kızlar yaa benim 3 gündür başım çok ağrıyor aslında takvime göre normal bugün için baş ağrılarına soğuk kompres iyi gelir yazmışlar ama iş yerinde nasıl yapayım ben kompres falan
vallahi kızlar evde olanlar kıymetini bilsin bence de...
Çok tes ederim canimm :)Günaydın kızlar ben güne biraz kötü başladım yaa
sabah sabah evin içindeki merdivenelrden yuvarlandım 20 basmaak fln var
sırt üstü kaydım neysekı ama yere düşünce sırtımı son basmaga vurdum nefes alamadım bi süre
kasıgımda agrı sızı yok sadece kolum bacagım ve sırtım morardı ve acaip ağrıyo dr gitmedım
kanama fln olmadıgı ıcın yıne de biraz tedirginim ama olmadı iş çıkısı giderım yaaa
ama bişey olsa kanama fln en azındna kasıkta agrı olurdu diyorum :26:
sakin olmaya çalışıyorum Allah a emanet ya pamuk ipliğine bağlı dğeil ya sonucta dımı kızalr bişi diyin yaa
soğuk su şişesi iyi fikir denemeye değer ve evet cnm ben evde pek su içmiyorum o da etkili oluyordur iş yerinde alıyorum önüme 1.5 lt suyu gidene kadar bir şişe içiyorum en iyisi su içmek...
tubilubba
canım benim lütfen sağa sola bakıp erkek olsun diyip Allah ı kızdıracak isteklerde bulunma bir oğlun olur ama hayırsız olur ömür boyu ağlarsın o beğenmediğin kızların yar olur sahip çıkar sana erkek evladın dönüp bakmaz burnunun direği sızlar. Benim teyzeme de neler neler yapmışlar erkek doğurmadı iki kızı var diye kadın piskolojik sorunlar yaşadı ne sıkıntılar ama sonunda bir oğlu oldu evet ama kimse oğlu kadar ağlatmamıştır onu ne varsa kızlarda var. Hayırlısı olsun sen yanlızca böyle dua et diğerlerini boşver...
selam kızlar ,
çay içmek pek iyi değilmiş günde en fazla 2 fincan diye okudum hem demir oranını azaltıyormuş hem içinde bilinmeyen başka maddeler sebepmiş ..ama iş yerinde gel de içme ...şimdi ben günde 2 bardak içiyorum fincandan daha küçük miktar ama yinede içime sinmiyor ,
sizin durumlar nasıl çok ta canım çekiyor yaa ...
her kanama düşük demekte değildir bitanem.bişey sormak istiyorum kızlar düşük olduğunda illa ki kanama olur mu ? hissetmeyince hergün acaba hala yaşıyormu telaşı alıyor beni ,imkan olsa hergün ultrasondan baksam o dereceyim :)
canım bende iyiym maşallah kusmadım henüz hiç....aman kusmak falanda istemiyorum boşver yaa :)))) normal canım normal bunlar kadının dediği gibi her bünye ayrı sonuçta benimde midem bulanmıyo hiç en son cuma geldim kontrolden problem olsa söylerdi dimi ama :))
Günaydın kızlar ben güne biraz kötü başladım yaa
sabah sabah evin içindeki merdivenelrden yuvarlandım 20 basmaak fln var
sırt üstü kaydım neysekı ama yere düşünce sırtımı son basmaga vurdum nefes alamadım bi süre
kasıgımda agrı sızı yok sadece kolum bacagım ve sırtım morardı ve acaip ağrıyo dr gitmedım
kanama fln olmadıgı ıcın yıne de biraz tedirginim ama olmadı iş çıkısı giderım yaaa
ama bişey olsa kanama fln en azındna kasıkta agrı olurdu diyorum :26:
sakin olmaya çalışıyorum Allah a emanet ya pamuk ipliğine bağlı dğeil ya sonucta dımı kızalr bişi diyin yaa
ben çalışıyor olsaydım şu durumda işten ayrılmam gerekirdi sanırım
evde olmak büyük kolaylık gerçekten
Rabbm yardımcınız olsun, baş ağrısı da geçicidir sanırım
hiçbişey yapamıyosan soğuk su şişesi daya kafana:)
haklısın canım bi kızım var dünya tatlısı çok şükür, hepsi ona deli oluyo fakat eski kafalar insanı sinir ediyolar, eskiden eşimde öyle düşünüyodu ama şimdi kızımızı çok sevdiği için farketmez diyo...bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz abim görüp görebileceğin en hayırsız evlatlara bir örnek kızlarda tam tersineyiz. böyle çok örnek var
selam kızlar ,
çay içmek pek iyi değilmiş günde en fazla 2 fincan diye okudum hem demir oranını azaltıyormuş hem içinde bilinmeyen başka maddeler sebepmiş ..ama iş yerinde gel de içme ...şimdi ben günde 2 bardak içiyorum fincandan daha küçük miktar ama yinede içime sinmiyor ,
sizin durumlar nasıl çok ta canım çekiyor yaa ...
her kanama düşük demekte değildir bitanem.
benimda kanamam oldu bi gece hastanede kalmıştım..kese etrafındada kanama olabiliyor...
hissedincede telaş oluyor merak etme:)biraz oynamasın insan deliriyor neden oynamadı die..annelik böyle bişi sanırım hamileliğin her dönemi stresli doğana kadar hiç bi garantisi yok..
insanların belirtileri farklı olabilir..isteyen istediğini isteye bilir ..benimki espiri olsunyani imrenecek neyi var bu hastalığın anlamadım açıkcası
yok yaaa bencede sorun olduğu için yada olmadığı için değil vucudun verdiği bi tepki ..dr deiğine göre şanslıyız iyice beslen ye iç ben bu akşam tarkan konserine gidecemcanım bende iyiym maşallah kusmadım henüz hiç....aman kusmak falanda istemiyorum boşver yaa :)))) normal canım normal bunlar kadının dediği gibi her bünye ayrı sonuçta benimde midem bulanmıyo hiç en son cuma geldim kontrolden problem olsa söylerdi dimi ama :))
ALLAH sizlerede acil şifalar versin cnm...ablamdan bilirim çok cekti bulantılardan ..öğürmekten boğazını yıtmıştı:) arkadaşım çok şanslısın valla mide bulantısı çok berbat birşey günlerdir gecem gündüzüm yok. bence sen yat kalk haline şükret
kızlar 9. haftamdayım şimdiye kadar rahattım ama bu hafta aşırı bulantılar başladı kızımda daha erken 6.haftada başlamıştı bunda olmayınca sevinmiştim...kaynanam yine kız doğuracan dediidün hiç kalkamadım ev perişan ben perişan....
kızlar bileniniz varsa nolur bu vapur yolculuğu bebişe zara verirmi çok sallıyomu vapur şimdi tatile vapurla gitmemiz lazım
bebişe değil de senin midene zararı olur...
kızlar bileniniz varsa nolur bu vapur yolculuğu bebişe zara verirmi çok sallıyomu vapur şimdi tatile vapurla gitmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?