Selam şekerler, ne oluyor ne alemdesiniz merak ettim bakayım dedim
Bitufulum doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.
Herkese keyifli pazarlar. İstanbul'da hava güzel çook gezesim var
Bosversene esterabim yaa benimkinde baslangic yaziyo olcak is midun baktim diger sayfalara yeni uyede populerite vs yaziyo. Anlayacagin adamina gore degil sans denk gelmis buna da populerite
Yeni girdim eve ve koltuga yigildim cok yoruldum yahu.
Estarabim sagul yavrimmm evet kovayim bütün ozelliklerini tasiyorum aynen:) özgür ruhluyum cabuk sıkılırimerkekleride bieaz kaprislidir burnu havadadir ama seninki oyle degildir isallah ..kus mus olayini anlayamadim telde bisey belli olmuyo aman istemiyom populer falan vave olsun hepsini:86:
Sayfadaki herkesin bn de dahil bitifula hasta okdgnu dusunursek bitifilin populer olmasi bnce ck normalkv yemege cagirdi yemegi yedik kalktuk eve geldk sira dusundum ki kadincagz o kdr hazirlmis ve mutfagi savas alani gbydi sora da dedim ki burcak sn ne bicim misafrsin insan azcik el atar toplamaya yardim edet bu arada iki bucuk yildr mutemadiyen gider yeriz ve hicbiseye ellesmeden eve gelirim. Dayanmdim odunlugumu alup geri dondum dedim yardima geldim mutfagi toplmya bulasklari yikmya basladim ki sen bnm sulugozlu kv duygulan agla gelini yardima gelmis,pehhh sinirim bozuldu ve ck utandm offf kotu muyum bn yaaa
Selam şekerler, ne oluyor ne alemdesiniz merak ettim bakayım dedim
Bitufulum doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.
Herkese keyifli pazarlar. İstanbul'da hava güzel çook gezesim var
24 ziyaretci
Bende kaldirdim fotolari.Ela yap bakalim ise yararsa bende yapiyim.zayiflayalim.
vave herseyde monosodyum g.var sade cipsler haric.cigkofte dahil.cipsi biraktim ama onu asla birakamam
Purcak bende öyle fil hafizaliydim dogumdan sonra cok degistim yabugun kitap almaya girdim serenad i aldim elime esim dediki e sen okudun onu evde var okudugum kitaplari unutuyorum hele icerikleri tamamen silindi.Oglumami cok yogunlastim acaba bilmiyorumki b12 eksikligi falanmi var camış gibide et yiyorum ama
Bende kaldirdim fotolari.Ela yap bakalim ise yararsa bende yapiyim.zayiflayalim.
vave herseyde monosodyum g.var sade cipsler haric.cigkofte dahil.cipsi biraktim ama onu asla birakamam
Purcak bende öyle fil hafizaliydim dogumdan sonra cok degistim yabugun kitap almaya girdim serenad i aldim elime esim dediki e sen okudun onu evde var okudugum kitaplari unutuyorum hele icerikleri tamamen silindi.Oglumami cok yogunlastim acaba bilmiyorumki b12 eksikligi falanmi var camış gibide et yiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?