Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda burağın son hallerii
:)))
ayni sen bu yaaa masallah yerimmm
oglan ilk aglayisina kadar kendi besiginde yatiyo uyaninca bazen inip yanima geliyo bazen ben aliyorum sonra sabaha kadar beraber. senin gibi denedim ama cok yorucu mutlaka bir yardimci lazim sabah olunca seni tamamen dinlendirecek biri
Memeyi kesene kadar boyle devam edicem galiba en azindan uyuyoruz bu sekilde
ayakta sallamiyorum. kirk yilda bir.
kızlar fırsat buldukça bakıyorum bu sayfaya göz misafiri oluyorum diyim reputable; oğlunuz kendi beşiğinden inip sizin yanınıza mı geliyo ?? çok şaşırdım açıkçası.. bizimki hala beşiğinde uyanınca bi intihar teşebbüsünde bulunuyo.. bende merakla bekliyorum kendi beşiğine kendinin inip çıkmasını.. :44:
Masallah.. Benim kizimda cok hareketli koltuklarin tepelerinden duvara tirmanmaya calisiyo o derece ama besiginden korkuyorum uykusunda bile cok hareketli,kesinn ucar hergun :)besigin kenarini cikardim yoksa tirmaniyor tepesine. cikamadigi sandalye koltuk vs yok tam bir tarzan babasi kilikli
bu arada hic dusmedi kenari olmayinca yine de kenarina battaniye koymayi ihmal etmiyorum nolur nolmaz :)
repu ateş sonrası döküntü oluyo belki ondandır inş. ciddi bişey değildir canım
Selam canlarr..
Anladımki benim buraya yazıp yazamamam sadece işle alakalıymış iş yerinde yazabiliyosam yazıyorum yoksa kalıyo..ve işler çok yoğun..
Eve gidince malum hiç durmuyoruz zaten alıp dışarı çıkarıyorum gel git oyna dağıt topla pestilim çıkıyo sizler gibi:/
Oğlan iyi..daha doğrusu dışardan iyi, şuan bi sorun yok pazartesi sonda takılacak tekrar bakıcaz, ondan sonra net iyi yada kötü diyebileceğim..
Ama ben hiç iyi değilim purçağın yazdıklarının tam tersini alın aha öyleyim işte
Felaket mutsuzum tahammülsüzüm, agrasifim, devamlı eşimle kavga halindeyim..resmen mutsuz olmak için zorluyorum kendimi..
Kimseyle görüşmek istemiyorum, kendime vakit ayırmıyorum, yemeğe çıkıyoruz biyere gidiyoruz suratımı asıp konuşmadan oturuyorum
Sabahın köründe kalkıp korku filmi falan izliyorum düşünün halimi:86:
Normalde pozitif bi insanım böyle tribe girerdim arasıra ama 1 gün falan sürerdi, bu sefer çok uzadı..Çok hassaslaştım sanırım bu iyleşme dönemide
yıprattı beni..oğlan için çok korktum..Kendi kendime çeki düzen vermeye başlıcam bakalım..Atlatırım bunuda..
Kusmalarımız azaldı çok şükür işallah yakın zamanda biter..Ama katı yediremiyorum hala herşey bulamaç, çorba ve püre şeklinde..Süt falanda içmiyor
zaten..gece beslenmesini 9.ayda bırakmıştı..Bide şu yemek problemini atlatırsak süper olacak..Hiçbişey sevmeyen cins bi çocuk insan çikolata yemezmi
ya
İçiniz karardıysa gidebilirm artık, aralıklı yazdımki çok görünsün:86:
Patavatsız hoşgeldin..Repucum kolaycık geçer işallah başarılar..M.Akif Murat, nehir ve bütün bebe ve cefakar anaları öpüyorum
murata annemlerde koca bi kase yemek yedirdim oooooh çok şükür karnı tok derken kendimiz sofraya oturunca tavuk verdim küçücük bi parça ve sonuç halı yıkamaya biz banyoya yemekte kaldı o kadar kustuki nasıl vermişim o kadar yemeği neresine sığmış anlamadım