2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
gecmis olsun asya Allah sifa versin kuzuna




aslinda oglan iyi idare ediyordu salliyordum bir de cok isterse onu desteksiz oturtup oyle veriyordum memeyi. uykusu agir bastigindan sinirlenip birakiyordu sonra bi kac sallamaya uyuyordu. ama ben sabah 8e grlirken iflas edip yine memede uyutmaya basladim.
 

saolasın canım benim rabbim hiç bir kuzuya vermesin ateş ne zor bişeymiş
 

Canim benim cok gecmis olsun. Allah sifa versin bir an once iyilessin.
 
Kizlar yoruml riniz icin tesekkur ederim beni mutlu ettiniz. Genis bi vakitte ben de fotograflariniza bakcam.
Repu orda emzirmeyle ilgili ne diyolar iki yas mi
 
Kizlar yoruml riniz icin tesekkur ederim beni mutlu ettiniz. Genis bi vakitte ben de fotograflariniza bakcam.
Repu orda emzirmeyle ilgili ne diyolar iki yas mi

2 yaş tavsiye ediliyo, ama bırakma konusunda anne ve bebek ne isterse diyorlar ister 3-4
 
Gecen gun bi veliyle konusuyorum. Cocuk ayni benimki gibi gece yuz kere uyanirmis. Memeden kestim dort gun sonra deliksiz uyumaya basladi dedi. Agzimin suyu akti resmen. Uyumayi cok.ozledim. Bi de ben yanima da alamiyorum. Benimki her zaman emmek istemiyo. Sabaha karsi hep sallanmak istiyo. Besigimiz de bozuldu. Artik sallanmiyo. Coktu surtup duruyo. Ana kucaginda salliyorum. Emerek de uyumuyo. Aslinda uyumayi ogretmek icinbi firsat.
Sabah denedim. Masal okudum basinda. Bagirip duruyo. bana gore is degil o da. zengin olsaydim uyku kocu tutardim eve gelenlerden:)
Memeden kesme her yerde karsima cikiyo ya algida secicilik heralde. Okulda falan hep ayni hikaye. Memeden kes uyur. O kadar dusunuyorum ki buisi. Dun gordugum ruyada anne sutunde mineraller vitaminler falan ucusuyodu gozumun onunden. Ya bi de hic mama almiyo ya. O da var.
Vaveyla kzini ne kadar emzirmistin
 
Hayde Bismillah
Simdiye kadar seviyesizlesmedim ama artık önemi yok ban yiyen ben olmadım olanlar gibi konusmadigimdan vave gibi. Ama anladığın dilden konusucam gerizekalı.
Sen hani bana cevap yazmiyordun hani geçmişi okumuyordun nooooldu okumadigin seylere cevap nasil veriyosun. Satasmisim da almışım cevabımı. Ayyy ne korktum. Haddini biliceksin. Sana senin gibi cvp yazmak zor degilmis bak sadece zaman ayirmadim senin gibi. Kendini çok mu önemli sanıyorsun sen beyinsiz.
Ufak beyin kimde bilen biliyo. Sen şimdi oturup cvp da yazarsın yaz yaz ben okumicam sen gibi sana bidaha cevap yazmicam deyip sonradan da yazmicam. Ama yine destek mesajlari alicam Selamın varsa sölerim. Ateş olsan kıçın kadar yer yakarsin. İstediğin kadar yaz ciz umurumda da değil kudur kudur yaz. Sen bayilirsin satasmaya ve mahalle karısı gibi atismaya. Salçasin en nihayetinde. O zaman da tatsizik olmasin diye onemsemedim ama senin tarzın bu.
Ister cvp yaaaz ister yazma. Allah gönlüne göre versin.
 
Herkese sevgiler biri hariç öpüyorum sizleri hoşçakalin...
 
benim oglan feci isiriyo ya
saka degil elimi isirdi dun sisti kizardi, bugun de sirtimi isirdi feci. yani bunlar cook aciyanlar ufak tefek surekli isiriyor
 

asya geçmiş olsun canım allah şifasını versin moralini de bozma inan ara ara böyle oluyoruz hepimiz duygusallık moral bozukluğu ben de çalşmak istemiyorum yıpranıyorum şu geçim derdi olmasa
 
Günaydınlar..

Profilinize giriyosunuz orda "özel mesaj gönder" seçeneği ver heh ona tıklıyosunuz kime ne söylemek, ne hakaret etmek istiyosanız söyleyip içinizi döküp çıkıyosunuz..Yani ne yapmış oluyorsunuzzz burda lüzumsuz konuşmalar yapıp insanların huzurunu kaçırmamış oluyorsunuz!
 
benim oglan feci isiriyo ya
saka degil elimi isirdi dun sisti kizardi, bugun de sirtimi isirdi feci. yani bunlar cook aciyanlar ufak tefek surekli isiriyor


Aaaa niye ısırıyor acaba..aman sinirli bi çocuk olmasın he biraz daha fazla sev ilgi göster bakalım.
 

gel gel opujemm
 
selam canlar.. asyacım çok geçmiş olsun. üzülme inşallah iyileşir bir an önce. çocuklar böyle işte gül gibi.. bir gün iyi bir gün kötü.. Allah dermansız dert vermesin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…