Çok geçmiş olsun cnm ya bişiy olmamıştır inş ama dediğim gibi görün yine Dr.na.Bunla geçmiş olsun hadi...
ayşecim çok geşmiş olsun rabbim korumuş allahın izniyle bebeğine bişey olmamıştır
Çok tes ederim canimm :)
dikkat et tatlım eğer kanaman Yada ağrın yoksa Bişey olmamıştır Allah'ın izniyle meleklerimiz Allah'a emanet ama için rahat etmezse ara doktorunu bı Canim
çok eskiye gidemiyorum alıntıdan okudum ,
Ayshe geçmiş olsun cnm, inşallah hiç bir zarar görmemiştir bebeğin...
bişey sormak istiyorum kızlar düşük olduğunda illa ki kanama olur mu ? hissetmeyince hergün acaba hala yaşıyormu telaşı alıyor beni ,imkan olsa hergün ultrasondan baksam o dereceyim :)
canım çok geçmiş olsun, herhangi bir sıkıntı olmadığına göre bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana sapasağlam duruyordur yerinde. Aklına kötü şeyler getirip onu da üzme annesi :)))
çok geçmiş olsunn canımmmm bişey olmamıştır dua et iyi düşün
geçmiş olsun ayşe inşallah bir sıkıntı yoktur . kızlar biz bugün doktora gittik doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama benim kafama takıldı sata göre 7 + 5 olmam gerekiyor ama doktorum 6+6 dedi .bir hafta önce gittiğimde bir bebiş 5+6 dı diğeri 6+2 şimdi ikisi de 6+6 .
merhaba kızlar.uzun zamandır yazamadım ama tekip etmeye çalışıyorum.ayşe çok geçmiş olsun,aklına kötü bişey getirme bebişin iyidir.
yaramazpisi çok üzüldüm.bizim şer gördüklerimixzde hayır vardır öyle düşün.
rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin.
bizim bebeklerimizide korusun inşallah.
görüşmek üzere..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim kasık sancım artınca bı gozukeım dr a ya dedım dr gidinc eıyı kı gelmıssın cok ciddi düşimüşsün
dr da bıraz korktu kanrımdan muayene ettı elıyle once sonra ultrasonla baktı dedı maşallah çok sıkı tutunmus iyi dedi ama bugun ıse gıdemezsın eve gidip dınlenıceksın
rapor yazıyorum dedı progestanın dozunu arttırdı bebek buyudugu ıcınnyetersız geelbılrı dedı....bi de kanama alanım vardı ya o da kuculmus ağrım var dedım
bol bol dınlen bebegın bıseyı yok hersey yolunda dedi kızlar cok sukur...kafama takmamıstım pek iyiyidim ama kasık agrım artıpda
kzıkardesımde ısrar etti derken gittim dedıgım gıbı bısey yokmus çok sukurr hepınıze tesekkur ederımm.....Allah hepimizin bebekelrını korusun...hepsi Rabbime emanet...
serumumu yedim de geldim
ah canım bu gunelrde gecıcek ınsallah :)
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar acımı paylsştığınız için güzel dualarınız ve dilekleriniz için..Allah hepinize bebeklerinizi sağ salim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucaklamayı nasip eder inş...ben şimdilik iyiyim patoloji sonucunu beklyorum ama bır kac arkdstas burada yazmıs doktorumda dedı muhtemelen bebek anormalıdır vucut kabul etmemıstır dedı beklıyorum sonucumu Allah hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı baska evlat nasıp eder ıns o gun yazdıgım gıbı once kahve leke sonra kanama oldu gıttıgımde doktor kalbı durmus dedı neyse sakın sız bunlara bakıp bana da olur mu dıye korkmayın ya da her lekede aklınıza kotu ornek getırmeyın lutfen benım bebegımın nasıbı yokmus yoks aınsanlar kanama gecırıyor et parcası dusuruyor yıne de bebegını dunyaya getırıyor bır ıstırahat sonucu kım ne derse desın nasıp degılmıs oyle bakmak gerek Allah bu sınavdanda cıkmayı nasıp etsın sakın kotu seyler okumayın kotu dusunmeyın stres yapmaytın kım ne derse kulagınızı tıkayın mutlu gecırın bu donemı ...kımseylede kendınızı kıyaslamayın herkesın bunyesı farklı bol bol dınlenın gorusmek uzere sonucumu soylerse doktor yazarım dualarınızda yer almak dılegıyle hamılelerın duası kabul olurmus banada saglıklı sıhhtlı bugunlerı atlatmayı ve hayırlı zamanda yenı bebegı nasıp etmesı ıcın dua edın
canım benım ya ne güzel ne kadar doğru seyler yazmıssın işte böyle sağlam sapasağlam olmalısın anneler böyle güçlü olur...annelık bu histir işte
diğer yavrualrın doğacak olanlar ıcın ayakta durmaktır...dualarımdasın ınsallah ama ınsallah en kısa zamanda gene gelıcek bebegın çok gecmıycek gene gelıceksın ınsallah
lütfen ama lütfen tekrar hamıel kalınca haber ver bzie Allah ım sabır versın güç kuvvet versın en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekelr versın en önemlisi
kucaklamayı öpüp koklamayı nasıb etsın cumlemıze canım cümlemıze ınsallahh gel sık sık özleriz kendıen cok iyi bak.....
