Cift kese var bizde. Bakalim bu da bir kiz bir erkek olma olasiligi da katiyor isin icine heyecanlandik cinsiyetleri icin. Daha cok var ogrenmeye tabi.
Cinsel iliski konusunda yine ilk aylar ve son ay pek onerilmiyor diye biliyorum. İnternetten okumustum ben de.
Belki doktora da sorulabilir..
Havuzdan cikinca klordan arinip mayo bikini degistirilirse sorun olmaz bence. Havuzu da daha cok severim ben..
Ama bu suya girme konusunda yanlis yonlendirme yapmis olmak istemem bu bana kendi doktorumun soyledigi. Herkes farkli bir sey soyluyor kafa karistirici. En iyisi kendi doktoruna sorman canim. İnternete de fazla guvenmemek lazim. Bu arada doktor dedigim burada ebeler var. Ebelere gidiliyor. Tip egitimi almiyorlar. Ama cogul gebelikleri genelde jinekologlar takip ediyor. Biz de randevumuzu alacagiz..
ay canım ya ikizde ayrı tatlı abimin 1kız 1erkek dayı oğlumun 2erkek ikiside ayrı güzel banada çok dua ettiler sülalede var seninde olsun diye ama tek kese gördük kısmet hem zor hem güzel ama sanırım seninki ya yılbaş ya öncesi gelir ikizlerde 9ayı tamamlayan duymadım ay bi tanedaha ikizimiz vardı hayırlısıyla