2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Fulyacim dr bize de bogaz enfksynu dedi. Ama emin de olamadai. Idrar kan hepsini istedi. Demek sizinki emin oldu. Gecmis olsun.
Repu naber:) beraber mi yatiyosunuz hala akifle merak ediverdim bi an
 
baltasar gecmis olsun sizeede:KK5:fulya hala dusmedimi atesi ya co uzuluyorum onlara bisey olunca dun kizim ikiniyor diye oturdum agladim resmen birazda galina sinirlerim yiprandi
 
Vah yavrum vah bunların yatacak yerleri yok toprak bile kabul etmeyecek.bu pisliğin sonunuda çok acı bi şekilde izleyeceğiz diğerlerinde olduğu gibi.Bıtuful bunlar benim içimi acıtıyo izlememeye çalışıyorum ama kafamı gömmekten başka bişey değil haberimiz olup dua etsek daha iyi iyiki paylaşmıssın.:KK19:
Yeldacım çok karışık yazıyorum herhalde bi başlayıncada kendimi alamıyorum bi bakıyorum daldan dala atlamışım arada bi anlaşılır olsun diye virgülde koyuyorum.:KK9:
Fulya geçmiş olsun yaa Allahım şifa versin bütün hasta bebişlere.Gideceğin yerdeki arkadaşlar şu süs püs işinden ikram hazırlamalardan çok yorulmuşlardı ama günü gezmeyi yemeyi hazırlamayı seviyosan sıkıntı olmaz zaten çok sevecen birine benziyosun seni herkes sever:KK16: bi arkadaşın evine gelen üstlerden biri ayakkabılarıyla girmişte çok fena kızmış ama belli edememişti ev ayakkabısı diye bişey var dingil giysene kendi evinde dolan neyle istersen:KK4:,başka bi arkadaşımda elinden baya gelirdi el işi gibi şeyler orada daha bi abarttı peçetelik masa süsü adına alınacak yapılacak bişey bırakmamıştı seviyoduda böyle uğraşmayı :KK6: belki çocukla biraz zor olur ama onuda anlayışla karşılasınlar artık ödev çok yapıyolardı bide safirden çıkmıyolardı bayada gezdiler yurt dışı gezileri filan olmuştu 2 defa.Böle işte başkada bişey bilmiyorum sadece lojman hiç sevemedim yeri çok güzel ama evler çok biçimsiz eve girince salona giriyosun direk yani dağınık olamıyosun mutfakta biraz küçük inş. yapılı bi eve denk gelirsin zaten 2 yıl kısa hemen gelir geçer.
Kızlar yeğenim bi erkek çocuğunun pipisini görünce anaaa bu çocuğun ipi var anne:KK52: diye şaşırmıştı o gün bugündür pipinin adı ip oldu bende murata öğrettim ipin nerde deyince hemen orasını gösteriyo :KK9:dün baya gelişme gösterdi naynini naynini şarkı söylüyorum oynamaya başladı çok güzel oynuyo yavrum anasıda babasıda kalas gibiyiz ama bu oğlan güzel oynuyo bide yatak odasına gittim bi baktım yatağın ortasında oturuyo nasıl çıktıysa şok oldum:KK53: indirdim aşağıya bi daha tırmansın diye ama bi daha çıkmadı yaramaz:KK55:
 
Son düzenleme:
Paris ıkınıyo diye neden ağladın canım tabiki yorulmuşsundur seninde işin çok zor ama ben sana çok imreniyorum iki çocuğunuda büyütüyosun ikiside büyür sende ileride rahat edersin nasıl olsa böylede zaten çok yoruluyoruz ben de düşünüyorum zaman zaman ama eşim hiç düşünmüyo o benden daha mantıklı bi adam bu bile çok yoruyo iki taneyle baş edemeyiz diyo
 
iyi akşamlar 2013 ocak anneleri
kusura bakmayın konuşmalarınızı bölmek istemem ama hiçbir fikrimin olmadığı bir konuda yardımınızı alabileceğimi düşündüm
benim sizlere bir sorum olacaktı. eşimin yeğeni bir yaşına girecek ve doğum günü hediyesi almak istiyorum. bebek salıncağı almayı planlıyorum ama sizce kullanışlı olur mu? nette hiçbir bilgi bulamadım maalesef. sizlerin bebekleri Allah bağışlasın bir yaşındalar. sizce kullanışlı olur mu? işe yaramayan birşey almayı istemem.

mrl ben hamak kullanıyorum çocuğa söküp annemede götürüyoruz hafif yerde kaplamıyo, salıncaktan ablam hiç memnun kalmamıştı ben olsam e bebek tarzında biyerden herhangi bişey alır değişim kartını koyardım içine bez filan alır hiçbişey bulamasa bile bana böyle bi hediye gelse memnun olurdum sağa sola verdiğim bebek kıyafetinin haddi hesabı yok hepside hediye geldi bir iki parçasını kullanmışımdır herhalde.
 
