2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352




bence git cnm.....bulantin yok kanaman yok agrin yok...eee...bu kadar kasmanin ne anlami var.....hic birsey olmaz allahin izniyle ........sakinan goze cop batarmis....rahat ol...yani etrafindakiler rahat olsun....sen bebegini onlardan daha cok dusunuyorsun onlar degil....kafa dinlersin.....bende gidicem benimde 5.5 aylik felan oluyor..bayram tatilinde....
 
derugur 10 saat yolculuk biraz fazlaymış canım bende üst üste şehir dışına çıktım ama bunlar hep dinlenerek oldu, o bile beni çok yordu kendime zor geldim...

iyi akşamlar kızlar
 
öncelikle gözün aydın sonuçlar iyi, problem yok..bana kalırsa doktorun ne diyorsa onu yap..tedbir almak önemli tabi ama çok da pimpirikli olmamak lazım..

sağol canım. Ben de pimpirikli değilim zaten ama k.validem sağolsun yeterince pimpirikli. Boğuyor beni bazen :)) Yaw diyorum benim sadece yapım aşaması farklı idi şu an normal hamileyim , hasta değilim ben diyorum ama anlamıyor sağolsun. :)))
 

Allah sabır versin ve yardımcın olsun..eşin ne diyor?
 
Ankaradaki hamişler. İçime doğmuş sanki de yazmışım az önce, biraz önce haberlerde duydum ankarada yaşayan hamilelere 2 gün devlet tatil varmış. Yarın ve cuma yok :)))))
 
merhaba kızlar aranızda cınsıyetı ogrenenler vardır ben 12+1de dun gıttım kız dedı.sonra cogu kısı degısır dedıler cok erken bu haftalarda kız demısdoktor 1 ay sonra erkek demıs bole bıse olabılır mı.yasayan var mı.
 
Ankaradaki hamişler. İçime doğmuş sanki de yazmışım az önce, biraz önce haberlerde duydum ankarada yaşayan hamilelere 2 gün devlet tatil varmış. Yarın ve cuma yok :)))))

sizin gözünüz aydın..ama bizim canımız yok mu neden sadece Ankara???

merhaba canım..benim başıma gelmedi ama bu dönemlerde yanılmayı çok yüksek..o yüzden 16.haftaları beklersen daha kesin öğrenirsin..bana yüzde 60 erkek dedi ama kesin açıklama yapmadı doktorum..1 Ağustosta kesin öğreneceğim inş..
 

tesekkur ederımcnm
 
 

canım bend istanbuldan samsuna geldim 13 saat yolculuk yaptım.doktor kendi arabamız oldugunu öğrenince izin verdi bana.ototbüsle vermiyor.bir saatte bir mola verin dedi devamlı yürü dedi hareket et dedi ancak öyle olur dedi.yoksa hareketsizlikten kan pıhtılaşması oluyırmuş.birde arkana bele yastığı al koy o da iyi geliyor
 
kızlar ben et yiyemiyorum ya görmek bile istemiyroum aynı şekilde balık ve tavukda.sadece köfte işte o da çok iştahla değil.canım sıkılıyor bu duruma.birde ben kayınvelidemde oldugum için onlardada hazır çorba kültürü biraz fazla oldugu için hergün hazr çorba içmek zorunda kalıyorum zararlıdır dimi ya.
 



bak dayını tuttrmuşlar ne güzel o olunca durmuşlar :))
bizmde hepimizn arasında 2 şer yaş var en küçüğümüz hariç
ya benim bi arkadaşımda söylüyodu hiç korunmuyolardı yeni evliyken 18 yaşındaydı bizde 20 yaşından önce hamile alınmıyo d,yodu ben de ala ala dedim sen yine de dikkat et istemysan dedim kesinlikle düşünmüyolardı kız 19 yaşında hamile kaldı diyoki bende anlamadım diyo :)
 

canım madem 10 sa.lik yol,sende uçakla git 1 sa.e indir :)
 

arastırdım evet çok zararlıymışşşş ((((
 



Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, yazdıklarını okurken snaki kendim yazmışım gibi geldi et, balık ve tavuk konusunda. Doktorum bana et yerine, her gün haşlanmış yumurta, haftada 1-2 defa da mercimek yemeği ye dedi. Zaten tavuk eti sağlıksız,hiçbirisinin garantisi olmadığı için onu önermedi, ama balık ve et yemek önemli. Balık yerine de yerini tutmasada, yine az buçuk idare eden cevizi yiyebilirsin. Ben her küçük bir kase tüketiyorum.

Hazır çorbalarında sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi sonuçta uzun raf ömürlü. Bana dpktrum sütte bile sekin günlük sütlerini önerdi. Çünkü raf ömrü uzun oldukça bence besinin kalitesi düşüyor.


Normal çorbalarda çok basit aslında. Bence sen kendine ayrı pişir.
 

aynen canım bundan sonra öyle yapacagm ister darılsın ister kırılsın bebişimden önemimli değil sonuçta
 
aynen canım bundan sonra öyle yapacagm ister darılsın ister kırılsın bebişimden önemimli değil sonuçta


Canım ben ne yapıyorum biliyor musun? Benim çevremde bazı insanlar yenidoğan bebeğe saçma sapan şeyler yedirip içirme derdinde. Ben de her doktora gittiğimde diyorum ki doktora sordum, çok kızdı. öyle şey olmaz yenidoğan sadece anne sütüyle beslenir falan dedi diyorum. Hemen susuyorlar :))


Sen de o yüzden doktorum önermedi, bundan sonra beslenmene dikkat et dedi falan dersin. Doktorları daha bir dinliyorlar
 
nasıl anladın canım şekerinin çıkmaya başladığını

canım bende cihazı var her gün ölçüyorum


canım hazır çorba çoooook zararlı bir kere doğal değil, katkısı çok, daha neler neler bana andokrin dr um ilk önce hazır çorbalar bulyon ve konserveleri yasaklamıştı sen düşün artık...
sen söyle normal çorba yapsın kayınvaliden...
 
çok mantıklı yaaa.ama benim kocamda her doktora gitmemde yanımda oldugu için ve bunu yapan annesi oldugu için benim ciddi ciddi doktorda sormam gerekecek :)))
çokkk tatlısınnn
 
kızlar ben gelemedim kaç gündür moralim çok bozuk kocişle kavga ettik
bana "yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum" dedi ben de sen aklını başına alana kadar annende kal dedim üç gündür ayrıyız ağlamaktan helak oldum
halbuki sakin bir hamilelik geçiririm diye çabalıyordum şu olanlara bakın, o kadar çok sancım varki bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum...
adama bir şeyler oldu ya düzelmezse ayrılacağız galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…