ikinci doğumu normal yap ilki kadar zor olmaz daha kolay olur diyenlere iki çift sözüm olacak nie yalan sölüyorsunuz hee :)) ilkini normal doğum yaptım istemeye istemeye, ikincide çoook kolay olur boşa sezeryan olma dediler.... üçüncüyü yaparsam şayet kimse bana normal doğum yaptıramaz.. kesinlikle ..:)
bide ikinci çocukta herşey daha sakin daha normal geçiyo gelişimi ile ilgili yani.. neden ağlıyo neden ateşi var hangi ilacı vermen gerek hava yağmurluymuş tabiki dışarı çıkarım onada ihtiyacı var gibi düşünüyorsun. deneyimlerimle ikincide öyle rahatım ki çevremdekiler çatlıyorlar bu kadar rahat olmama.. ama kızım şu mutlu bir bebek çok şükür.. hep gülümseyen huysuzlukları var ama nasıl üstesinden geleceğimi kestirebildiğim için rahatım.. ikinci bebeğini bekleyen annelere şimdiden Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dilerim .. her ne şekilde doğururlarsa doğursunlar meleğini kucağına aldığında herşey bitiyor ha sezeryan ha normal doğum.. eğer dayanamayacağımız bişey olsaydı kimse ikinci defa anne olmayı düşünemezdi demi