canım ben dr. arıyorum bana akrapol hastanesinden bülent alp aydın dediler annemlerde zekai tahir burak hastanesi diyor ben çalışıyorum sadece cumartesi pazar evdeyim sen hangisini tavsiye edersin teşekkürler
suay demek sen de ankaradasın. ya bi kac sey sorucam sana..
ben ilk dogumumu ztb da yaptım. doktorum orada klinik sefiydi.. ozelinde muayene olurdum tum tetkiklerimi de ztb da yapardım. sıra da beklemezdim doktorumdan dolayı..ama yeni sisteme gore bir cok dr artık devlet hastanesinde calısmıyolar biliyosun.. dolayısıyla benim doktor da ayrıldı.. ama ben memnun oldugum icin onun muayenehanesine devam edicem.. ama tahliller icin ne olacak bilmiyorum. calısıyorum. sen nasıl yapacaksın?
ankaradaki kızlar, ben kızımı ankara da bayındır hastanesinde doğurdum .ama söğütözü değil kavaklıderede.ünal eren var.
inanılmaz memnundum.hem de hamileliğim cok zor kanamalı geçmişti ama uğraştı benimle ve sağlıcakla doğdu bebişim.nezih tenha steril bir ortamı var oranın.bayındır söğütözüiçin aynı soyleymiycem.
öyle guzel bir doğumdu ki akşamına duşa girip hastanenin kafesinde arkadaşlarımı agırladım.evde bir kere bile yatmadım.dikişsiz yapıştırıldı estetik karnım aman ne guzel geçmişti herşey..
özellikle özel saglık sigortanız varsa çok tavsiye ederim..
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Doktorum Selahattin KÜKNER. Tunus cad. muayenehanesi var. Çayyolunda da kliniği var. A KLİNİK. Çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim.
çayyolu demişim ümitköyde Aklinik tunus caddesinde elitmed
kuzum benım valla benımde kafam allak bullak oldu ya ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim benım bende balgatda çalışıyorum şimdi senın bu dr. nerede canım benım için fiyatda önemli ücretleri nasılsağlıkla büyüt bebeğini yanı birinciyi 2 cide sağlıla gelsin tatlım valla araştıralım beraber gidelim
tatlım acaba ünal erden ücretleri nedir kaça doğum yaptırıyor bende ztb hastanesinden hiç iyi şeyler okumadım burda yazmışlar okurken resmem korktum bebeğini sağlıkla büyük canım
kuzum benım valla benımde kafam allak bullak oldu ya ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim benım bende balgatda çalışıyorum şimdi senın bu dr. nerede canım benım için fiyatda önemli ücretleri nasılsağlıkla büyüt bebeğini yanı birinciyi 2 cide sağlıla gelsin tatlım valla araştıralım beraber gidelim
tatlım acaba ünal erden ücretleri nedir kaça doğum yaptırıyor bende ztb hastanesinden hiç iyi şeyler okumadım burda yazmışlar okurken resmem korktum bebeğini sağlıkla büyük canım
canım ücretler nasıl peki
[/QU
muayene ücreti 150 liraydı. Doğumu Akay'da yaptım. Hastaneden de çok memnun kaldım.
canım ücretler nasıl peki
[/QU
muayene ücreti 150 liraydı. Doğumu Akay'da yaptım. Hastaneden de çok memnun kaldım.
tatlım artık iyice araştırcam şimdilik cumartesi bi venividiye gitcem bakalım ne durumda bebişimiz
benim mide bulantılarım bugün bayagı azdı ya
anneciğim bakıyo bana hiçbişey yiyemiyorum
sizler ne durumdasınız
ikinciheyecan benimkide 19. ayı doldurdu 4 haziranda 20 ay dolacak inş. sanıyorum sen önce eylül anasıydın gerci 2010 ekim analarında hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?