2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Ferda niye zorluyosun ki?? Belliki dönemsel bişey varsın bütün gün bişey yemesin takma..bu forumda en büyük sıkıntıyı ben çekmişimdir yeme konusunda..daha geçen hafta başladı ek gıdaya düşün 2 aydır resmen deli oldum bi kaşık bile yemiyodu öksürüyodu genzine kaçıyodu ağlıyodu,üstelik sinirimden müdahele bile etmiyodum öksürürken aklımca el kadar çocuğu cezalandırıyorum düşün artık psikolojimi..sadece süt ve devam sütü aldı 8 ay..yeri geldi bütün gün süt bile içmedi üstelik bu durum 2 hafta falan sürdü (dişten önceki dönemdi) aydada yine 400 gr mını alıyodu..boşuna salak gibi kendimi yedim bitirdim..sonra doktorum uzun bi konuşma yaptıda kendime geldim..niye takıyosun 3 gün hiçbişey yemese bile zorlama Türk kadınları çok pimpirikli istiyolarki büyük insan gibi yemek yesin, 1 yaşına kadar bu kadar yükleme yapmak iyi değil dedi..Artık hiç takmıyorum valla, sende takma..bebekleriniz normal zamanlarda güzey yiyen kilolarıda gayet ideal bebekler, kendince bi sıkıntısı vardır ki yemiyodur kıyamam ona ben geçer annesi geçer..nutella yemek için bahane üretme şimdi bize:90:
 
Ya süt yada devam sütünü ver gitsin..çok sistematiksiniz hee illa hergün kahvaltımı yapcak yavrucaklar arada kaçamakları olsun:125:
 
Gerçi ek gıda konusunda en son konuşması gereken kişi benim ama idare edin işte, sevin beni

REPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NİRDESİNNN YİVRİM HASRETMİ GİDERİYON GELDİNMİ NETTİNNNN????
 
Son düzenleme:

Ya süt yada devam sütünü ver gitsin..çok sistematiksiniz hee illa hergün kahvaltımı yapcak yavrucaklar arada kaçamakları olsun:125:


Off canım ne bileyim, bir de bağırdım el kadar yavrucağa kızgın kızgın Neyse şimdi biraz aşk yaşadık uyudu :) Valla ben böyle değildim, çevresel faktörler beni bu hale getirdi, Burçak'tan randevu alıciim galiba :26: Devam sütü nerdee ağzına sürmüyor, beyimiz bildiğin adam oldu. Dün akşamki menümüzü sayayım mı: Yayla çorbası, yanında birer lokma pırasa, tavuk, cacık, bulgur pilavı!!! Yakında kelle paça yediricem :)


elimi kestim bıçaklaan canım acıyöö normal bir canlıymışım meğerse ben

Geçmiş olsun canom çok mu kestin?
 

sağol canım epey derin kestim..

bağırma çocuğa anası saçını başını yolerim senin bebekliğinden yapıyor o kocaman adam mı arada ben de delleniyorum ama frenliyorum kendimi. 9 aylık beyinle bizim 30 yaş beynimiz bir mi
 

Yol vallaha doğru diyosun, hatta sallarken aklıma geldi, kızım dünyada daha bir yılını bile tamamlamamış bu yavru, senin yaptığına bak dedim, bir de kendime bağırdım içimden Agresifim kompleksliyim kodum bozuk galiba
 

insanlık hali olabilir arada agresif kompleksli olabiliriz mesela ben geçimsizim çocukla bile itişiyorum ama sabırlı olucaz onların sağlıklı kişilikleri için olması gereken bu bunlar hepsini depo yapıyor ilerde bize yansımasın kızım aklını başına al :86:
 
Eferim geçimsiz beni yorma piçakla kendi kendini böle:104:

Ayrıca ferdama kızma saliselik cinnetler geçiriyoruz insanız biz çok normal yemek yemediği için azcık bağırıp susuyoruz..

----------Derin Spolier içerir----------

Hiç değilse gaddarlık yapıp çocuğun balık krekerlerini alıp tek seferde ağzımıza atmıyoruz, arkasındanda çocuğa küsmüyoruz( ahanda kafası yarıldı)

-----------spolier finito-----------
 
20 tane rengarenk tulum aldım bu kışta tulum giydircem bol bol dana kadar çuçuğa..resim ekleyem bende bi ara
 

Maşallah akşama birer acılı çiğküfte dürümle acılı şalgam yedir değişiklik olsun çocuğa
 
sevgili 2013 ocak anneleri banada bi el atın her ay kontrole götürdüğüm doktordan memnun değildim kızım 15 gün önce grip oldu yeni bir doktor tavsiye ettiler ona götürdüm 15 günde 3 kere gittik ve dr her gittiğimizde bizi hatırlamıyo çok ilgisiz çünki çok hastası var ve çok yoğun her gittiğimizde 2 saat kapıda bekliyoruz sürekli ilaç veriyo fakat kızım hala hasta iyileşmedi çünkü ilaç içmiyo hiçbişey yemiyo sürekli kusuyo bana anadolu yakasında memnun olduğunuz bir dr tavsiyesinde bulunurmusunuz her ay kontrole götürebileceğim ilgili ve iyi bir dr arıyorum
 

waayyy bana taş ha kaç ordan walla elektrikli testere ile kescem seni. sinsiye baak sen pusuya yatmış meğer kızım o balık krekerler benim idü. kişiye zimmetli şeyler war bu evde. mesela balık krakerler benim üzerime eti tutku o cadının üstüne zimmetli :95:
 
bitiful kork benden artık her an çelme takabilirim


Sinsilik degil ya muhabbet hosuma gitmisti ordan kalmis aklimda, yorum yapcaktim hatta ama maydonoz olmiyim dedim herşeye..

Celme nasssil takcan online mi? Hadi ordan durtersin anca o kadar

Balik kreker acili cikmis yi bol bol gerci oraya gelmemistir daha, sahi sizin orda bakkal falan varmi market zaten yokta

(Hep kiskancliktan bunlar hepp, sen azcik gel istanbula ben gelem ora omami??? )
 
Gerçi ek gıda konusunda en son konuşması gereken kişi benim ama idare edin işte, sevin beni

REPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NİRDESİNNN YİVRİM HASRETMİ GİDERİYON GELDİNMİ NETTİNNNN????

Gunaydin canlar ...


Ne yapaniz valla ben yogunum kosusturmacaya devam

Ruza cok gecmis olsun cnm oglusa nazar degdiiii :2:

Offfff havada istda fena yav bigun sicak bi gun sguk:26:

Eeeeeee byuk bulusma neznm yavvv.


istanbuldayim iyi bi uyku cektim bulusma tekliflerine acigim


kagan1 ingilterede bulamadim yakinlarimda djarum. burda duty free de vardi ama black di. cherry yokmus. 10 paket birden sattijlari icin almak istemedim yanlis olur diye. eger olur dersen esim 15 gun sonra gelicek ona aldirayim
 


Hic bir fikrim yok..baska doktorda sansini dene surekli kusuyosa enfeksiyon olabilir kan tahlili yapildimi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…