2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ya bu melekler konuştukça daha bi şirin oluyo baba baba annee mama meme oooyyy yerim ben o minik ağızları ben bu çocuğu yiyip yenisini doğurmaya karar verdim dayanamıcam yiycem :KK52:tosunum beniiim tosunuuuuuum

günaydın kızlar azalmış kişi sayısı.annelerin işi artıyo bıdıklar büyüdükçe.çok sinirliyim şuan konuşacak kimse yok etrafımda iş yerindeyim çünkü, bende yazıp rahatlayım dedim.kaynanama gıcık oluyorum.kuş beyinli oğlunada gıcık oluyorum.4 aydır annem çocuğa bakıyo.kv bize gelecekti.çocuğa bak 2 saat annem bi yere gidecek dedim, kadın grip oldu.bir anda hastalanıverdi!!!!akşam aradık nasılsın diye komşuda gezmedeymiş!!!insanı nasıl enayi yerine koyuyolar deli oluyorum

Yatu canım Günaydın
Sakin ol stres yapma sütün azalır
Haklısın ama takmamaya çalış
Anlat dok icini rahatla ama sonra hic düşünme

seni görünce aklıma hep fazla kilolarım geliyor. :KK17:

ooohhhhhhhhhhh ne güzel en azından beni görünce
bir irkiliyorsunuz oda başarıdır benim için
ben demek verilmesi gereken fazla kilolarrr demekkkkkkkkkkkk
ona göreeeeeeeee!!!....
kızlar 3 kiloyu buldum ama çok şükür
tam 3 kilo verdim ortalama 2 ayda sütümdede hiç bir azalma olmadıııı............
ne çok fazla ne çok az en azından baya bir forma girdimmmmmm
eteklerim pantolonlarım bir bollaştı bir bollaştı
daraltmak zorundayım yoksa düşüyorlar
giyiniyorum ama beni yoruyor yerdeler süppür süppürrrrrrrrr
hepsini daraltmaya gönderecem inşallahhhhhh
yani tavsiye derim kızlar siz almasanızddaaaaaaaaaaa!!!...........
bu yemelerini kısmayan hapur hupur götüren
hiç rahatsızlıkda duymayannnnn fazla kilolulara gelsinnnnnnnnnnnn
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
Eyleeeeeem yalan Dünya daki replik geldi aklıma :):)
Sayfaya ilk yorum yazan kişisin sensin ayşe den sonra en kıdemlisin buralarda

Yatu canım Günaydın
Sakin ol stres yapma sütün azalır
Haklısın ama takmamaya çalış
Anlat dok icini rahatla ama sonra hic düşünme

kv yi arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.pazar günüde onlara gidecektik.gitmek istemiyorum ama tabi gitmesem yine sıkıntı olacak bıktım bunlardan ya çocugu sevdirmek istemiyorum zorla soğutuyo beni kendilerinden.

hepiciginize merhabalr sevgili ocak,şubat ve aceleci aralık anneleri :)
bugun haftasonundan öncekı son gun cok mutlyum be yav,yıne nehır uyumuyo bu gece yıne ayaktaydık ama olsun yıne de ıı hıssedıorum kendımı :)
bu arada bı arkadas sormuş nehır gece laktamılle artan sütlerı içince uyudu mu dıye hayır uyumadı,bizim fare gece damacanayla anne sütü de içse uyumuycak demek kı:KK1::KK1::KK1:
kvdem kp küsler bır aydır.. kv bugun evı terk edıcekmiş,bu demek oluyor kı hafta sonu yıne taze gelını eve getırmek için ugrasıcazz :KK70: hatun kocaya küsüo eşimle bız almaya gıdıoruz.. ben ılk evlendıgımde de bu küsüp gitmişti,anaaam çok garibime gıtmıştı şimcik artık alışkınım :KK70: :KK70: arada küser bız de geyık yapar çıkolatayla kolonyayla onu eve getırmeye çalışırız :KK70:
annemler benmle hala konuşmuo ,o cephede sakat :KK70:
dün gece ıkıncı bebek mevzusunu konuştuk eşimle bızımkı ıkıncı cocugu yapmayı cıddı cıddı istemıyor,bırbırımıze kalamıoruz ,birbirimizi göremıoruz dıyo,ilk defa bu kdr şikayet ederken gördüm bnmkını.. yapmayız cnm ıstemıyorsan o kdr da önemlı diil dedım,çok rahatladı :KK70: ama bn ıstıyorum ya o söleyınce azcık bozulur gb oldum neyse belkı zamanla fikri değişir..
tubik sen de epey kıskançmışsın bebeım,parçala o kocana asılan kızları,ben arkandayım destek kuvvet ıstersen koşa koşa gelırım :KK70: :KK70:

eylem aferın kız verıosun kıloları,süpersin,yavas yavas vermek en iyisi ben de 5 kıloyu 3 ayda verdım,ohh miss hiç gerı gelen olmadı :)
ruzacım cnm bnm,tatlı utkunun annesi,boşnak güzelim,zerafetli müdürem,kocasına iş yaptırmayı sonunda başaran azimli kadın,ankara hasretiyle arada burnunun direği sızlayan gurbet gelinim,bursanın salçalı ekmeğini bnm gb hiç benımseyemeyen kader arkadaşım,gülünce gözleri kaybolan kuzum,bitufulun deliler gb kıskandığı insan napıosun :))

günaydın tatlımlar.. :KK54:

kızlar naber, forum yeniden canlanmış oh ohh:KK16: cumartesi günü kaynanacığım gelecek 20 günlüğüne, cumartesi teftiş var yani:KK53:hazırlığımı yapmam gerek şimdiden:KK33: :KK52:

çokkkk nasıl özledim bilsen, hasretinden prangalar eskittim:KK33: yine başlıyacak sapasağlam çocuğa ya bu hasta olursa, yemek yedirkten sonra ya iştahı giderse,zayıflarsa ya ya ya... diye diye evhamdan benim içimi yemeler, uykusu 9 - 9 buçuğu geçti mi yok yok bu olmaz böyle uyuması lazım yanlış cık yanlış diye, benim sütüm bol değil ya başlar yanımda ben havlu koyardım havluyu ıslatırdı bir yaşına kadar hiç ek gıda vermedim( yok artık devenin gözü diyorum) bilmem bu muhallebi mama işlerini demeler; üç beş gün sonra bu dediğini unutup mama kaşığıyla dalga geçip yok bu kaşık küçük doyurmaz ben bunun kadarlıkken çocuklarıma çorba kaşığı büyüklüğünde kaşıkla verirdim demeler.............arkamdan hazırladığım mamanın sıcaklığına güvenmemeler kendisi kontrol etmeler bla bla.... :KK31::KK14:uzar gider, 20 günlük listede bunlar var. dertliyim dertliiiiiiiiiiiii. 20 günlüğüne pıçakla bituful beni baygın yatayım :KK53::KK24:
Allah sabır versin arkadaşım. sayılı gün çabuk geçer. :KK19:
Biberon almıyor bardakla içse keşke :KK43: gece yatırmadan ne yedirebilirsem iştahsız zaten sıpam :KK43: açıkçası hiç yatağına bırakmadım biran önce uyusunda bende uyuyayım dedim ama bu gece deneyeyim hem bırakmayı hemde mamayı uyur inşallah
geceyi nasıl geçirdiniz?
kızlar bir bakın hele benim oğlum hızlı bir şekilde buna benzer emekliyor war mı böylesi başka :18: :KK17: aldığı günlük kalorinin yüzde yüzü nü yakıyor maalesef. ben napıcam yürüyünce yaa uçacak sanki :18: :18:

Koşar Gibi Emekleyen Bebek - YouTube
bu ne böle korkarım ben ondan yevrum.. en son izlediğim mama filminde çocuklar böyle koşuyordu, çok korkunçtu... :KK53: böle görsem bi tepik atasım gelir herhalde.. :KK52:
:))))) oyyy çok güzel gidiyo vallaa.. Senınkınınde acelesi var baya, nereye gitck böle şehre incek heralde:KK53: kilo alıyor yinede sanırım..
Kızla oğlanın duygusal bağını sormuştum.genelde buyukler bebekleri rahat bırakmaz vurur kucaklar falan.senın buğra çetin ceviz çıkmış anlaşılan.benımkininde bi yürüyüş videosu var sonunda düşüyo tabi de:)) bildiğin koşuyo:))
ben gördüm o videoyu.. paytakım benim... yürümüş de koşuyor artık... :nazar: çok ama çok tatlı ya.... bana bak tutku, oğlanı kimseye verme, ben bi kız doğurup oğlunu alcam. ona göre. :KK31:
günaydın kızlar azalmış kişi sayısı.annelerin işi artıyo bıdıklar büyüdükçe.çok sinirliyim şuan konuşacak kimse yok etrafımda iş yerindeyim çünkü, bende yazıp rahatlayım dedim.kaynanama gıcık oluyorum.kuş beyinli oğlunada gıcık oluyorum.4 aydır annem çocuğa bakıyo.kv bize gelecekti.çocuğa bak 2 saat annem bi yere gidecek dedim, kadın grip oldu.bir anda hastalanıverdi!!!!akşam aradık nasılsın diye komşuda gezmedeymiş!!!insanı nasıl enayi yerine koyuyolar deli oluyorum
ayy ne sinir insanlar var.... çocuğu sevmeye gelince de senden çok seviyo gibi olur... :KK47: boşver arkadaşım. sen sukunetini koru. ama müsait bi zamanda tatlı tatlı lafını sok... herkesin içinde... :KK36:
hepiciginize merhabalr sevgili ocak,şubat ve aceleci aralık anneleri :)
bugun haftasonundan öncekı son gun cok mutlyum be yav,yıne nehır uyumuyo bu gece yıne ayaktaydık ama olsun yıne de ıı hıssedıorum kendımı :)
bu arada bı arkadas sormuş nehır gece laktamılle artan sütlerı içince uyudu mu dıye hayır uyumadı,bizim fare gece damacanayla anne sütü de içse uyumuycak demek kı:KK1::KK1::KK1:
kvdem kp küsler bır aydır.. kv bugun evı terk edıcekmiş,bu demek oluyor kı hafta sonu yıne taze gelını eve getırmek için ugrasıcazz :KK70: hatun kocaya küsüo eşimle bız almaya gıdıoruz.. ben ılk evlendıgımde de bu küsüp gitmişti,anaaam çok garibime gıtmıştı şimcik artık alışkınım :KK70: :KK70: arada küser bız de geyık yapar çıkolatayla kolonyayla onu eve getırmeye çalışırız :KK70:
annemler benmle hala konuşmuo ,o cephede sakat :KK70:
dün gece ıkıncı bebek mevzusunu konuştuk eşimle bızımkı ıkıncı cocugu yapmayı cıddı cıddı istemıyor,bırbırımıze kalamıoruz ,birbirimizi göremıoruz dıyo,ilk defa bu kdr şikayet ederken gördüm bnmkını.. yapmayız cnm ıstemıyorsan o kdr da önemlı diil dedım,çok rahatladı :KK70: ama bn ıstıyorum ya o söleyınce azcık bozulur gb oldum neyse belkı zamanla fikri değişir..
tubik sen de epey kıskançmışsın bebeım,parçala o kocana asılan kızları,ben arkandayım destek kuvvet ıstersen koşa koşa gelırım :KK70: :KK70:
günaydın güzel burçakım... :KK54: senin k.v hala yeni gelin modunda o zaman.. benimki de öyle. benim düğünde bi oynayışı var görsen sanki o yeni gelin... kırıta kırıta... :KK52::KK52::KK52:
biraz zaman geçsin güzelim. muhakkak isteyecektir. şu an zorlu günler geçiyor. uykusuz geceler... normaldir istememesi. biraz düzene girince hemen sormaya başlar, ne zaman yapalım diye.. :KK31: :KK54:

günaydın tatlımlar.. :KK54:

Allah sabır versin arkadaşım. sayılı gün çabuk geçer. :KK19:

geceyi nasıl geçirdiniz?

bu ne böle korkarım ben ondan yevrum.. en son izlediğim mama filminde çocuklar böyle koşuyordu, çok korkunçtu... :KK53: böle görsem bi tepik atasım gelir herhalde.. :KK52:

ben gördüm o videoyu.. paytakım benim... yürümüş de koşuyor artık... :nazar: çok ama çok tatlı ya.... bana bak tutku, oğlanı kimseye verme, ben bi kız doğurup oğlunu alcam. ona göre. :KK31:

ayy ne sinir insanlar var.... çocuğu sevmeye gelince de senden çok seviyo gibi olur... :KK47: boşver arkadaşım. sen sukunetini koru. ama müsait bi zamanda tatlı tatlı lafını sok... herkesin içinde... :KK36:

günaydın güzel burçakım... :KK54: senin k.v hala yeni gelin modunda o zaman.. benimki de öyle. benim düğünde bi oynayışı var görsen sanki o yeni gelin... kırıta kırıta... :KK52::KK52::KK52:
biraz zaman geçsin güzelim. muhakkak isteyecektir. şu an zorlu günler geçiyor. uykusuz geceler... normaldir istememesi. biraz düzene girince hemen sormaya başlar, ne zaman yapalım diye.. :KK31: :KK54:

