- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
Günaydın kızlar ben güne biraz kötü başladım yaa
sabah sabah evin içindeki merdivenelrden yuvarlandım 20 basmaak fln var
sırt üstü kaydım neysekı ama yere düşünce sırtımı son basmaga vurdum nefes alamadım bi süre
kasıgımda agrı sızı yok sadece kolum bacagım ve sırtım morardı ve acaip ağrıyo dr gitmedım
kanama fln olmadıgı ıcın yıne de biraz tedirginim ama olmadı iş çıkısı giderım yaaa
ama bişey olsa kanama fln en azındna kasıkta agrı olurdu diyorum :26:
sakin olmaya çalışıyorum Allah a emanet ya pamuk ipliğine bağlı dğeil ya sonucta dımı kızalr bişi diyin yaa
sırt üstü kaydım neysekı ama yere düşünce sırtımı son basmaga vurdum nefes alamadım bi süre
kasıgımda agrı sızı yok sadece kolum bacagım ve sırtım morardı ve acaip ağrıyo dr gitmedım
kanama fln olmadıgı ıcın yıne de biraz tedirginim ama olmadı iş çıkısı giderım yaaa
sakin olmaya çalışıyorum Allah a emanet ya pamuk ipliğine bağlı dğeil ya sonucta dımı kızalr bişi diyin yaa
günaydın herkese
benim mide çok fena
aynen canım ya şu tatiller 3güne çıkrılsa ne olur demi
sağıol canım
dikkat etmem mi nası dikkat ediyorum nası oluyo anlamıyorum ama bir bir iniyodum
merdivenbelri hoop düştüm ama çok kötü düşmedim sırt üstü kaydım ınsallah ya bende bısı olsa
kasıkalrım agrırdı kan gelrıdı dıyroum ama bıseyım yok cok sukur azcık kendımı sıktıgım ıcın kasıkalrım gergın ama
agrı değil...oooo çok fena düşmüş baş üstü daha kötü ama işte Rabbim koruyacak ya
inşallah benım bebısıme de korusun Allah ım hepimizin bebıslerı korusun
bizim sülalede su an amcamın kızı yetzemın kızı ve ben hamıleyım :) amcmaın kızı ha doğrudu ha doğuracak ta
bakalım :) en kucuk bebıs benımkı gene :) hayırlsıı olsun ama ne cok hamıs var dımı maşallahh :)
günaydın canım amınn ınsallahh
ay sorma bana da dün gecmek bilmedi nedense evde cok mıdem bulanıyo benım ya
iş yerınde daha az bulanıyo :)
gunaydin kizlar...
ayse cim cok gecmis olsun
benim kasik agrim hep var dayanılmicak gibi degil ama rahatsız edici
kızlar 9. haftamdayım şimdiye kadar rahattım ama bu hafta aşırı bulantılar başladı kızımda daha erken 6.haftada başlamıştı bunda olmayınca sevinmiştim...kaynanam yine kız doğuracan dediidün hiç kalkamadım ev perişan ben perişan....
Çok geçmiş olsun ayşecim.Sen sıkma canını Allah korusun bir şey olmuş olsa bence de ağrı veya kanama olurdu diye düşünüyorum.
Yine de kontrol amaçlı doktora gitmende fayda var.İçin rahatlar en azından.Allah hepimizin bebeğinin sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip eder inşallah.
ayyyyyyyyyy aman Allahım cok gecmiş olsun yaaaaaaa tüü görüyormusun
kasıgında agrı yoksa hiç korkma canımmm ay verilmiş sadakan varmıs sen yine ver Allah korumus
kızlar bulantı için careleriniz pratik cözümleriniz yokmu kuzum? öneri lütfennn
geçmiş olsun canım Allah korumuş seni dikkat et kendine Allahın izniyle hiçbir şey olmaz ama sen yine de iş çıkışı bir doktora görün..
Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmamıştır yinede ultrasona bi baktır bence yeri normalmi diye
Çok geçmiş olsun canım. Biz ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor işte...
Allah korusun bişey olsa, dediğin gibi bir kanama falan olurdu. Demekki bebiş iyi. :)
Ay_shecim benimde rahmimde bir gerginlik var garip bir duygu hani adet olacakmışım gibi ama tam olarak öyle de değil bilmiyorum işte.
Niye oluyor acaba?
