2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352


ay kurban olurum yaaaa
 


Baby Vuvu aka Cutest Baby Song in the world - Everybody Dance Now - Full Version - YouTube kızım bu şarkıya hatta klibine de çıldırıyor,çorda kalınca babasıyla bunu açıyoruz,tableti yakın mesafede yaklaşstırıoruz küçük hanıma o coşmuşken bizde yemeğini yediriyoruz:) arada böle bişiler açmayı denedın mı :) bı arada gangam style işe yarıodu kimi zaman da zaz dinletiorum Zaz, la toy session : je veux - YouTube :) deneme yanılma yöntemitle bişiler yapıoruz:)
 
Canım,
seni tebrik etmek istiyorum. Yorucu bir hafta sonundan sonra(bir kızım var) enerjisi bol olanından. ben bir taneyle zor baş ederken sen nasıl başarıyosun. Onlara nasıl zaman ayırıyosun , kuaföre gidebiliyomusun manikür pedikür yaptırabiliyomusun, eve vakit ayırabiliyomusun gerçi temizlikçiler geliyodur bana da geliyor, derken kocana zaman kalıyomu, ben benlikten çıktım yawww, ve çalışıyorum 2013 ocak şubat mart takılıyorum şimdi de boş kaldıkça iş yerimde
 

teşekkür ederim. valla her işimi de yapıyorum çok şükür ,çok yoruluyorum ama ne yapayım sanırım alıştım ve ALLAH da sabrını veriyor ..başta ben de bakamam sanıyordum ama iş başa düşünce yalnız kalınca zor da olsa bakıyorsun ,yıpranıyormusun evet ama herşey hamsilerim için..temizlikçim geliyor ,bi süre yemeği eşim işyerinden getiriyordu ama ben pasta börek mutlaka yapıyordum evde ,şimdi ise işyerinden yemek işi bitti ben kendim yapıyorum ,bebeler uyudumu her işimi yapıyorum ,onlar uyuyunca dinlenmem lazım ama maalesef dinlenemiyorsun ,gündüz uyuyamıyorum zaten ne kadar yorgun olsam da ,mecbur yapıyorum ,zaten her gören şaşırıyor halime ,ikiz olduklarını görünce kaç kişiyle bakıyorsun diyorlar hemen hiç kişiyle kendim deyince inanamıyorlar ,çocuktan sonra çok değiştim ben ,sabır taşına döndüm ,eskiden en ufak şeye yorulurdum şimdi enerjime şaşıyorum nasıl ayakta kaldığıma da ..ALLAH ın yanlış işi olmaz ,bu bebeleri verdi ve halime acıdı sanırım ki o sabrı veriyor bana ,şükrediyorum bunun için gece gündüz ki kimseye muhtaç olmadan bebeklerime bakıyorum .eşim de yardım ediyor sağolsun ,yakında işe başlayacağım ama artık hayatta herşeyi yapabilme gücü verdi bana bu bebekler ,bunlara bakabildiysem herşeyi yapabilirim diyorum ,ALLAHa da asıl beni bana gösterdiği için ne kadar şükretsem az ,o eski yorgun bitkin halimi benden alıp yerine her işe koşturan birini koydu ,demekki ihtiyacım olan şey bebekmiş :) onlarla yeniden hayata döndüm çok şükür.. kocama da vakit var kendi bakımıma da ,bebeler uyudumu herşeye fırsat oluyor ama tabi çok yoruluyorsun dinlenemiyorsun orası ayrı ..
 
hımmmmmmmmmm sen anlatırken ben yoruldum aynıyım merak etme
 
Slm kızlarr.çok aktif yazamasamda okumaya çalışıyorum topiği.
Delikiz kaka farklılığı bizdede var baZen bi bakıyorum bi parça yapmış bazen sümüksü sulu yapmış.
Gedi ; maşşllah senın bebeye ya nazar değmesin benımkı artık 100 cc sütü bile binbir oyunla bitiriyor.(
Diş yok daha belirtide yok.10 gundur hiç kilo almamış sürekli geziyor evde ama köprü kurarak değilde sürünerek acaba niye köprü kurmuyor?? Sürünmekten köprüye geçiş yapan varmı?
İşyerinde de İşler yoğun bugun yoruldum bayağı
domates çorbam var,
annem türlü yapıp getirmiş
pilav yapıcam,
çilek kompostası
Salata
Ben çok yorulmaya başladım yaa( çok mutsuzum niye böyle oldum sütüm var çok şükür ama yeterince içmiyor.mesela bi kase çorba veriyorum 4-5 saat acıkmaması normalmı? Arada başka bişey yediremiyorum.
 