slm annişler
burda yine üzüntülü bişeyler yazmak istemezdim ama annelerin içine doğuyor anlaşılan ben kötüyüm belirtiler azalıyor diyordum ve
bugün doctor amcamız baktı kesemiz 3haftadır hiç büyümemiş geçenki gibi kürtaj olmam gerekiyor ama hiç kanama olmadığı için istersen 1hafta bekle kanama olacakmı dedi haftaya pzt yine özele çıkarım kısmetse ikinci kürtajımı olucam üzüntümün en büyüğü kürtaj yüzünden kendi düşseydi kürtaj çok zor rabbim ki,mseye yaşatmasın ayşecim bizi listeden çıkart ama sana bisorum olacak sen hemotolojıye gititm demisting ya buna kürtajdan öncemi yoksa sonar gitsemde anlayabiliyorlAarmı benim öncekinde sade bebek yollanmış herşey temiz demişlerdi ne yapmam lazım bilgi verir sen sevinirim
İnşallah liste hiç azalmaz hepiniz sağlıklı sıhhatli doğumlar yaparsınız doctor hiç ümit vermedi ama yine de bekle dedi hani kese büyümüş kalp atışı görmesek ümidim olacaktı ama Rabbim başka dert vermesin ne diyebilirim kısmet hepiniz hakkınızı helal edin ve bana da dua ederseniz sevinirim rabbim hiçbir anne ve evladı ağlatmasın inşallah
demetcım çok gecmıs olsun çok üzüldüm ama goruyorum kı karsımda guclu ve herseyın farkında bi anne daha var....yaramazpisiye yazdıgım gibi böyle sağlam karakterli
olmak ve sabretmek ne güzel...dilerim en ksıa zmaanda tekrar nasıb olur bebek ve kurtajında cok kolay gecer ınsallah....kayıp yasamak çok zor kolay bi yük değil
çunku onlara hemen ısınıyoruz ve kaybedınce kocaman bi bosluk oluyo snakı hayatımızda bunu cok ıyı anlıyorum defalarca yasadım kı çok zor....çok dua et canım
Allah ın hazinesi genıstır ve Rabbım hayırlı saglıklı sekılde tekrar nasıb edecektır ınsallah.....bence kürtajını ol sonra hematologa ve genetık bölümüne git
tahlıllerını yaptır ınsallahh çok ciddi bi sorun cıkmaz canım benım kendıne cok iyi bak senınde güzel haberlerını beklıyoruz en kısa zmanada ınsallah
yıne gel yıne konusalım canım dedim ya özlerşiz biz.....
Selam.bende ocak annesi olacagım inşallah.
Sat 20 nisan.bugün ilk kez doktora gittim.bebişi gördüm.sat a göre 8+3 olmam gerekiyordu fakat usg de 9 haftalık cıktı
sizin ölcümler sat ile uyumlumu acaba?
hoşgeldın canım hayırlı olsun.... ilk sayfada lıstemız var gereklı bılgılerı yazrasan ekleyeyeım :9
bizde 3. bebişimizle ocakta sevineceğiniz bizide eklermisinizzzz
hoşgeldın canım hayırlı olsun ekjelrım tabıı ılk sayfada lıstemız gereklı bılgıelrı yaz ekleyeyım ıns...
selam kızlar ,
çay içmek pek iyi değilmiş günde en fazla 2 fincan diye okudum hem demir oranını azaltıyormuş hem içinde bilinmeyen başka maddeler sebepmiş ..ama iş yerinde gel de içme ...şimdi ben günde 2 bardak içiyorum fincandan daha küçük miktar ama yinede içime sinmiyor ,
sizin durumlar nasıl çok ta canım çekiyor yaa ...
selam canım ben hıc ıcemıyorum valla acaip tıskındım çaydan koladan kahveden hepsınden bol bol meyve yıyıp meyve suyu ıcıyorum