Benimde iş yerinde artıyor
Tek ben değilmişim...
Tarif eder misin fikirdelisi nasıl bir ağrı ya ben tarif edemiyorum. Ağrı gibi de değil.
Bana bişeyler oluyor mesajı veriyor heralde :)))
canım doktor bize ikinci bi emre kadar yasakladı :)
kesinlikle olmıycak dedi..eşim de bu performansla dağcı olur eheueehue
ekeyeyeım canım :)
ne güzel canım gecmıs doğumg unun kutlu olsun :) nice yıllara
evet canım daha öncekınde de vermsıtım sonra almsıtım geri ehehe :)
çok gecmıs olsun canım yaa ben de sıtıfra edıyorum ama hıc o boyuta gelemdı benım
buşanılar cok fena bi gecsede rahatalsakk
doktorlar genelde serbest bırakıyor ama bence de ilk 3 ay sakıncalı gibi geliyor, neyse biraz daha sabredeceğiz
ayşeciğim çok geçmiş olsun ama bence doktora gitmelisin, düşmek bir travmadır ve ilk önce bir şey anlaşılmaz ben de bebeğine bir şey olmadığını düşünüyorum ama sende bir şey olabilir ve üstünde durmaz zorlarsan ilerde çok sıkıntı çekersin Allah korusun hamilelik uzun bir yol kilo aldıkça kemiklerimize yük binecek bir ezilme falan olduysa önlemini al bence, git mutlaka doktora...
canım Allah yardımcın olsun ben 5+3 den beri çekıyorum bulantıyı valla çok zor....
kusura bakma kayınvalıdene de çok kızdım "gene kız" diyenlere kızım olcakmış deyince "olsun o da evlat
bi dahakine" diyenelre acaip bir nefret beslıyorum ıcımde
ah bide bana sor inşallah hayırlısıyla erkek olurda biter şu stresss
kızlar yaa benim 3 gündür başım çok ağrıyor aslında takvime göre normal bugün için baş ağrılarına soğuk kompres iyi gelir yazmışlar ama iş yerinde nasıl yapayım ben kompres falan
vallahi kızlar evde olanlar kıymetini bilsin bence de...
ah bide bana sor inşallah hayırlısıyla erkek olurda biter şu stresss
canım bol bol su ıc benımde cok basım agrıyodu dr su ıc dmeıstı hem halsiz kalamzsın hemde basın agrımaz dmeıstı
cidden de ıse yarıyo....mıde bulantım var cok zor ıcıyorum suyu ama zorla ıcıyorum
su şişeisne soğuk su doldur basıan tut veya soğuk kompress ii gelıosa
canım ınsallah hayırlı evlat olur erkek - kız farketmesın canım sen takılam kımseye o senın evladın
cinsiyetsız doğan o kadar cocuk varken hasta özürlü doğan o kadar cocuk varken ya kzı olurs adiye düşünüp
millete takılıp canını sıkma...neler var su dunyada herseyın hayırlısı olsun ne olrus aoslun canından kanındna parça o
kız olsun erkek olsun hayırlı sağlıklı vatana mılelte faydalı evlat olsun...
canım benım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et kendine rabbım senı ve bebeğini korusun nazar inan ben inanıyorum canım sen hep ihtimale karşı temkınlı davran ve git doktora allahım her ikinizide korusun canım benım
Çok geçmiş olsun cnm ya bişiy olmamıştır inş ama dediğim gibi görün yine Dr.na.Bunla geçmiş olsun hadi...
canım bol bol su ıc benımde cok basım agrıyodu dr su ıc dmeıstı hem halsiz kalamzsın hemde basın agrımaz dmeıstı
cidden de ıse yarıyo....mıde bulantım var cok zor ıcıyorum suyu ama zorla ıcıyorum
su şişeisne soğuk su doldur basıan tut veya soğuk kompress ii gelıosa
canım ınsallah hayırlı evlat olur erkek - kız farketmesın canım sen takılam kımseye o senın evladın
cinsiyetsız doğan o kadar cocuk varken hasta özürlü doğan o kadar cocuk varken ya kzı olurs adiye düşünüp
millete takılıp canını sıkma...neler var su dunyada herseyın hayırlısı olsun ne olrus aoslun canından kanındna parça o
kız olsun erkek olsun hayırlı sağlıklı vatana mılelte faydalı evlat olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?