birimiz yaşamayalım tabi ki.. ikinizin de iyi olmasına sevindim.. :)


ben de hafta sonu iki halamdan da doğum hikayelerini dinledim. ikisi de normal doğum yapmışlardı biliyordum ama bu güne kadar hiç sormamıştım, detaylarını anlattırdım. ikisinden dinlediğim kadarıyla ve diğer doğum hikayelerinden anladığım kadarı ile doğuma kadar çekilen sancı zor ama doğum anı kolay.. allah hepimize yardım etsin, ne yapalım o an geldiğinde nasıl olması gerekiyorsa olacak.. ben de epidural normal doğumu istiyordum ama önceki ağrıyı çekip de doğurmak cok da zor değil anladığım kadarı ile.. baştan ağrıyı cekiyosun, doğurmadan önce iğne yapılıyor.. keşke tam tersi olsa :))
senin anlatımın iç rahatlatıyor gerçekten, hayırlısı ben de dayanamazsam isteyebilirim bu yöntemi..


ay ne güldüm ya eşin alemmiş :)) dediğin gibi aynen herkes kendi derdinde, kasap et derdinde koyun can derdinde dicem ama olmucak :))))


o şeffafımsı akıntı geliyosa ilişkiye girmelisin geciktirmeden, cok güclü bir sinyaldir o ben de onu takip etmiştim. kasığımda bir ağrı olmuştu ve ertesi günü bu akıntı gelmişti..
vakit gecirme hemen deneyin hayırlısı hadi bakalımm :)
 

cnm sen klomeni doktor gözetiminde kullanmadınmı?klomenle gelişen olgunlaşan yumurtaların kendiliginden çatlıyabiliyormu mesela?

google keçiboynuzu kürü diye yazarsan bi cok bilgiye ulaşırsın.nasıl yapman gerektigide yazıyor.
sen eşin için onu ihmal etme
kendin içinde arzunun anlattıgı gibi sogan kürünü yap önce rahmin bi temizlensin.
sonrasında yum takibine devam et mutlaka.klomen + çatlatma ignesi oldugunda şansın birazdaha artabilir
en azından yumurtanın çatlıyacagı zmaanı bilirsin.
eşinle cok sık birlikte olmayın.yumurtanın çatlıyacagı gün en az 3 gün cinsel perhiziniz olsun
 

bu sabah oldu canım ama oruc oldugumuz ıcın aksamı beklıcez ınsallh catlamaylada ılgılı bı sıkıntı yoktur
 

bu sabah oldu canım ama oruc oldugumuz ıcın aksamı beklıcez ınsallh catlamaylada ılgılı bı sıkıntı yoktur
 
kızlar oraya doğumda sonra nasıl dikiş atıyolar ya acımıyo mu incecik bi yapı sonuçta:26:
ay ben evliliğimizin ilk ayında vajinismusla uğraşmıştım da şimdi böyle şeylerden korkuyorum hala
 
cnm kırmızı yazdıgın yere istinaden yazıyorum
epiduralde daha sancıların yeni başlamışken yani sanki hafif adet sancıları gibi sancıların varken igne oluyorsun.
ve bu sancılar cok şiddetli hale geliyor açılmaların arttıkca.ama sen igneyi 3 cm acıklık varken oldugun için o şiddetli sancıları hissetmiyorsun.
bu arada doguma giderken açılman 9-10 cm filan olması gerekiyor
 
kızlar oraya doğumda sonra nasıl dikiş atıyolar ya acımıyo mu incecik bi yapı sonuçta:26:
ay ben evliliğimizin ilk ayında vajinismusla uğraşmıştım da şimdi böyle şeylerden korkuyorum hala

igne yapılıp uyuşturuluyor dikiş atılırken.sen agrı acı hissetmiyorsun ama oranın dikildigini düşünmek bile cok kötü hissetmeni saglıyor.
 

canım ya doktorum demıstıkı klomenı kullan ıster ılıskıye gır ıstersen yumurta takıbıne baslayalım dıye bende kafam ıste nıye ılk aydan baslamadıysam takıbe neyse ben sonra baslıyayım takıbe dedım ama baktım olmuyo klomenı kullanalıda 5ay oldu bu ay baslıyayım dedım bu ay basladık..yanı yumurtaların catlayıp catlamdıgını bılmıyorum canım maleseff..1hafta sonra ıste ogrenıcem catlayıp catlamadıgını ıns..sogan kurune gelınce bılıyorum ıse yaradıgını ama hıc denemedım kısmetmı desem allahım bolemı ıstıyo desem bılemedım canım ama ıns bu ayda sonucunu gormessem baslıcam sogan kurune bı 3ay kadar kullanıcam baktım olmuo tekrar klomen ve dedıgın gıbı catlatma ıgnesı kullanırım
 
izini yok galiba canım işte sen al randevunu..bende hiç anlamadım cihazın günleri yalnış hesaplama olasılığı var mıdır acaba..bilemedim ki SAT ı yakaladık diye sevinirken yine mi uğraşıcam poff..

ınsallah canım bakalım 1hafta sonra tekrar doktora gıdıp catlayıp catlamadıgına bakıcaz hayırlısı artık...

ne çok uğraşmışsınız canım,inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsınız ,bu kez sağlıcakla gelir dünyaya..
bnmde ploraktinim yüksekti doktor olmaz şimdi dedi bizde olmad diye koyverdik süpriz yaptı bize :)


ne güldüm yaaa...


canım çok geçmiş olsun geçmişten eklentiden okudum sonucu..inşallah bundan sonra korkutmasın Rabbim..
 

saolasın canım ya aynen benım bı arkadasında prolaktını cok yuksektı doktoru dusurmeden olmaz dedı oda artık bıkmıstı bıraktı tedavıyı falan senın kı gıb suprız oldu onada sımdı 34haftalık hamıle allahım hayırlısını versın...
 
normal dogum yapmayı düşünenlere benim nacizane tavsiyem kesinlikle ıkınma ve nefes alma tekniklerini iyice ögrenin
bu teknikleri iyi bilirseniz hem bebegi cabuk itersiniz hemde cok sancı cekmezsiniz
en önemliside yırtıgınız olmaz.3-4 dikişle dogumu atlatırsınız.

mesela dogum anında cocugun başı cıkarken ıkınmamalısınız.ıkınırsanız cok fazla yırtıgınız olabilir.zaten o sırada doktor kesi atıyor.
nette bi cok ıkınma ve nefes alma teknigi ile ilgili yazı var
en faydalı olanını kopy yapıyorum.bunlara bol bol çalışın evde

:."Doumda NefesTeknikleri,Kolay Doum Douma Yardm" e-gebelik.net..:
 

hakkında hayırlısı olsun.inş cok fazla beklemeden bebegine kavuşursun
ama sana tavsiyem doktor kontrolü dışında klomeni kesinlikle kullanma
klomen yumurtalarını büyütüyor ve çatlamadıgı zaman kiste dönüştürüyor
birde kist için ugraşma yani.
 

Sultan senden güzel haber aldığımıza çook sevindim.Şükür bebeğin ve sen iyiymişsin.Benim de son zamanlarda tüm belirtilerim neredeyse yok denecek kadar azaldı.Akıntım bile çok çok azaldı.Umarım kötü birşey yoktur diyerek 10Ağustos randevumuzu bekl
yorum.Kendini ve bebeğini koru canım.Bol bol dinlen.Geçmiş gitmiş olsun inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…