2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Nasıl memnunmusun canım duymuştum o dr. sen kaç haftalıksın? cinsiyetin bellimi? ilk bebişinmi? karşı karşyayız desene ne qüzellll:)

ben bir defa gittim dahalık ama çok memnun kaldım..çok ilgili..ultrasonla detaylı baktı ve anlattı bize..sorduğun sorulara detaylı cevap veriyor..tavsiyee ederim..ben 14+3 haftalık hamileyim ve ilk bebğim canım..cinsiyet yüzde 60 erkek dedi 16 haftalıkken kesin belli olur inş, çok merak ediyorum yaaa.. ya senin ???
 

Aynenn:) bende merak ediorumm hemde çokk he ne kadar içime kız doğsada yinede çokk merak ediorummmm:)) 1 kızım var benim 10 yaşında :)) benimde 14 haftalık dr. qittiğimde 11 haftalıktı ama belli değil demiştii 2. sinde bidaki randevumm ama bekliyebilcemmi bilmem merak çok kötü yaa:)) arıyım bi senin dr. bakalım randevu verirse gideyin bugün:)))
 

Allah bağışlasın canım..ikisinide sana hayırlı evlat eylesin..git bakalım memnun kalacakmısın?
 
Kızlar umarım hepiniz çook rahat bir hamilelik geçirirsiniz.
Minik kuzularınızı sağlıkla alın kucağınıza
Ben kızıma bir blog yazıyorum bakıp nasıl olmuş yorum yaparsanız çok sevinirim
Hem belki size de fikir verir.
Sormak istediğiniz bişiy olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
tıklayın hadi.
Minik Asya
 
Ayyy cinsiyet değişikleri çok ilginç bende doktor çok büyük ihtimal erkek dedi diye oğlum diye sevmek istiyorum sonra ya kızsa diyorum kalıyorum peki cinsiyet tahminleriniz kaçıncı haftada olmuştuki yanıldı doktorlar.
 
 

canım benim erkekler kendini belli edio hemen.yanılma payı çok az :) benm 12.haftada belli oldu.3 doktor gördü üçüde şüphe bile etmedne erkek dedi.
 

benimki de korkuyor şimdiden ama söylemiyor içine atıyor halbuki iletişim kursa daha iyi olacak ama işte huyu böyle

kızlar bende korkuyorum yani dr emin olmadan cinsiyet söylemesin bence ben dayanamam alış veriş yaparım sonra tersi çıkar çıldır dur sonra
 

canım Allah razı olsun dualrınızı almak bana cok iyi geliyor

ben de yasın tefriciye okuyorum devamlı hersey Allahın elinde biz dileyelım ınsallah nasıb olur

tekrar cok tesekkur ederım ınsalllah Allah dualrımızı duyuyor....inşallah inşallah

sağlıkla gönderir bebeğimi / bebekelrımzıı canım

iyi ki varsınız sağolun
 
canım benim erkekler kendini belli edio hemen.yanılma payı çok az :) benm 12.haftada belli oldu.3 doktor gördü üçüde şüphe bile etmedne erkek dedi.

ama bir arkadaşa kız dediler bu topikte erkek çıktı.kayazelhayada oğlun olacak dediler kızı olacakmış.bana 12.haftada büyük ihtimal erkek dedi doktorum ama kesin demedi.
 

Allah kabuletsin Ayşe ben burdan okudum bebeğinin durumu inşallah iyi olur , herşey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun
 
amın canım tesekkurler....Allah razı olsun :)

ınsallah bebişim iyi olur sağlıkla kucakalrım yavrumu :)

Canım bir arkadaşım benzer şeyler yaşayıp amniyosentez yaptırmıştı
Şükür Allaha hiçbir sorun omadan aldı bebişini kucağına şimdi 14 aylık çok da sağlıklı maşallah
Darısı sana İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Dualarım seninle Allah emanetini sağlıkla göndersin inşallah.
 
Canım kullandığın şurubun adın ne? Bir doktoruma sorayım ben de. Ona göre alayım. Kan haplarını ben de hiç sevmiyorum.


kızlar şurubun adını bilmiyorum böyle güzel tek dozluk bir şişe tadınıda beğendim ben.doktora derseniz anlar herhalde hangisi olduğunu.


evet ilk başta kan hapı al demişti.sonra ben içim bulanıyor dedim almasanda olur dedi.bulantılarım geçti devam etmeyecekmiyim dedim gerek yok vitamin yeter dedi.sağlık ocağı ve diğer doktor asla yetmez dedi.durum bundan ibaret.ben içicem tabiki.kansız kalmak istemiyorum
 
ama bir arkadaşa kız dediler bu topikte erkek çıktı.kayazelhayada oğlun olacak dediler kızı olacakmış.bana 12.haftada büyük ihtimal erkek dedi doktorum ama kesin demedi.




canım işte çıkana çıkıyo az bi olasılık yani
niye sen kızmı istyodun canım benim
 
Kızlar kafam çok karıştı ikili testten dolayı doktorum amniyosentez yaptıralım demişti sizce 3 lü ve 4lü testide yaptırmalımıyım.16,hafta yaklaştıkça stres basıyor beni üçlü test yada 4 lü testte sonuçlar normal çıkarsa amniyosenteze gerek kalmayacakmı acaba pzt.randevum var hep ikili testin daha duyarlı olduğu söylendi 3 ayrı dr dan 2 si amniyosentez biride üçlü testi yaptırsın dedi böyle bir durumla karşılaşan varmı kızlar...
 
kızlar birsey soracgım ben ani hamile kaldığım için hamilelikten önce saçlarımı halledemedm.şuan yarısı karamel yarısı koyu kahve iğrenç bir görünümdeyim.çok arastırdım boyamanın bir zararı yok yazıyor.üstelik ben sadece uç kısımları boyatmayı düşünüyorum ki kendi rengine dönsün bir dahada bebeğim büyüyene kadar boyayla uğraşmıyım.bu konuda fikri olan varmı.tabiki çok öenmli mevzu değil.bebeğm sağlıklı olsun saçlaım hep bölede kalabilir ama zararsızsa boyatmayı düşünüyorum ne dersiniz ama bana bir fikir verin canlarım ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…