Yeldacım dr boğaza bakar bakmaz çok kötü dedi yalnız öksürük falan yok çok şükür acaba sonramı olacak . Yeldacım vaktiyle sütüm çokkene benimde göğsümde oğluş az emdiğinde kanal tıkanırdı. Ve ben şöyle yapardım önce sıcak bir duş alıp sonra ilk olarak tıkanan göğsümü bolca emzirirdim . Açılırsa ne ala açılmazsa emzirdikten sonra göğsümün ucuna bakardım genelde tıkanan kanalın ucunda beyaz kum tanesi büyüklüğünde bir nokta görürdüm ve göğüs ucunu hafifçe sıkarak ( tahriş etmeden )onun çıkmasını sağlardım peşine zaten su ve tuzdan zengin süt fışkırır bende sağarak rahatlardım . Biliyorum çok garip ama bitek benimmi böyle olurdu diye merak etmişimdir çünkü başka hiçbir anneden o beyazımsı şeyi duymadım :)

Repucum sizde boğaz enf nasıl seyretmişti ? Öksürük balgam burun tık olmuşmuydu

Yasemin bilgiler için çok teşekkür ederim çok bir beklentim olmadan gideceğim şansımıza artık . Ya ben aslında süs püs yemek servis işlerine hevesliyimdir ama pek beceremem . Ama eşimin istikbali için elimden geleni yapıcam . Kulağa komik geldi dimi :)) sanki herşey benim elimdeymiş gibi . Ya bende şu ayakkabı olayına takığım bizdede doğum yapanlara en üstteki kişiler hayırlı olsuna gidiyorlardı ayakkabıyla giriyorlar dediler bende kara kara düşünüyodum bebekli ev diye bize sıra gelene kadar görev yerleri değişti :))

Pariscim çok yorgunsun daha lohusa sayılırsın duygu dalgalanmaları yaşaman normal ama iki bebiş senin eline bakıyor güçlü olmalısın oğluşun da gazlıydı ıkınıyodu belki bak koca adam oldu kızın da büyüyecek hem sen tecrübeli anne sayılırsın gayet iyi beceriyosundur herşeyi , ateş şu saat itibariyle düştü tamamen dönüşümlü calpol dolven veriyorum iyi şimdi çok şükür geceyide atlatırsak sabaha daha da iyi olur inşallah
 
Esterabim saolasın canım döndük şükür evimizdeyizde yarın ist e yolculuk var yine inşallah atlatırız bir an önce .
Oğluş hasta ben yorgun yinede çok şükür halimize allah beterinden saklasın
 
yasemcim bilemeim sana onersemmi onermesemmi ben hic pisman olmuyorum cunku oldu bitti kiz cocuklarini cok seviyorum kizim olmaz diyede korkuyordum ikisi bi arada cikiyor sonradan rahatliga alisip tekrar ayni seyleri yasamak daha zor olur gibi bunye alisti artik ha yipranmiyormuyum cok yipraniyorum ama bu sene olmasa diger sene yine yapicaktim cunku oglum cok yanliz kalir burda bizim hic kimsemiz yok kardesiyle oynarlarlar o kadar sahiplenmiski kardesini biri kucagina alsa birakana kadar gozunu ayirmiyor birakincada heme kosup opuyor:KK1:ben ne yasadigimi sikayetci olmadigimi biliyoru ama etrafta beni gorenler ayy yazik sana diyorlar hemen iyice sinir oluyorum rabbime sukur evlet aratmadi bana 22 yasimda iki cocuk annesi yapti beni sukurler olsun ben hep ileri dusunuyorum hersey guzel olucak biliyorum biraz karisik yazdim ama kusura bakmayin:KK31:
 
Paris ben de iki cocuk dusunytodym en basta. Sonra kizimin uykusuzlugu yüzünden vaaz geçtim. Şimdi uyuyor gene ddüşünüyorum. Gene kız olsun isterim. Ama fark etmez yeter ki sağlıklı olsunlar. Yuh diyeceksiniz ama kizlar hangi isim guzel. Yaprak sirma nil. Ben yapragi seviyoru.:)
 
mrl ben hamak kullanıyorum çocuğa söküp annemede götürüyoruz hafif yerde kaplamıyo, salıncaktan ablam hiç memnun kalmamıştı ben olsam e bebek tarzında biyerden herhangi bişey alır değişim kartını koyardım içine bez filan alır hiçbişey bulamasa bile bana böyle bi hediye gelse memnun olurdum sağa sola verdiğim bebek kıyafetinin haddi hesabı yok hepside hediye geldi bir iki parçasını kullanmışımdır herhalde.