ehe bnmkı de öle oynamıştı.. gecen de ben bu evliliği bıtırırım ama nehırı cok sevıorum ona kıyamam dedı.. ondan önce de uzun yıllar önce büyük kızını bahane edıp evlılıgı devam ettırmış sora da oğlunu.. şimdi de torun.. dıycektım nehır ne alaka senın sorumlulugunda diil istersen ayrıl da dıyemedım valla dilimin ucuna kadar geldi:KK53::KK53: sadece dolaylı olarak kımse için ıstemedıgın bişeyı yapma dıyebıldım:KK36: bıraz ilgiye ıhtıyacı var anlaşılan yıne napalım gıder isterız yıne kızımızı,güleriz eglence olur:KK52::KK52:

eylem aferın kız verıosun kıloları,süpersin,yavas yavas vermek en iyisi ben de 5 kıloyu 3 ayda verdım,ohh miss hiç gerı gelen olmadı :)
ruzacım cnm bnm,tatlı utkunun annesi,boşnak güzelim,zerafetli müdürem,kocasına iş yaptırmayı sonunda başaran azimli kadın,ankara hasretiyle arada burnunun direği sızlayan gurbet gelinim,bursanın salçalı ekmeğini bnm gb hiç benımseyemeyen kader arkadaşım,gülünce gözleri kaybolan kuzum,bitufulun deliler gb kıskandığı insan napıosun :))

ehe... çok güzel olmuş.. :KK19: sağol bebeğim.... :KK54: bayıldım ben buna yahu.. :KK16::KK16::KK16:

ehe bnmkı de öle oynamıştı.. gecen de ben bu evliliği bıtırırım ama nehırı cok sevıorum ona kıyamam dedı.. ondan önce de uzun yıllar önce büyük kızını bahane edıp evlılıgı devam ettırmış sora da oğlunu.. şimdi de torun.. dıycektım nehır ne alaka senın sorumlulugunda diil istersen ayrıl da dıyemedım valla dilimin ucuna kadar geldi:KK53::KK53: sadece dolaylı olarak kımse için ıstemedıgın bişeyı yapma dıyebıldım:KK36: bıraz ilgiye ıhtıyacı var anlaşılan yıne napalım gıder isterız yıne kızımızı,güleriz eglence olur:KK52::KK52:

ne alaka yaa..... çok güldümm... :KK52::KK52::KK52: ay kıyamam.. aynen ilgiye ihtiyacı var.. sevin okşayın acık kadını... :KK52::KK52:

ne alaka yaa..... çok güldümm... :KK52::KK52::KK52: ay kıyamam.. aynen ilgiye ihtiyacı var.. sevin okşayın acık kadını... :KK52::KK52:

sorma ya hatun duygusal yatırımını yapacak duygusal nesne arıyor,şimdi de sıra kızımda:KK37:
bı ara usturuplu bi şekilde kızıma sakın böle şeyler söyleme minnet altında büyümesin yavrucak,kendını suçlu hissetmesın dıcem de du bakalım bı alıp eve getırelım ondan sonra:KK52:
bı kere de bı ınsan kendı verdıgı kararın arkasında kendım ıstıorum dıye durabılse keşke nedır bu böle onu suçlama buna hesabı yükleme filan:KK33::KK33: ben de gülüorum sorma gülünmuycek gb diil:KK76::KK76:

eylem seni tebrik ediyorum bununla beraber sen dahil kilo verenlerin hepsine teesüf ediyorum. ben neden kilo veremiyorum arkadaş...... :84::84::84: çünkü yiyorum. :KK39:

bu arada aynı zamanda aynı yerde olacağımızdan mütevellit biz burçakımla bu haftasonu buluşuyoruz. gelemeyen arkidişler bi dahaki buluşmada hep beraber olmak dileğiyle.. esen kalın... :KK42:

kv yi arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.pazar günüde onlara gidecektik.gitmek istemiyorum ama tabi gitmesem yine sıkıntı olacak bıktım bunlardan ya çocugu sevdirmek istemiyorum zorla soğutuyo beni kendilerinden.

sakin olmalısın canım kv işte ne beklliyorsun ki beklentini yüksek tutma
bakmasın sevmesin dolu tarafından bak ne güzel işte,hiç değilse ben de büyüttüm baktım
diyerek başına kalkamaz ama sakin ol ve yeri geldiğinde lafı yerine koy anlar anlayacağını
kendini yıpratma güzel düşün
:KK16:

X