Günaydın kiZlar nasılsiniz bugun geç uyandım kocisiyle kahvaltı yaptık bugun benim dogum gunüm kocisim parfüm almış hediye olarak :)) güneş biraz insin dışarı cikicaz )
doğum günün kutlu yeni yaşın hayrlar getirsin inş.nice yaşlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kiZlar nasılsiniz bugun geç uyandım kocisiyle kahvaltı yaptık bugun benim dogum gunüm kocisim parfüm almış hediye olarak :)) güneş biraz insin dışarı cikicaz )
doğum günün kutlu yeni yaşın hayrlar getirsin inş.nice yaşlara
slm kızlar
şu mide bulantısı olanlara imreniyom valla bende tık yok ilk haftalar şişkinlik vardı hafif bulantı gibi (ama kusma değil) oldu
şimdi yine normal ben oldum korkuoym diye her gün aile hekimine gidip soruyom
artık kadın çıldırdı
normal dedi her bünyenin verdi tepki farklı dedi ama banane yaaaa bende kusmak istiyom
ayrıca arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun ablam dan bilirim çok çekti mide bulantısından
Benim de bulantım olmadı.Oğlan mı oluyormuş bulantı olmayınca :)
ya canım öyle diyolar ama kız çocuğu olan bazı insanlarında bulanmamış hiç midesi...öyle diyolar işte kız saçlı mı olurmuş o yüzden bulanırmış falan filan:))
canım benim de bulantım yok sağlıklı sıhatli olsun da oğlan kız tabi farketmez ama bence alakası yok bulantıyla benim yengem kıza hamileyken de serum yedi bulantıdan şimdi erkeğe hamile yine aynı kötü bulantıları maalesef
doğrudur canım benimde var öyle tanıdığım erkek doğurupta mide bulantıları çeken...ama işte tabi sağlıklı olması tek dileğimiz..ama merak etmiyoda değiliz şimdi herşeyden bi nem kapıp acaba erkekmi falan demeye başladık :))
canım bende 11 haftalığım kilomu aldığımdan çıktı neden anlayamadım. ama bariz fark ediyor artık.
kızlarrr ben 9+6 gunluğum aranızda denıze gıren varmı ?? buyukler gırme dıo doktorum bı 5 10 dakkayorulmadan gırebılırsın dedıama karar veremedım:/
slm kızlar
şu mide bulantısı olanlara imreniyom valla bende tık yok ilk haftalar şişkinlik vardı hafif bulantı gibi (ama kusma değil) oldu
şimdi yine normal ben oldum korkuoym diye her gün aile hekimine gidip soruyom
artık kadın çıldırdı
normal dedi her bünyenin verdi tepki farklı dedi ama banane yaaaa bende kusmak istiyom
ayrıca arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun ablam dan bilirim çok çekti mide bulantısından
Slm kızlarrr nabersiniz şekerler:)
Bende bugün gittim Dr a.Ben yanlış anlamışım bu hafta deilmiş ense ölçümü 2 hafta sonra gel dedi.13.haftaya giricez o zaman.Şuan 10+5 dedi.boyu 3.59 cm kalp atışlarıda çok şükür iyiydi.Ama hareketi yoktu uyuyo annesi dedi DR.:) Uyandırsak dedim öksür o zaman annesi dedi öhü öhü dedim öyle hareketlendiki kuzumu durduramadık bu defada.Zaten Dr annesi annesi die anlatırken ben eriyorum resmen :) Ay bi arkadaş da demiş kalp atışından daha çok duygulandırdı hareketleri die benide öyle duygulandırdı valla dans ediyodu resmen :) Eli ayağı bi türlü durmadı..Veeee Dr bana sen çok seviosun kuzunu dur sana video çekelim hareketlerini dedi Şimdi hep onu izliyorum akşamda babasına izleticem kuzumun videosunu...:) Allahım bu mubarek gecede tüm isteyen kullarınada bian önce nasip etsin (AMİNNNNNNNN)yüzlerini güldürsün Bebek bekleyen tüm annelerinde yavrularını korusun sağlıklı sıhatli ayıpsız kusursuz kucağımızada almayı nasip etsin.....Kandilimiz mubarek olsun....
Kızlaar sağ kasığımda Ağrı vardı şimdide ortaya doğru gecti ağri acaba noalmi doktoru arasammi?
canım kasık ve bel ağrıları adet olacakmış gibi ağrılar normal dedi bana doktorum rahmin büyümesiyle alakalıymış ,dayanamayacak kadar çok olursa kanama olursa doktora gidersin bence
kızlarrr ben 9+6 gunluğum aranızda denıze gıren varmı ?? buyukler gırme dıo doktorum bı 5 10 dakkayorulmadan gırebılırsın dedıama karar veremedım:/
İlk uc ay sakincali diye duymustum fakat daha sonra dogumu kolaylastiriyormus. Ebe bana ilk uc aydan sonra spor yuzme cok iyi olur dedi..
merhaba kızlar
ben bugün geç uyandım ama dün gece de çok geç uyudum, gece 2de acile gittim ben serum yedimm akşama doğru uyumuştum biraz uyandığımda hiç iyi değildim baş ağrım sonra mideme vurdu yarım saatte çıkardığımın haddi hesabı yoktu artık çıkaracak bişey kalmadı ama ben hala banyoya koşuyodum. baktık olmayacak gibi acile gittik eşimle serum bağladılar. şimdi daha iyiyim çok şükür. inşaallah bi daha yaşamam
hayırlı olsun canım ne kadar guzel ıkı bebek bırden :) zor olur ama tadıda ayrı tabıMerhaba sevgili Ocak 2013 anneleri. Ben de ikiz bekliyorum 30 Ocak tarihi 40. haftayi doldurdugumuz tarih olacak..