cevabınız için teşekkür ederim ancak dün siparişi verdim. kıyafet tarzı şeyleri sık sık alıp yolluyorum zaten bakalım inşallah beğenirler
 
ateşimiz düştü ama kanda lökosit değerleri çok yüksek olunca doktor bunun sebebini bulmamız lazım diye idrar tekrar kan ve kaka tahlili ve akciger filmi istedi. akciğer filmi idrar tahlili temiz kaka tahlilinin de bi kısmı çıktı o da temiz sbebei ne daha bulamadık:KK43: antibiyotik iğneye başladık kuzum tahliller iğne filan çok yoruldu çok ağladı
 
Gln gecmis olsun tekrar.Isallah biran once anlasilir neden bulunamayinca daha bi sıkıyo cani insanin.
 
Bende uyutuyorum simdi bi yandanda dua ediyorum corbayi kusmasin diye.

Hala anne demiyo cohhh uzuluyorum.adde abla ene nene demesinede raziyim ama hic yakin biseyde demiyo velet varsa yoksa baba..tarak alip sacini taramasini biliyo ama süslü.
 
Kızlar günaydın ve iyi pazarlar
Dün ist e geldik biz ve eve çıktığımızda ne göreyim oğlum kıpkırmızı dökmüş tüm vücut kulaklarına kadar :KK43: bende sevindim demekki boğaz değilmiş 6. Hastalıkmış diye sonra ablamı aradım antibiyotiği kesiyimmi diye o da dr boğazını görüp antibiyotik verdiyse kullan beta mikrobuda olabilir o da döküntü yapar tedavi edilmezse kalbe bile zarar verebilir diyip beni korkuttuktan sonra antibiyotiğe devam etmem için ikna etti beni . Yalnız ateşten başka hiçbir bulgu yoktu ne kusma ne ishal ne öksürük ne tıksırık ne burun akıntısı tıkanıklığı hiçbişey, anne hissiyatım 6. Hastalık diyor ama yinede drların dediğini yapıyım dimi . Dr 1 hft kullan demişti ablamda 5 gün dedi . 5.gün iyiyse kescem

Bitifulcum biz kusma problemini atlattık canım artık hiçbişey yemediği için oğlum kusacak materyalde bulamıyor. Dr a en az 10 defa kelimelerin yerini değiştirerek dr a da anlamıyor muamelesi yaparak oğlum gerçekten hiçbişey yemiyor ısrar ediyimmi dedim hayır etme dedi. Bende devam edicem ısrar etmemeye . Oğlumun severek yediği popcorn vardı onuda 3 yaşına kadar vermeyin dedi boğazına kaçma ihtimalinden :KK43:

Çubuk kraker veriyorum bu arada sizde veriyomusunuz

Bitiful benim oğlanında anlamlı söylediği tek şey gel , ağlarkende anne ye benzer bişey diyo başkada bişi yok ama anlamsız baya konuşuyo bende onun anlamsız sesleriyle karşılık veriyorum sohbet ediyoruz yani :) başımda toka taç ne varsa alıyor sonra saçıma tak diyorum geri takmaya çalışıyor eşek sıpam
 
Bitiful ben içme suyu kullanıyorum her bişeyine . Ama ben ilk doğduğu zamanlar bile yıkama suyuna damacanadaki suyu kaynatım kullandığım için beni kaale alma canım deliyim ben deli :)
 
Bitufulcorbadini cesmedenapiyorum kayniyo sonucta.
Fulya cibik kraker veryorum seviyo. Zaten ben her seyi veriyorum artik. Sehriye corbasina bayiliyo bnmki bu ara.
Yasemin benimki de cok oynuyo. Her muzikte sallaniyo cok tatli. Eline azcik krem veryorum cevire cevire surmeye basliyo. Annesinin yaptigi tek bakim bu ogrendi cocuk:)
fulya yurume calismasi yapiyo muusunyzm hic tay duruyo mu. Bizimki hic durmuyo
 
Aleyna selam

Yelda bizimki iki elle tutunca koşuyo resmen yürümeye hevesli koltuğa mobilyaya tutunarak tün sslonu da turluyo ama kendi kendine yürümesine var sanki çok temkinli korkuyo düşcek diye
 
Tek elle de gayet hizli yuruyo ama korkuyo evet.
Bi de fulyacim aynen biliyosun bogaz diye antbyotk kullandik. Ama dokuntuyu girunce dr biraktrdi. Altinci hastaliki anlatiyosun ayneen ama bi dra sor. Bosuna antbyotk kullanmasin bence
 
X