2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Günaydın yivriler toto dondurucu bir günün sabahından hepinize merhaba:126:

Tüh purçak kaçırdım geyiklerini bi başına kalmışın hiç olmamış..neyse hayırlısıyla bi git gel bakalım..

İntro-ela el röntgeni duymadım hiç..her doktor değişik çalışıyo vardır bi nedeni. Haberdar et bizide..

Günaydınnn kızlarr
Çoookkkk soğukk sabah dondummm yaaa:KK43:((
Bituful sabah işe gidince sağım mı yapıyosun???:))
Burçakımmm canmmm hayırlısıyla al eşini git.ne yaşanırsa yaşansın sonsuza dek böle gitmicekti ki eninde sonunda görüşcektınız zaten.hastalık ölüm doğum hep bi sebep çıkıcaktı. Az hasarla kurtulursun inşş..:KK53::KK53::KK53:
Başka ne yazacagımı bilemiyommmm:))) yazmak istiyorum ama yazamıyorummm:))

Günaydınnn
Repu geçmiş olsun balgam ve öksürük varsa götür istersen çünkü korkutmak istemem ama bebeklerde akciğerlere inebiliyormuş dün bir hekimin yazısında okudum sen önlemini al canım

Günaydınnn kızlarr
Çoookkkk soğukk sabah dondummm yaaa:KK43:((
Bituful sabah işe gidince sağım mı yapıyosun???:))
Burçakımmm canmmm hayırlısıyla al eşini git.ne yaşanırsa yaşansın sonsuza dek böle gitmicekti ki eninde sonunda görüşcektınız zaten.hastalık ölüm doğum hep bi sebep çıkıcaktı. Az hasarla kurtulursun inşş..:KK53::KK53::KK53:
Başka ne yazacagımı bilemiyommmm:))) yazmak istiyorum ama yazamıyorummm:))

Evet anacım yapıyorum sabah akşam yapıyorum ya. saat 8 de işte olduğum için burda yapıyorum.

günaydınlar gece hiç uyumadık.kızım uykusunda ağlayarak uyandı.burnu akıyo hafif öksürük var.anlamadım ne oldu dişi mi çıkıyo acaba.çok huzursuz.süt sağıp bıraktım bişeyde yemiyo.aklım evde kaldı valla

babam hastalanmış,hastaneye yatırmışlar,yarın günübirlik eşimle istanbula gidicez babamı ziyarete.. aylar sora ve okdr gergınlıkten sonra bayramda bile görmediğim ailemi görücem, allah yardım etsin bana yarın nasıl bıgun olucak acaba,kaynanamı götüresım var yanımda,annemlerle aram o kdr gergınki yalnız kalınca neler olabilcegını kestıremıorum,eşimin ailesini de peşime takasım var,o kalabalıkta hengamede kaynarız diye:KK37::KK37: neyse kaçış yok yüzleşme zamanı,dım dım dım dım dımm dımm:KK52::KK52::KK52:

günaydın canlarr....

burçakım geçmiş olsun. güle güle sorunsuz bir şekilde gider gelirsin inşallah.. dönünce yaz hemen.

hava buzz...
$1463976_194884474034235_866728005_n.jpg

El röntgenini bende duymadım hiç gerek var mı ki acep gereksiz radyasyon almasın yavrular :KK43:

el bilek rontgeni yani kemik yasi gerekli durumlarda istenen bir rontgen, sart degil. Hekim gelisimle ilgili ileri geri bir durum oldugunda kemik yasina baktiriyor. Guvenilir kaynagim inanin bana :KK53:

2 saattir aralikli olarak kar yagiyor. İlk kari bugun gorduk bakalim cokheyecanlandik. Ula su pc de yapilmadi nefret geldi yazmaktan :63:

Ohooo selvi boylum al yazmalm Asyam nerelerdesin yaa

canım benim buralardayım biraz yoğunluktan giremedim bu arada ilk karı görmüşsünüz darısı istanbulun başına kar oraya yağdı soğuğu buraya geldi bugün kuru dondurucu bir hava var çok öperim seni ve kuzucuklarını :)

Bitufulum, bayağı uzun bizim işler, yılan hikayesine döndü ama ortada bir durum var, ben ve ailem haksız yere suçlandık. Eşim de bu olayların başlıca sorumlusu ve bizzat içinde olduğu için beni fazlasıyla savunmuş, o yüzden ben onlarla bu muhabbete bir daha hiç girmemiştim. Ama gördüm onun konuşması bir şey değiştirmemiş. Altlı üstlü olmasak yine idare ederdim de böyle olunca durum çok sıkıyor beni. Neyse gelişme olursa yazarım :)

Burçakım, öncelikle çok geçmiş olsun. Fulya'nın dediği gibi, boşver onlar kavga da etsen senin ailen, bence k.valideleri getirme. Ne kadar aran bozuk da olsa kimse kendi ailen gibi olmaz. Bir bakışa, iki saniyeye bakar her şey, bir bakmışsın sarmaş dolaş olmuşsun :KK34: Allah göstermesin ama bugünün yarını da var; hiç beklemediğin anda pat diye çıkıverir karşına. Ne kadar az bilirlerse o kadar iyi.

X