Ama sanirim ikiz oldugu icin Ocak basinda dogar bebislerim.
Herkese iyi aksamlar..
ben yarın gıdıyorum mesela :) ıns suda sıcak olur da rahatca eglenebılırız dıyecektım baktım yangın cıkmıs ya heybelıadada sansa bak? mesajı yazarken tvde ızledımkızlarrr ben 9+6 gunluğum aranızda denıze gıren varmı ?? buyukler gırme dıo doktorum bı 5 10 dakkayorulmadan gırebılırsın dedıama karar veremedım:/
aynen bu sabah yıne performansım ıyıydı ne varsa cıkardım yınehayırlı günler herkese
mide bulantıları bittiği anda yine başlıyor, bu haftasonunu bekliyorum
herkes 3. ayı doldurdugunda gecer diyordu
merhaba kızlar
ben bugün geç uyandım ama dün gece de çok geç uyudum, gece 2de acile gittim ben serum yedimm akşama doğru uyumuştum biraz uyandığımda hiç iyi değildim baş ağrım sonra mideme vurdu yarım saatte çıkardığımın haddi hesabı yoktu artık çıkaracak bişey kalmadı ama ben hala banyoya koşuyodum. baktık olmayacak gibi acile gittik eşimle serum bağladılar. şimdi daha iyiyim çok şükür. inşaallah bi daha yaşamam
doğum günün kutlu olsun canım inşallah eşin bebişin ve sevdiklerinle birlikte bir ömür mutlu olursun :)Günaydın kiZlar nasılsiniz bugun geç uyandım kocisiyle kahvaltı yaptık bugun benim dogum gunüm kocisim parfüm almış hediye olarak :)) güneş biraz insin dışarı cikicaz )
son bir soru daha
kızlar cinsel ilişki hakkında ne diyorsunuz biz korkudan yaklaşamıyoruz birbirimize bir şey olur diye dr bir şey olmaz dedi ama korunmak gerekliymiş herhalde enfeksiyon riskine karşı...
sizin de fikrinizi alayım dedim
hayırlı olsun canım ne kadar guzel ıkı bebek bırden :) zor olur ama tadıda ayrı tabı
kacıncı haftada bellı oldu ıkız oldugu cıft kese mı?
ben yarın gıdıyorum mesela :) ıns suda sıcak olur da rahatca eglenebılırız dıyecektım baktım yangın cıkmıs ya heybelıadada sansa bak? mesajı yazarken tvde ızledım
aynen bu sabah yıne performansım ıyıydı ne varsa cıkardım yıne
yemek yemege korkuyorum haftalardır cok sıkıldım artık bu durumdan
ıns gecer bır an once yoksa hapa baslıcam
cok gecmıs olsun canım bende cıkarınca ne varsa cıkarıyorum ama sonra duruluyorum bırazda kolonya ıle daha ıyı oluyorum ,
senınkı baya sıddetlı olmus
ıns bır an once bıterde bızde su gebelıgın tadını cıkarırız
doğum günün kutlu olsun canım inşallah eşin bebişin ve sevdiklerinle birlikte bir ömür mutlu olursun :)
valla canım bizim daha önce kayıplarımız olduğundan dolayı pek yaklaşmıyoruz birbirimize hatta geçen gn eşim dediki sana sarılıp uyumayı özledim gece kolumda yatmanı özledim ama gece yanlışlıkla sana çarparımda bebeğe bişey olur diye yatağın taa diğer ucunda yatıyorum dedi içim bir garip oldu bitanem benim ya ama bugün bebişle babamıza babalar günü sürprizi hazırladık ultrason resmini renkli fon kartonuna yapıştıdım yanınada çok güzel duygusal bir mektup yazdım bebişimizin dilinden birde güzel baba bluzu aldık lcw dan tam çıkacakken birtane çıtçıtlı badi gördüm beyaz ama kenarları pembe sarısını falan istedim ama yoktu neyse üzerinde çok tatlı bir bebek resmi var birde ben babamın en güzel hediyesiyim yazıyor dayanamadım onuda aldım 2 ayrı paket yapacam mektubu badinin içine koyacam bu bebişin bluzde benim hediyem diycem :)
Cift kese var bizde. Bakalim bu da bir kiz bir erkek olma olasiligi da katiyor isin icine heyecanlandik cinsiyetleri icin. Daha cok var ogrenmeye tabi.
Cinsel iliski konusunda yine ilk aylar ve son ay pek onerilmiyor diye biliyorum. İnternetten okumustum ben de.
Belki doktora da sorulabilir..
Havuzdan cikinca klordan arinip mayo bikini degistirilirse sorun olmaz bence. Havuzu da daha cok severim ben..
Ama bu suya girme konusunda yanlis yonlendirme yapmis olmak istemem bu bana kendi doktorumun soyledigi. Herkes farkli bir sey soyluyor kafa karistirici. En iyisi kendi doktoruna sorman canim. İnternete de fazla guvenmemek lazim. Bu arada doktor dedigim burada ebeler var. Ebelere gidiliyor. Tip egitimi almiyorlar. Ama cogul gebelikleri genelde jinekologlar takip ediyor. Biz de randevumuzu alacagiz..