köprü kurmaya geç başlayabilir canım, kızım sadece süründü 11 aya kadar sonra emekledi.. zaten sonra da yürüdü

benim menü
yayla çorbası
sultan kebabı
bulgur pilavı
yaprak sarma(dünden)
salata
hintpare
 
Son düzenleme:
Akşama eşim yok yemek yapmıycam :)))) kahvaltılık yiyicem zaten eşim olsada okadar çeşit yapamazdım


herkese slm ben siteye yeni katıldım zayıflama hakkında bana yardım edin lütfen ne yapsam ki bilemiyorum kemal kükrerin sirkesini okudum deneyeceğim umarım işe yarar:26:
Hoş geldin canım ben de o dertten muzdaribim
 
ekmeği zeytini nasıl karıştırdın başka bişey koydun mu içine?bir deneyelim bakalım sabah

Sarımsak rendesiyle rendeledim:) Ama sonradan tuzlu olabileceği aklıma geldi, niyetli olduğumdan bakamadım. İstersen geceden 2-3 zeytini suya koy. Ekmek de cicibebe ekmek, ufaladım içine.

Akşama eşim yok yemek yapmıycam :)))) kahvaltılık yiyicem zaten eşim olsada okadar çeşit yapamazdım



Hoş geldin canım ben de o dertten muzdaribim

Galiba benimki de yok ben de ton balıklı sandviç planlıyorum:)
 
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim müzik dinletmek aklıma gelmemişti
 

sağol canım deniycem yarın
 

Hmm hintpareye bayılırımmm. Canım çekti bakk yarın yaparım belkim bugun çok yoruldum hiç halim yokk.kebaplı bişeyler yazınca niyeyse bana çok zor çok uğraştırıcıymış gibi geliyor:)) hiç yapmaya kalkışmıyorum
 
bugün kafayı köstebek pastayla bozdum. evde bol bol muz var, oğlan da kabız oldu yediremiyorum. muzlu bişeyler yapmam lazım

Ay bir resim gördüm bizim kızlarla paylaşayım dedim

Eki Görüntüle 767035

hahahah çok komikmiş, benimki uykuda olduğu muddetçe düşünülen pozisyonda kalıyoz da, uyanınca ara ki bulasın. tekme mi istersin, saç çekme mi, kafa atma mı. sabah sabah dövüşerek uyanıyoruz

geçen sabah biri saçımı çekiyo, ama öyle bir çekme ki, rüya görüyorum, eşim beni sahura uyandırmaya çalışıyormuş saçımı çekerek, uyku sersemi eşime saydırıyorum, çekmesene, boyle şaka olmaz, tutmuyom oruç moruç sinirle gözümü bi açtım eşim işe gitmiş bile. gülümseyen bi surat karşımda, tabii unuttum bütün siniri.
 
Anamm yemeklere bak bende aciktim esim yok diye bisey yapamadim sevabina kapiya bi tasta benim icin koyun zaten esim olsa bile sizinki kadar teferruatli yemek hic yapmadim calisirken, o kadar enerjiyi bulamiyorum kendimde..
Haylaz cok ugrastiriyo beni nazindan gecilmiyo elinden biseyini alalim yada istedigini vermiyelim agliyo 10 dk..istahsiz hala boyle gitcek heralde 100 cc iciyo 5 saat duruyo
 
Burcak86 canım denedim acayıp sevdi el kol hiç durmadı görmen lazım dı kafayı yedi oğlum ama ağzını da açmadı şans eseri ağzını açık yakalayıncada ağzında tuttu bide şarkı bitince de çok sinirleniyor. Böylede yemeyecek galiba ama olsun o heyecanını sayende gördüm ya çok teşekkür ederim:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…