canım aslında yaşından çok hazır olup olmadığını hissetmen lazım
çevremde oğlum için yaşı gelmiş öğret deselerde doğru zamanı kolladım ben
3 yaşına girmeye 3 ay kalaydıDD
kışın öğrendi ama kolay atlattım
hazır değilse sen ne yaparsan yap wc ye alıştıramazsın
birde alıştırmaya başladığın an birdaha vazgeçme sabırlı ol
gece ve gündüz birden bıraktır benim önerilerim bunlar
benim kız ekim 2009 dogumlu. yani 32 aylık. gec bile kaldık
anladım benimki 21 aylık ama tuvalete merakı var. cisinide söylüyor ama ben bulantılardan ilgilenemiyorum ya bir ay sonra baslayım inş. olursa olur olmazsa beklerim sorun degil yalnız gece işi cok zor olacak dimi kızlarrrr
canım kk da okuyup denediğim birşeyi yazmak istiyorum inş.sizdede işe yarar
lazımlığa selpak doldurup annecim hadi ıslat bakalım dedim
önce istemedi ama sonra yaptı ve alkış aferinler havada uçuştu sonra çişi gelince tekrar tekrar derken alıştı
müzikli lazımlıkları belki sevebilir
benim oğlumda 2009 nisan doğumlu
ayy birde ben oğlumun bezinin içine gözkalemimle yuvarlaklar çizdim ve annecim bezlerinin içinde böcekler var artık kullanma sen bunu dedimD
korktu tabiki oğlum uzaktan baktı anlamadı
kaka çok büyük sorun:(
duphol-c bile kullandık bir ara
günaydın yeni annişler ve bebişler ,ya kızlar kaç gündür kafam karıştı tatile gidicez yüzmeye ama çevremdeki insanlar hayır falan diyorlar sizce tehlikelimi ben daha denize giremedim :)
mrb kızlar diğer ocak 2013 çokkk sessizleşti bende buraya kaydım...aslında burdaaki destek ve paylaşımda hoşuma gitti.kızlar benim kasığımda ara ara iğne batırma şeklinde batmalar oluyor.sonra değiştirince yönümü geçiyor.anlam veremedim.endişelndiim birazda benim 2 tane bundan öncee kaybım var pimpirikliliğim bundan :=)
offffff ben de memlekete gitmeyi, 2 ay oldu annemleri görmeyi, en önemlisi de denize girmeyi çoookkk istiyoruuuummm. Geçen sene burun ameliyatım yüzünden çok sevdiğim halde sandaldan atlayamamıştım, bu sene de hayırlısıyla gidebilirsem bebişim sağolsun onun yüzünden sandaldan atlayamam. Olsun artık dedesi, ananesi zaten tutar kolumdan bacağımdan atlamıyım diye :))))
Kayınvalidem ben habire denz dedikçe hopoturup hop kalkıyor, 1 sene bir yere gidemezsin diye :))) Korkuyor kadıncağız bişi olacak diye. Ancak dr. dan kendi kulağıyla duyarsa ok. verecekmiş. Yoksa otobüse binipde 10 saat bir yere gidemezsin diyor. :
Oyyy oyy dr. da inşallah onay verir de gitmeme bir stres atar gelirimmm. Zaten tüp bebek tedavisi sonrasında OHSS illeti falan derken gerildimm. Gerçi bebişim herşeyi sildi attı ama olsn kafayı ve vücudu biraz daha rahatlatım değil mi ama :)))
canım kk da okuyup denediğim birşeyi yazmak istiyorum inş.sizdede işe yarar
lazımlığa selpak doldurup annecim hadi ıslat bakalım dedim
önce istemedi ama sonra yaptı ve alkış aferinler havada uçuştu sonra çişi gelince tekrar tekrar derken alıştı
müzikli lazımlıkları belki sevebilir
benim oğlumda 2009 nisan doğumlu
ayy birde ben oğlumun bezinin içine gözkalemimle yuvarlaklar çizdim ve annecim bezlerinin içinde böcekler var artık kullanma sen bunu dedimD
korktu tabiki oğlum uzaktan baktı anlamadı
kaka çok büyük sorun:(
duphol-c bile kullandık bir ara
hoşgeldin canım aramıza iyi yapmışsın bende bakındım biraz diğer topiğe hatta dedimki neden iki ayrı ocak anneleri topiği varki sanki..birleşmeli bence çünkü aynı heyecan aynı kaygılar hepbirlikte tek topikte olmalıyız bence....bu arada o ağrılar nolmaldir canım banada oluyor birçoğumuza oluyor endişelenme
pembetokacım benim kızda 2009 mayıs doğumlu aynıymışsınız bundada aynı olucaz inşallah bu arada ben 2 yaşını 1-2 ay geçe 1 hafta gibi kısa bir sürede alıştırdım geceleride bağlamadım hiçbirzaman korumalı çarşaf serdim 2 defa kaldırıyordum çişe arada yaptıda...ama son aylarda artık kendi uyanıyor anne çişim geldi diye öyle yani...
Ben humada Alper beye gidiyorum Canim bende Mesut beye gitmek istedim ama çok dolu hep 3 hafta sonraya fln verdi randevuyu ama şimdide memnunum doktorumdan
merhaba arkadaşlar, benim 2 gündür akıntı rengi değişik. koyu renk geliyor ama tam kahverengi de değil.normal mi acaba? hafif kasık ağrılarım da var. doktora soramadım henüz, korkuyorum
sizin de böyle oldu mu hiç?
bende idrar tehlili verdim bol bakteri çıktığı için yeniledik bakalım ne olacak. şu üç ayımızı doldursak yorgunluk yemek yiyememe hissi geçer mi acaba.:
hangi semttesin?
memnunsan bi sıkıntı olmaz tatlım önemli olan doktorla uyuşmak. Gerçekten çok yoğun mesut bey de 3 haftadan önce hiç randevu veremiyor ne yazık ki.
İkili testinde iyi çıkmış gözlerin aydın olsun darısı da başıma inş. Cinsiyetle ilgili bişi söledi mi bi tahmin yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?