2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
slm kızlar
bugun ablamda gün vardı oraya geldim az pasta börek yiyeyim dedim oğlanı kaptım kaçtım evden:))))ohhh harika şeyler var:KK53::KK53:
burçak ruza sabah sabah kaynatmışsınız arada okudum ama işlerim yoğundu dahil olamadım. oh be pc den yazmak ne rahat mışşş beee
yarınki bursa buluşmasına dahil olabilirim belki.eşim yarın mesai olabılır dedi. akşam belli olucak bakalım.

bizim minnos dun 10. ayini doldurdu..8. disi de geliyo. uyku konusunda cok zorlaniyorum artik :KK5: direniyo resmen ciglik cigliga uyuyo :KK50: cok yaramazlasti. odadan odaya gidiyo. surekli tutunup kalkip yurumek istiyo bu yuzden fazlaca dusuyo

merak etme yalnız değilsin, herkes aynı şeyleri yaşıyor, yorgunluk uykusuzluk hat safhada:KK43:(((

Aa hatırladım repuu ayşe den önce başkası yapıyordu listeyi
Ben de eskiyim
Senin gibi
Eskiler pek yoklar ama
Kizarlar şimdi bana yeniler
Derya seni hatırlıyorum

Bu arada ruzaaaa nereymis ora aynı yer ve zamanda olacağınız yer :)

Tutkum Nerelerdesin yaw gözüm yollarda kaldı
Sen de mi bulusuyon sattiniz beni len topunuz
Bari koruparka gelin de ben de gelem

Ben de eskiyim
Senin gibi
Eskiler pek yoklar ama
Derya seni hatırlıyorum

yooook canim artik eskiler tarih oldu yeniler eski. onlar feyste takilsinlar biz burda iyiyiz :KK23:

ikinci doğumu normal yap ilki kadar zor olmaz daha kolay olur diyenlere iki çift sözüm olacak nie yalan sölüyorsunuz hee :)) ilkini normal doğum yaptım istemeye istemeye, ikincide çoook kolay olur boşa sezeryan olma dediler.... üçüncüyü yaparsam şayet kimse bana normal doğum yaptıramaz.. kesinlikle ..:)

bide ikinci çocukta herşey daha sakin daha normal geçiyo gelişimi ile ilgili yani.. neden ağlıyo neden ateşi var hangi ilacı vermen gerek hava yağmurluymuş tabiki dışarı çıkarım onada ihtiyacı var gibi düşünüyorsun. deneyimlerimle ikincide öyle rahatım ki çevremdekiler çatlıyorlar bu kadar rahat olmama.. ama kızım şu mutlu bir bebek çok şükür.. hep gülümseyen huysuzlukları var ama nasıl üstesinden geleceğimi kestirebildiğim için rahatım.. ikinci bebeğini bekleyen annelere şimdiden Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dilerim .. her ne şekilde doğururlarsa doğursunlar meleğini kucağına aldığında herşey bitiyor ha sezeryan ha normal doğum.. eğer dayanamayacağımız bişey olsaydı kimse ikinci defa anne olmayı düşünemezdi demi :KK49:

niye yalan olsun ki herkesin bünyesi acı eşiği farklıdır :KK51: benim ikisi iri olmasına rağmen kolay oldu. hiç pişman değilim walla. sonuna kadar normal doğum derim :KK45: :KK45:

Vave o videodan korktum len o ne öle chucky gibi, ruzaya katılıyorum bende bi tepik atarım öyle emekleyen bebeye:86:

oçocuk daha korkunç tabi be. ama bugra da benzeri. allah ın yarattığı kızım evlat işte napcan :KK53: tepik falan atamıyon işte :KK53: yakalayıp çekebilrsem bakın nasıl uçuyor :KK14:

Ben de eskiyim
Senin gibi
Eskiler pek yoklar ama
Derya seni hatırlıyorum

güzelim eski yeni herkese açığız biz :KK53: ben de eskiyim ne öle eski yeni :KK24: :KK24: kaynaştık mı kaynaştık sonuçta. hatta yenilerle daha bir kayanaşık olduk :KK53:

eklemek isterim sen dahil 7-8 ay hiç burda rastlamadıklarım war. eski yeni hesabı yapıp ön plana çıkarmak yanlış

Son düzenleme:
:105: :105: :105: :105: :105:

geçmişi okumak zor olii okumasam artık ne kaybederim :KK53: hem okusam da anlamıyorum :86:

Ben internette falan hep syle okudum gece uykusu 11 saat olmaliymis bu yas cocugun. Ben de 9da yatiriyosam 8e kadar sallaya sallaya uyutuyorum. Fazla mi. Yani gunduz uykusuna gecmesin de. Sizinkiler toplam kac saat gece uykusu yapito.

Ben de eskiyim
Senin gibi
Eskiler pek yoklar ama
Derya seni hatırlıyorum

çarşıda olcaz. benim günüm var, bahsetmiştim. o da eşiyle alışverişe gelecek. bi ara görüvercez birbirimizi. :KK19:
korupark uzak be ya...
:105: :105: :105: :105: :105:

geçmişi okumak zor olii okumasam artık ne kaybederim :KK53: hem okusam da anlamıyorum :86:

oku çabuk aplacım. sınav yapiiciim.. :82:

tubaaaa..... benden de sana hayırlı yolculuklar... inşallah kağan paşa rahat durur hemencecik gidersiniz. :KK55:

Ben internette falan hep syle okudum gece uykusu 11 saat olmaliymis bu yas cocugun. Ben de 9da yatiriyosam 8e kadar sallaya sallaya uyutuyorum. Fazla mi. Yani gunduz uykusuna gecmesin de. Sizinkiler toplam kac saat gece uykusu yapito.

çocuğa göre değişiyor klişesiyle beraber benimki ortalama 10 saat uyuyor.

Tutkum Nerelerdesin yaw gözüm yollarda kaldı
Sen de mi bulusuyon sattiniz beni len topunuz
Bari koruparka gelin de ben de gelem

Esracım eşim mesaiye giderse bende katılmayı düşünüyorum kızlara. Duruma göre bakıcam artık.

Benımkı de akşam 9.30 sabah 7 uyuyor tabii 100 kere uyanarakkk..

Ruza bebeği kime bırakçaksın??
Burçak senın kv gitti kim bakçak bebeğe?
Annem yarın yunanistana gidiyor 15 gun kalcak.. Kv bakıcak oğlumaaa ...:KK53::KK53::KK53: başlıcak yine buyakkkk buyakkkkk diye:KK53::KK53::KK53::KK53:

Vave ne salçasin ya
Hemen polimik hemen polimik
:)
6 aydir yoksam yokum eskiyim taam mi :p

X