2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Hoşbuldum esterabim :) valla 4 yıl boyunca saygıda kusur etmedim bir dediğini iki etmedim çok da severdim kendisini halada severim ancak lohusalık psikolojisiyle ve sezeryanlı halimle heralde söylediği yaptığı bazı şeyler rahatsız etti beni kendiside bunu anladı sanırım . aslında çok yardımını gördüm allah razı olsun öz annem gibi baktı bana ama evimizde önceliği oğlu sonra torunu en sonda bendim :) bilmem anlatabildimmi

ben çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse baktı ama hep sonuncu planda olmak
sinir etti beni de,üstelik sezeryanlıyken,bir kere elimden tutup kaldırmadı,hastanedeydik kadının yapacağı işleri
bile eşim yaptı annem gelememişti ama eşim herkese bedel ölürüm ona,

:KK16:

$999305_10151986785502931_979086377_n.jpg

birde buna çalışmanın yanısıra bebekte ekleninceeeeeeeeee
işte o zaman vayyyy halimizeeeeeeeeeee

eylem seni tebrik ediyorum bununla beraber sen dahil kilo verenlerin hepsine teesüf ediyorum. ben neden kilo veremiyorum arkadaş...... :84::84::84: çünkü yiyorum. :KK39:

bidemen ben de yiyorum vallaha da ama kilo almayacağım çünkü çok hareket ediyorum diye
yiyorum ve kilo veriyorum,çarşamba yaşpasta yaptımdı sadece 1 dilim yedi eşim ve bugün yok
yiyorum deliler gibi ama zayıflıyorum çünküm zayıflamak için yiyorum
:KK52:

kv dem de benim mesleemi beğenmiyooo herkes ööretmen deyoo
ben de ona sinir oluyom yaaa neden dedim ki şimdi
:44:

gunaydin hatunlarrrrr:KK16::KK16:sabah kalkar kalkmaz once mugeyi sonra kadinlar kulubunu aciyorum adet haline geldi:KK1:

herkez öğretmen polis yada dr olmak zorunda değil işçiye dikişçiye ekmekçiye de ihtiyaç var bu ülkede.kv den neci de seni beğenmiyo.gıcık oldum bak şimdi o na da.ben hamileyken ödemim çoktu şişti her bi yanım bana bi keresinde dedi ki "sen kilolusunda ondan şişin var ben zayıftım hiç şişmedim dedi"ağzımı açıp bişey diyemedim kaldım öyle.oğluda aynı annem yaşlı idare et der geçer.offf offf keşke 10 yıl öncesine falan dönsek.ben bide severek evlendim kocamla 2 yıl yeni bitti ama bana bi 20 yıl gibi geldi.psikolojimm bozuldu yani.sakinleşemedim ben bugün.

Merhaba arkadaşlar
24 ocak doğumlu bir kız annesiyim. kızıma hamile kaldığım günden beri burayı takip ediyorum aslında. aktif olamasamda zaman zaman paylaşımlarım olmuştu. ben bu aralar biraz stresliyim. dedimki ocak anneleri beni biraz rahatlatır belki :) gelelim soruma..
kırkım çıktıktan hemen sonraki ay ben adet görmeye başladım. ve her ay oldum ancak bu ay tık yok :KK53: 8 gün geçti. dün test yaptım tek çizgi negatif. size sorum şu olacak. idrar da çıkmayım hamile olduğunu öğrenen var mıydı aranızda? baya tırsıyorum valla. korkunun ecele faydası bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam artık . kızım planlı bir hamilelikti. daha adet günüme 3 gün varken test yaptırmıştır. ikinci çizgiyi görmüştüm onda. aklım baya karışık :18:

yine yaka bagir acik oglusumla emiserek gecirdigimiz gecenin sabahindan gunaydinlar herkese :)

Eyleeeeeem yalan Dünya daki replik geldi aklıma :):)
Sayfaya ilk yorum yazan kişisin sensin ayşe den sonra en kıdemlisin buralarda
ayshe cok sonradan ustlendi topigi yine en kidemli eylemdir :KK53: ondan once topigi ustlenen bir huri vardi herhalde dusuk yapmisti :KK37:

e ben de seni ortmen biliyodum :18:

Yasemincim özel bişey yok anacım öyle tahmin ettiğin gibi bi başarılı bi ev hanımı değilim malesef Allah ne verdiyse artık..Burda ne karılar var iki çocukla çan çan burda polemik yapıyo bide her akşam bi tencere dolma sarıyo, adı lazım değil:KK53:sende yapabildiğin kadar yaparsın öyle böyle geçiyo sonuçta günler..Yemekle falan çok uğraşmıyorum eşim geç geliyo Allahtan yemek yemiyo h.içi bende aparatif şeyler yapıyorum kendime..Sen ne zaman çalışmayı düşünüyosun?? öğretmenmisin yoksa:KK1:

Purçak cadısı abartsaydın biraz daha yok kıskançlıktan deliye dönmeler yok intihar etmeler yiiikkk yaaaaa:KK39:

Vave o videodan korktum len o ne öle chucky gibi, ruzaya katılıyorum bende bi tepik atarım öyle emekleyen bebeye:86:

Paris seni seviyoruz ya evet parmakla gösterilecek birisin napalım pırt diye hamile kalmasaydın sende:KK1:

Derya16 rahatla hamile falan değilsin kaynak sağlam:KK51:

Yaku hoşgeldin ne kadar hızlı bi giriş yaptın öyle ya..neyse takma Kv derdi bitmez..burda %90 aynı sorun..

Esterabim en azından 20 gün bizim gibi 365 gün dipdibe değilsin sık dişini..:KK1:

Ama ben kv konusunda çok takmamaya çalışıyorum çünkü ben daha beter bi kv olacam.:86:.Şişşşşş gelecekteki gelin bana bak şimdiden ayanı denk al zilli..:KK57:

Yasemincim özel bişey yok anacım öyle tahmin ettiğin gibi bi başarılı bi ev hanımı değilim malesef Allah ne verdiyse artık..Burda ne karılar var iki çocukla çan çan burda polemik yapıyo bide her akşam bi tencere dolma sarıyo, adı lazım değil:KK53:sende yapabildiğin kadar yaparsın öyle böyle geçiyo sonuçta günler..Yemekle falan çok uğraşmıyorum eşim geç geliyo Allahtan yemek yemiyo h.içi bende aparatif şeyler yapıyorum kendime..Sen ne zaman çalışmayı düşünüyosun?? öğretmenmisin yoksa:KK1:

Purçak cadısı abartsaydın biraz daha yok kıskançlıktan deliye dönmeler yok intihar etmeler yiiikkk yaaaaa:KK39:

Vave o videodan korktum len o ne öle chucky gibi, ruzaya katılıyorum bende bi tepik atarım öyle emekleyen bebeye:86:

Paris seni seviyoruz ya evet parmakla gösterilecek birisin napalım pırt diye hamile kalmasaydın sende:KK1:

Derya16 rahatla hamile falan değilsin kaynak sağlam:KK51:

Yaku hoşgeldin ne kadar hızlı bi giriş yaptın öyle ya..neyse takma Kv derdi bitmez..burda %90 aynı sorun..

Esterabim en azından 20 gün bizim gibi 365 gün dipdibe değilsin sık dişini..:KK1:

Ama ben kv konusunda çok takmamaya çalışıyorum çünkü ben daha beter bi kv olacam.:86:.Şişşşşş gelecekteki gelin bana bak şimdiden ayanı denk al zilli..:KK57:

sen bnm kızı istediydin di mi,az daa vercektım sana görüyon mu:KK53::KK53:

Anneler ve cocuklari ooh bugun son gun. Annem evine gidiyo bugun coosa esim bakcak. Huyysuz biraz bugun kulagini tuta tuta mizirdaniyo kusuyo. Heralde besinci dis gelcek. Yukardan mi geliyo. Cikaran var mi. Burcak ruzayi ne guzel seviyo:)

kiz bituful pirt diye buna kaldim esim simdiden 3.yu pilanliyor deli ediyor beni saka falanda yapmiyor hee ciddi :KK47:sanki fabrika var karsisinda :KK47:
bide sorum olucak sizlere bebekler skiliyormudur acabaya ben bazen ogluma bakinca uzuluyorum gidecek kimse yok surekli evde diye :KK25:

Anneler ve cocuklari ooh bugun son gun. Annem evine gidiyo bugun coosa esim bakcak. Huyysuz biraz bugun kulagini tuta tuta mizirdaniyo kusuyo. Heralde besinci dis gelcek. Yukardan mi geliyo. Cikaran var mi. Burcak ruzayi ne guzel seviyo:)

benim oglusumun ilk iki tanesi alttan sonra 4 tane birden usten sonra bitane daha alttan cikardi siralamsi boyleydi bizimkide eliyle kafasina vyryp duruyor galiba kulagi agriyor yine :KK50::KK50:

bizim minnos dun 10. ayini doldurdu..8. disi de geliyo. uyku konusunda cok zorlaniyorum artik :KK5: direniyo resmen ciglik cigliga uyuyo :KK50: cok yaramazlasti. odadan odaya gidiyo. surekli tutunup kalkip yurumek istiyo bu yuzden fazlaca dusuyo

X