- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
Yarın PURÇAK la buluşcakmişuk:86:
Ferdayla halktan bi ogle yemegi,bitufulla da burjuva tarzi bi kayfe icilecek. Mevki ist uni civariyla tesvikiye program budur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın PURÇAK la buluşcakmişuk:86:
selam kızlar nasılsınz ben çok hastayım kulağım ve boğazım çok ağrıyor sanırım iltihaplandı yutkunamyorum.
Kızlar cok gecmis olsun.
Ruzam gittim geldim canim sıkıldi biraz.Ameliyattan sonra bi hafta sonda takilcakmis nasil olcak kucucuk bebege diye uzuldum.Bide Adam amerikaya gidixekmis ay sonu yapalim dedi.stres yapacam simdi o zamana kadar, biran once olsun bitsin istiyodum(
banada biraz fazla gibi geldi ama ne biliyim tadı daha güzel oldu bulamaçın bende öyle verdim gitti tek versem daha iyi zannımca bıtufulcum
ruza gln muratın ayağıda taraklı çok çabuk değişiyo numarası ya 23 aldım en sonyuh 25 e geçicez herhalde doktor dişlerini görünce bu çocuğun boyu 190 üzerinde olur dedi ayaklarıda herhalde 45-46 olacak gibime geliyo
bıtuful o neymiş sonda 1 hafta yaaa ilk defa duydum başka doktorada sor istersen büyüdü belki ondan olabilir 20 günlükken yaptırdık hiç öyle bişey olmadı bizde
ruza 2 hafta çok değilmi ya 2 gün oldu burnu kıpkırmızı oldu :2:iki haftyaya derisi yüzülür herhalde tuvalet kağıdı kullanıyorum çok yumuşak ama yinede sık akıyo kızardı sen neyle siliyosun ıslak mendilmi kullansam acaba losyonlu filan olanlardan
sana da geçmiş olsun canım tek sıkıntısı burun akıntısı ve cigerlerde bişey yoksa düzelir. haftasonu polaris yakındı orda denedik zaten bizimkinin ayakkabı fobisi olduğundan ağlama krizi eşliğinde denedik tüm ayakkabıları ama çift cırtlıların da bi çoğu olmadı en son bi tane aldık ama iade etcem azcık büyüktü ayağı yürürken çıkabiliyor. ve tabanı sert yerden kendi düşünce kalkamıyor. o yüzden tabanı 2 parçalılardan almak lazım siz öyle mi aldınız
Ferdayla halktan bi ogle yemegi,bitufulla da burjuva tarzi bi kayfe icilecek. Mevki ist uni civariyla tesvikiye program budur
iyi geceler canlar
yorucu bir yolculuk gecirdik. bebeksiz de zordu da. bebekle cooook zormus.
uyumak istesen uyuyamiyorsun. neyse sizi de bunaltmayayim bunlarla
oglusum ilk kez babasinin aile hatta sulalesiyle tanisiyor. biraz buyukbabasindan korkuyor ama herkese cabuk alisti
ben de rahatim biraz daha. yogunluk falan kalmadi. geri donunce kaldigimiz yerden devam
oglan cok cok az yiyor.
hasta olan bebisler varsa sifalar diliyorum.
Slm kizlar giremedim bayadir gecmiside okuyamadim sikintilarimiz var ailecek her ailede oluyo galiba benimki biraz farkli dua edin.
Oglumda 10 gundur hasta alerjik bronşit astım başlangıcı dedi dr ilac kullaniyoruz igne vurunuyoruz acayip huy degisti cok.miz miz oldu sürekli kucak istiyor hic uyumuyor cok bunaldim biran önce düzelir ins
Hasta olanlar varsa geçmiş olsun hepinizi öptüm
Bende ayakkabıda cok zorlandım şöyle güzel degişik bişey olsun dedim hiçbiri olmadı.üzeri etli cunkü.en son aldıgım ayakkabı 22 numara.Flo dan aldım.üst kısımlarının genis olması lazım glncym.yada spor ayakkabı al istersen zaten yaz geliyo.tabi ortapedi ile ilgili bi sorunu yoksa.
Yasemin normal sunnet degil malesef bizimkine 2 saatlik bi işlem uygulanacak o yüzden,yoksa dogumgunun ertesi gunu yaptırcaktım sünnetini.arastırdım prof bu daha iyisini bulamam heralde
2 parçalı olursa elinle 2 e katlayabilmen lazım ki genelde deri ve 2 parçalı olması tavsiye ediliyo. bakalım bulabilirsem alcam inşEki Görüntüle 1007804 ilk aldığımız bu
Eki Görüntüle 1007802 ikinici de buna benziyor canım.
tabanı iki parçalı mı bakmadım doğrusu. ayağına rahat oldu aldık.
paris burdasın sana bişey sorcam erkek ve kadının hücre yenilenmesine göre bebek cinsiyeti(rabbim bilir tabiki) belli oluyormuş sanırım sende oaraya yorum yazmış hem kızın hem oğlun oldu hücre yenilenmesine denk geldimi sadece merak ettim
paris bende hiç vermedim ama kahvaltıyı 2 yumurta sarısı veriyorum inş. yanlış bişey yapmıyorumdur
bu arada sizede günaydın kızlar ruza gln
hucre yenilenmesi derken o nasil oluyorki anlamadim:26:
geçmiş olsun cnm umarım sıkıntılarınızı da çabucak atlatırsınızSlm kizlar giremedim bayadir gecmiside okuyamadim sikintilarimiz var ailecek her ailede oluyo galiba benimki biraz farkli dua edin.
Oglumda 10 gundur hasta alerjik bronşit astım başlangıcı dedi dr ilac kullaniyoruz igne vurunuyoruz acayip huy degisti cok.miz miz oldu sürekli kucak istiyor hic uyumuyor cok bunaldim biran önce düzelir ins
Hasta olanlar varsa geçmiş olsun hepinizi öptüm
iyi gezmeler cnmiyi geceler canlar
yorucu bir yolculuk gecirdik. bebeksiz de zordu da. bebekle cooook zormus.
uyumak istesen uyuyamiyorsun. neyse sizi de bunaltmayayim bunlarla
oglusum ilk kez babasinin aile hatta sulalesiyle tanisiyor. biraz buyukbabasindan korkuyor ama herkese cabuk alisti
ben de rahatim biraz daha. yogunluk falan kalmadi. geri donunce kaldigimiz yerden devam
oglan cok cok az yiyor.
hasta olan bebisler varsa sifalar diliyorum.
erdemde hayır diyince ağlamaya başlıyor belki biliyosunuzdur erdem hiç ağlamayı bilmiyo ağlamaya başlayınca katılıyo ve nefes alamıyo mosmor oluyo o yüzden ağlatmamaya çalışıyoruz o da bunu kullanmaya başladıselam kızlar,
saol ruzam bir türlü fırsat bulup doktoro gidemedim.
kızlar benim oğlum hiç hayırdan anlamıyor napıcam ben bilmiyorum hiç durmuyor
erdemde hayır diyince ağlamaya başlıyor belki biliyosunuzdur erdem hiç ağlamayı bilmiyo ağlamaya başlayınca katılıyo ve nefes alamıyo mosmor oluyo o yüzden ağlatmamaya çalışıyoruz o da bunu kullanmaya başladı
arkadaslar kizim kakasini 5 6 gunde bir yapiyor cok rahatsiz yapana kadar dun 5.gundu fitil versim yapmadi bugun yine verdimm yine yapmadi ne yapicam ben ya