Cok seker ya kv yazik ne guzel ufacik seylerle mutlu oluyo..mutlu et kadini
Nehirim kiraz toplayacak daha bana cok isi var bu yaz cokk...o memeyi biraktigi gün derin bi uyku cekecen az kaldi bebito.
Acim purcak süleme.aksam yemegi kestim 3 gundür ruzaya özendim.ac geziyom inanmicaksin kulak mememden 2 gr verdim gibi.
Sayfadaki herkesin bn de dahil bitifula hasta okdgnu dusunursek bitifilin populer olmasi bnce ck normalkv yemege cagirdi yemegi yedik kalktuk eve geldk sira dusundum ki kadincagz o kdr hazirlmis ve mutfagi savas alani gbydi sora da dedim ki burcak sn ne bicim misafrsin insan azcik el atar toplamaya yardim edet bu arada iki bucuk yildr mutemadiyen gider yeriz ve hicbiseye ellesmeden eve gelirim. Dayanmdim odunlugumu alup geri dondum dedim yardima geldim mutfagi toplmya bulasklari yikmya basladim ki sen bnm sulugozlu kv duygulan agla gelini yardima gelmis,pehhh sinirim bozuldu ve ck utandm offf kotu muyum bn yaaa
purcak sen de bitifula karsi bi celiskilisin ki sormaa
Bitiful benim populer olmama gerek yok burda onemli olan yreel ortam hpsi mevcut :86: ben sevilmiyorum cunku yara mara kedi medi daha aciklamasi war
Yoo celiskili fln diilim sana oyle gelmis annem,oldukca netim
O kendime yakin hissetmiorum geyigini bituful zatn bilio ona da bunu defalarca soyledim,arkasindan konusmk filan derkn ayip ediosun vave,suan sinirlendim sana.Yoo kendime yakin hissetmiyom diyon arkasindan konusuyom sonra yine se iyorum diyorsun ya o acidan dedim
O kendime yakin hissetmiorum geyigini bituful zatn bilio ona da bunu defalarca soyledim,arkasindan konusmk filan derkn ayip ediosun vave,suan sinirlendim sana.
Aaa deli ayol bunlar şişşş relax.
Purcak biliyom tabi yivrim herseyi ne sinirleniyosun.
Aaa deli ayol bunlar şişşş relax.
Purcak biliyom tabi yivrim herseyi ne sinirleniyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?