Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun bizimki de hala hasta. ya ayakları çok taraklı o yüzden ayağına ayakkabı bulmak çok zor önden girmiyo hiçbiriburnumuz foooş fooooş ha ha haaapşu pöööööf:2::2::2::2:
bıtuful ben içme suyu kullanıyorum ama artık içtiği suyu kaynatmıyorum titizlik anlamında hiçbişeyim kalmadı canım
gln ben vicco almıştım ilk adım sonrasında adidas ikisindende çok memnun kaldım yine adidas alıcam küçülüyo buda çok rahat yürüdü
Burçakcım bende senin gibi anne sütü alıyo nasıl olsa diyodum artık hiçbir etkisi kalmadı bence yinede emziriyorum çok mücadele ettim çünkü
burnumuz foooş fooooş ha ha haaapşu pöööööf:2::2::2::2:
bıtuful ben içme suyu kullanıyorum ama artık içtiği suyu kaynatmıyorum titizlik anlamında hiçbişeyim kalmadı canım
gln ben vicco almıştım ilk adım sonrasında adidas ikisindende çok memnun kaldım yine adidas alıcam küçülüyo buda çok rahat yürüdü
Burçakcım bende senin gibi anne sütü alıyo nasıl olsa diyodum artık hiçbir etkisi kalmadı bence yinede emziriyorum çok mücadele ettim çünkü
paris bende hiç vermedim ama kahvaltıyı 2 yumurta sarısı veriyorum inş. yanlış bişey yapmıyorumdur
bu arada sizede günaydın kızlar ruza gln
Selam iyi haftalar.
Çok stresliyim bugun yine sünnet için görüşme yapcam bi doktorla off bitse şu konu artık:18:
Bide bişey borcam doktor önemli bişey yoksa 18.aya kadar kontrol yok dedi.:44: siz götürcemisiniz rutin olarak merak ederim bea gelişimini felan.Alıştım her ay doktorlarda gezmeye boşluğa düştüm
Yasemin 2 tane çok ya nettin kız.Faydalı diye düşündüğümüz şeyler fazla miktarlarda verilince zarara dönüşebilir iyice araştırın.
kızlar ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız
geçmiş olsun bizimki de hala hasta. ya ayakları çok taraklı o yüzden ayağına ayakkabı bulmak çok zor önden girmiyo hiçbiri
geçmiş olsun yaseminim.. bizim de burnumuz iki haftadır akıyor. doktora götürmedim ilerlemezse götürmeyi düşünmüyorum. inşallah geçer bir an önce.
bana da çok geldi yasemincim. tek yumurta tamamı bir gün için yeterli. ben her gün bir yumurta veriyorum. beyazı da yiyor artık.
gittin mi bitufulum.. yaz buraya da.. olsun da kurtulun bir an önce.
hastalanmadığı müddetçe doktora götürmeyeceğim ben de. 18 ay aşısı olduğunda sağlık ocağına gideriz. belki doktoruna da uğrarım o zaman.
canım utkunun ayakları da taraklı. yani ayaklarının üstleri şişkocuk olduğu için çoğu ayakkabıda rahat edemedik. ilk ayakkabısını chicco'dan bilekli aldık. üstü iki cırtlı. tek cırtlılara sığmadı zaten. onu dışarda giyiyoruz şimdi. bir de evde giyinmesi için nike spor ayakkabı aldık. o da iki cırtlı rahat oldu.