2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
pc nin fanı ölmüş kapanıyor. sizlere yetişemiyorum. tablet ve tel denen teknoloji beklentimi karşılayamıyör hızıma yetişemiyör maalesef :KK53: aradan kaçan, soru soran çemkiren sataşan warsa kusura bakmasın sonra ilgilenirim :KK53: :KK51:

Son düzenleme:
amin tutkucum saol:KK16::KK16:ilki gibi heyecanli olmuyorki nedense aralarinda bisey yok belkide ondan bide dogum tecrubesi beni korkutuyor:18::18:

Normal doğum en güzeli canm ya düşünmemeye çalış.hem ikinci daha kolay oluyor diyorlar. Bakalım kime benziycek.mesela ben oğlum olduktan sonra başka bebeğim olursa nasıl olur huyu suyu, kendi kime bnzer diye baya merak ediyorum..

üstüne düşmemiz normal, onların yaşadığı dönem ile, hatta bizler ile şu an çocuklarımızı büyüttüğümüz çağ arasında çok fark war.. şu an ne gerektiriyorsa onu yapıyoruz.. he fazla abartanlar vardır onlar istisna :KK53:

Kız 6 çocuk yapsam hepsinede böle kendimi adasam ölürüm heralde:))
Bende öle çok abartan bi tip değilim de, yinede yıpranıyo insan işte..
Senın kız la oğlanın arası nasıl?

Normal doğum en güzeli canm ya düşünmemeye çalış.hem ikinci daha kolay oluyor diyorlar. Bakalım kime benziycek.mesela ben oğlum olduktan sonra başka bebeğim olursa nasıl olur huyu suyu, kendi kime bnzer diye baya merak ediyorum..

ben rahatım çocuk konusunda sakin sakin büyütmeye çalışıyorum :KK53: gereken neyse onu yapacaksın fazla değer vermeyceksin:KK53: ki yıpranmayasın :KK37:

arası derken duygusal olarak mı sayısal olarak mı? :86: iki şekilde de anladım yani. yaş farkı 3 sene 4 ay. duygusal olarak da, araları gayet iyi. kızım uyumlu kardeşine karşı ama bugra şimdiden dişli olduğunu gösteriyor. ilerde biraz karmaşa yaşıycaz gibi. kızıma pek huzur wermiyor oyun oynarken yada boyama yaparken

canım birşey istiyor deneme yanılma ile tatlıdan tuzluya herşeyi denedim ama bulamadım :KK51: eşim de zorlandığı halı saha maçına geçti. geç gelecek nedir bu çektiğim gurbet ellerde :KK53: bunalıma gireyim ben en iyisi purçak beni anlar :KK53:

Son düzenleme:
kızlar bir bakın hele benim oğlum hızlı bir şekilde buna benzer emekliyor war mı böylesi başka :18: :KK17: aldığı günlük kalorinin yüzde yüzü nü yakıyor maalesef. ben napıcam yürüyünce yaa uçacak sanki :18: :18:

http://youtu.be/sz7DqXicXHU

Son düzenleme:
kızlar bir bakın hele benim oğlum hızlı bir şekilde buna benzer emekliyor war mı böylesi başka :18: :KK17: aldığı günlük kalorinin yüzde yüzü nü yakıyor maalesef. ben napıcam yürüyünce yaa uçacak sanki :18: :18:

Koşar Gibi Emekleyen Bebek - YouTube

:))))) oyyy çok güzel gidiyo vallaa.. Senınkınınde acelesi var baya, nereye gitck böle şehre incek heralde:KK53: kilo alıyor yinede sanırım..
Kızla oğlanın duygusal bağını sormuştum.genelde buyukler bebekleri rahat bırakmaz vurur kucaklar falan.senın buğra çetin ceviz çıkmış anlaşılan.benımkininde bi yürüyüş videosu var sonunda düşüyo tabi de:)) bildiğin koşuyo:))

Iyi aksamlar
bu gün erdem ilk defa bi kase çorba içti diye aa sonunda midesi büyüdü yemesi düzeldi diye diye nazar değdirdim yedikten 10 dakika sonra kustu:KK43:(( hemen de nazarım değdi yaaa çok üzüldüm
ara ara geçmişi okudum ama tekrar hastaneye gitmem gerekince ne yazacağımı unuttum bide telden cidden zorlanıyorum cevap vermediklerin kusuruma bakmasın hepinizi seviyorum

:))))) oyyy çok güzel gidiyo vallaa.. Senınkınınde acelesi var baya, nereye gitck böle şehre incek heralde:KK53: kilo alıyor yinede sanırım..
Kızla oğlanın duygusal bağını sormuştum.genelde buyukler bebekleri rahat bırakmaz vurur kucaklar falan.senın buğra çetin ceviz çıkmış anlaşılan.benımkininde bi yürüyüş videosu var sonunda düşüyo tabi de:)) bildiğin koşuyo:))

Ne kilosu ya canim. Gozumun onunde yedigini yakiyor cocuk :KK53: atistiriyor biseyler sonra firliyor acelesi war gibi. Maasallah tutunmadan yurumeye basladi demek burak. Bu oglan yasinda yurtusun sindire sindire ogrensin isterim :KK53:

Iyi aksamlar
bu gün erdem ilk defa bi kase çorba içti diye aa sonunda midesi büyüdü yemesi düzeldi diye diye nazar değdirdim yedikten 10 dakika sonra kustu:KK43:(( hemen de nazarım değdi yaaa çok üzüldüm
ara ara geçmişi okudum ama tekrar hastaneye gitmem gerekince ne yazacağımı unuttum bide telden cidden zorlanıyorum cevap vermediklerin kusuruma bakmasın hepinizi seviyorum

olsun canim midesi almasa da istahi acildi demek. artik yavas yavas genisler midesi de :KK56:

gecen oglanin saclariyla oynarken hic fiskiye yapamayacagim aklima geldi ve 2. cocuk yapmama fikrimden emin olamadim. bir de kizim olsun istiyorum ben yaaa :KK31:

gecen oglanin saclariyla oynarken hic fiskiye yapamayacagim aklima geldi ve 2. cocuk yapmama fikrimden emin olamadim. bir de kizim olsun istiyorum ben yaaa :KK31:
Repucum ben de hep kızım olsun istiyorum ama ya ikincide erkek olursa diye korkuyorum tabii hayırlısı ama hep kız çocuğu özentim vardı benimde saçını yana doğru tarayıp cıtcıtlı toka takasım var bide alttan bezini gösteren mini elbise giydiresim

ikinci doğumu normal yap ilki kadar zor olmaz daha kolay olur diyenlere iki çift sözüm olacak nie yalan sölüyorsunuz hee :)) ilkini normal doğum yaptım istemeye istemeye, ikincide çoook kolay olur boşa sezeryan olma dediler.... üçüncüyü yaparsam şayet kimse bana normal doğum yaptıramaz.. kesinlikle ..:)

bide ikinci çocukta herşey daha sakin daha normal geçiyo gelişimi ile ilgili yani.. neden ağlıyo neden ateşi var hangi ilacı vermen gerek hava yağmurluymuş tabiki dışarı çıkarım onada ihtiyacı var gibi düşünüyorsun. deneyimlerimle ikincide öyle rahatım ki çevremdekiler çatlıyorlar bu kadar rahat olmama.. ama kızım şu mutlu bir bebek çok şükür.. hep gülümseyen huysuzlukları var ama nasıl üstesinden geleceğimi kestirebildiğim için rahatım.. ikinci bebeğini bekleyen annelere şimdiden Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dilerim .. her ne şekilde doğururlarsa doğursunlar meleğini kucağına aldığında herşey bitiyor ha sezeryan ha normal doğum.. eğer dayanamayacağımız bişey olsaydı kimse ikinci defa anne olmayı düşünemezdi demi :KK49:

reyting düşük sadece 3 ziyaretçi 2 si belli :KK35: :KK53: :KK53:
birini tahmin ettim de ikincisi kim ola ki onu bilemedim:26:

anamm 31. haftamdaymisim ne cabuk gecti ya hic dogurasim yok:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
31.hafta mıı? mutlu sona çok az kalmış:KK34: yine aynı heyecanlar,,, çok heyecanlı.

Allah yardımcın olsun benim kv oğlum 10 günlükken beni yanlız bırakıp gitti sonra 20 günlükken hastalandı yavrum yalnız olduğumdan çağırmak zorunda kaldık 40 ım çıkmadan yine gitti artık naptımsa o gün bugündür gelmiyor :) gerçi biz sık sık gittik ama gelmenin lafını bile etmiyor

yeni geldin gruba sanırım, öncelikle meraba:KK34: nasıl başardın ya onu :) diş mi gösterdin? :)

Selam gencler

Ne yapanZ bn isten gldim yimak yaptim kizi krestn aldim uyudu smdi size bkayim dedim measallah herkesler iyi :nazar: degmesin......

İste yogun boooogggh geln giden hic bitmiyooo sirkete :KK4:

Fly hosgeldin topigeeeee :KK19:

Sabh cok ama cok trafik vardi ise gec kaldim patrondan az daha firca yiycektim ama allahtan o da gec kaldiiii :KK51:

Estarabim yavruuummmm 20gun mu nerden geliyooo laaa boyleee yillanmaya mi geliyoooo offf skintii zor isler :KK19:

Herkesi opuyamnmmm:KK54:
balıkesirden karsa geliyor, kaynana hazretleri:KK53:

Hoşbuldum esterabim :) valla 4 yıl boyunca saygıda kusur etmedim bir dediğini iki etmedim çok da severdim kendisini halada severim ancak lohusalık psikolojisiyle ve sezeryanlı halimle heralde söylediği yaptığı bazı şeyler rahatsız etti beni kendiside bunu anladı sanırım . aslında çok yardımını gördüm allah razı olsun öz annem gibi baktı bana ama evimizde önceliği oğlu sonra torunu en sonda bendim :) bilmem anlatabildimmi

Geçmiş olsun dilekleri için çok sağolun arkadaşlar
Bituful çocuk kızamık değil ama ateşten kızarıklar çıkmıştı doktor şüphelendi de çok şükür çıkmadı tosun ilaç içmediği zorlarsamda kustuğu için mecbur doktor iğne yazdı biraz önce geldik gece yarısı doktorlardayız yani ya maşallah:nazar: seni imrenerek izliyorum işten gelip hem çocuğu uyutup hemde yemek yapıyosun üzerine nete girip kendine zaman ayırıyosun inşallah bende işe başlayınca herşeye yetişebilirim yemek işi özellikle beni çok zorluyo normaldede gelip düzenli yemek yapamıyodum şimdi bakalım nasıl yapıcam ama bu durum hiç hoşuma gitmiyo yemek pişmeyen ev soğuk oluyo inşallah çocuğa kim bakacaksa yemeğide yapar:KK39::KK56:

X