2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 61 ile başladım, 57'ye düştüm, herhalde hala da alamadım, doktorum merak etme ılerde biz sana dur yeme deriz bir şey olmaz dedi. Hala her şeyi yiyemiyorum ama nispeten hafifleme var. Sorundegilmis yani henüz üzülmeyin.
 
Ben de kilo verenlerdenim. 61 le basladim simdi 55,5kg dayim. Son bir haftadir bulantim cok sükür kalmadi yemeye de basladim ama kilo aldigim yok. Ama hic takmiyorum aksine ilerde fazlaca alacagim kilolari dengelerim diye seviniyorum=) 48 kg da bir arkadasim vardi o da almadi almadi 6. Aydan sonra 65 lere cikti=) tek saglik yönünden bir sorun olmasin da kilo alinir verilir=)
 
Günaydın kızlarr...
Uyanamadınız herhalde..
Pazar sabahı sen niye erkenden uyandın diyorsunuzdur..
Sabah serinliğinde balkonda kahvaltı yapmak için, tavsiye ederim..
Yada bir gün bize beklerim..
 
Günaydın anneler.Dün ikili testimin kan sonucu da belli oldu.Şükür düşük riskli gruptayız:)Birşey soracağım.Yeni bir bilimsel teori var.İkili test sonucundaki T-hcG değeriniz 50'nin altındaysa ERKEK, 50'nin üzerindeyse KIZ bebeğiniz olma ihtimali artıyormuş.Cinsiyeti öğrenen güzel annişlerrrr sizin değerleriniz ve cinsiyet bu duruma uyuyor mu merak ettim.Tabisiiiii önce sağlıklı olmaları da insan çatlıyor meraktan da:))
 
İyi pazarlar tatlı annisler! Ben de anneme geldim pasa pasa oturuyorum :)

Kızlar kasik üstünde ve böbrekte hafif ağrı, sari akinti... Daha 10 gün filan oldu tahlil yaptirali. Tekrar yaptırsam mı?
 
İyi pazarlar tatlı annisler! Ben de anneme geldim pasa pasa oturuyorum :)

Kızlar kasik üstünde ve böbrekte hafif ağrı, sari akinti... Daha 10 gün filan oldu tahlil yaptirali. Tekrar yaptırsam mı?

bendede aynı durum var canım. ben yaptırdım tahlil bi sıkıntı yok şükür.normal dedi doktor.akıntın beyazdır iç çamaşırına değince sarı olur dedi.koku yoksa pek bi problem olmaz sanırım..ama agrıların çoğalırsa yinede doktora görünmede fayda var.
 
günaydın kızlar hepinize ben çok fena tatil aşeriyorum yüzmek istiyorum ramazan bitsin ona göre yaptık tatil programımızı ama sanırım bekelyemiycem .. kilodan konuşmuşsunuz bende 74 ile başladım 71.5 oldum her pazartesi tartılıyorum ama ben gayet mutluyum eğer 5. ayı doldurana kadar 70 e düşersem rahat edecem sonrasındada maksimum 75 le falan doğum yapmak istiyorum rejim yaptığımdan değil sağlık sorunları yaratıyor benim için o yüzden yani sadece bebeğime sıkıntı yaratmasın kilolarım başka birşey önemli değil kiloda alacaz çatlayacazda bebişler saqğlıklı olsun yeterki :)
 
kızlar birde ben yarın kontrole gidecem dönüşte inşallah bir sıkıntımız yoksa brşeyler almaya başlamak istiyorum henüz cinsiyeti belli değil ama cinsiyet gerektirmeyen şeyler mesela ilk olarak kangurusunu almak istiyorum ama kullanılırmı acaba diyede kararsız kalıyorum sonuçta kış bebeği olacak ama burada nisan gibi yaz geliyor resmen o yuüzden kullanırım diyorum off kafam karıştı düşündüğüm modelde bu arkadaşlar fikri olan varmı özellikle tecrübeli anneler :)

Chicco Soft & Dream (Yumuşak & Rüya) Kanguru - e-bebek.com
 

Sagol canım ya, o zaman birkaç gün daha bekleyeyim, devam ederse gideyim. Bir de insan ayırt edemiyor sancı rahim buyudugunden mi, idrar yollarından mı ...
 

bende aynıyım cnm ama benim uzun süredir var dr um normal diyor biraz yorulduğunda yol yürüdüğünde vs. olur diyor korkulucak bişi yokmus ama benim iltihabımda var akıntımda o yüzden oluyo belki sendede vardır:26:
 

cnm ben kanguruyu ya 1 ya 2 kez kullanmışımdır yaz sıcagında doğmasına ragmen tabi insan kullanmayacagını bile bile yine de heves ediyor onun yerine baska bir ürün gördüm ben trendyolda bi butikte kucagında tasımak için boynundan ve kolundan asıyosun onu cok begendim evde işini yaparken bile durmadığı zaman kullanılıabilir
 


Bebeğinin minik ellerini ne olursa olsun bırakmaz az da olsa tanıdığımız Ayşe. İnşallah sağlıklı bi şekilde doğucak bebeğin ve topiğimizin en mücadeleci güclü bebeği olucak:)
 

Selam,ben de dün ufak tefek biseyler aldim ilk defa,kendimi mutlu ettim:)
Alttan cit citli badi,agiz mendili,tulum,önlük:)
 

Sagol canım, inşallah ilerlemeden düzelir, bakalım iki-uç gün daha bekleyip geçmezse giderim artık. Doktor ilaç verdi mı iltihap icin, su mu ic dedi yalnız?
 

bende senin gibiydim sonra 6 ayda 20 kilo aldım
 
Sagol canım, inşallah ilerlemeden düzelir, bakalım iki-uç gün daha bekleyip geçmezse giderim artık. Doktor ilaç verdi mı iltihap icin, su mu ic dedi yalnız?

idrarında yanma ve akıntıda koku varmı dedi yok dedim o yüzden ilaç yazmadı bana bi rahatsızlık vermediği için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…