2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

oldumu ki.[/QUOTE]
olmuş olmuş bu arada şimdiden mutlu senelerrrr
 

deneyince bizede bi anlat bakalım miktarını da artırıyor mu bende alacaktım ama emin olamadım. bende sütüm biraz artsin diye inciri kaynattım suyunu içecem bakalım bugün ilk gün olacak fayda verecek mi.
 
Son düzenleme:

çok teşekkür edrim artık oldu
çok mutlu oldum
 
arkadaşlar bebeişim 4.5 aylık yeterince kilo alımı yokmuş. anne sütünü sağarak veriyorum ama 1 günde ne kadar süt içmesi lazım bilen var mı. katı gıdayı yemiyor midesi bulanıyor
 

hay Allah razı olsun walla ben de bilmiyordum sormaya da çekindim
malum diğer konulaea hiç giremiyorum hemüz
 
yarın benim doğum günüm.önce o bana hediye alsın.sonra ben ona düşünürüm.dimi ama.

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun
ben de 22 mayıslıyımveee eşim doğum günümde hediye almadı
unutmadı ama hediye almamış neyse canı sağolsun
 

Doğumdan önce almıştım ama yüzüncü sayfada filan kaldım:) Aslında dili çok güzel de fırsat olmadı pek. Sadece uyku değil, uyku, beslenme, davranış, tuvalet eğitimi. Hala okuma umudum var, faydalı olabilecek noktalar olduğunu düşünüyorum.
 
selam kızlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz şükür aşıdan geldik şimdi 6.aya kadar rahatız :))
c.tesi de rotavirüsü olacak paşam bakalım gelişimi nasıl
ama iğne girince bacağına yüzünde ''Noluyor lan ne yapıyorsunuz' ifadesi vardı korktu yavrum sonra bastı çığlığı
şimdi uyuyor
 
hay Allah razı olsun walla ben de bilmiyordum sormaya da çekindim
malum diğer konulaea hiç giremiyorum hemüz

ben de bebeğim doğum günü tickerini yapamıyodum. senin varmış, ordan babygaga adresine tıkladım bu sefer yaptım. bi ara burda arkadaşlar tarif etmişti becerememiştim, bu sefer nasıl olduysa yaptım, kolaymış meğerse
 
ahhh depresyondayım yaa,haftasonu alışverişe çıktım,ama sonuç hüsran tam 3 beden büyümüşüm,
o kadar tahmin etmiyordum çok kötüyüm çook

Ben dün 6-7 aylık hamileyken giydiğim bluzu giydim ve dar geldi Ama aş yuk aynı kilodayım herhalde bayağı bir yamuldum
 
arkadaşlar bebeğiniz max ve minimum kaç dk meme emiyor? sorum biraz saçma olabilir:)) benimki emmiyo çok mu aç kalıyor onu merak ettim.
 
Benimki minimum 2 dk max 30 dk nasil isine gelise..ayrica sagiyorum biberonlada verince min75 cc mx 110 iciyo..700 gr almis bu ay ortalama bi duzeyde bakalim anne sutune devam..bu arada ciglik cigliga aglama krizine girdi bi soluk eczanede gaz ilaci alirken buldum kendimi:18: simdide aglamaktan bayildi yavrucak icni ceke ceke uyuyi..
 

sağol arkadaşım çok açıklayıcı yazmışsın. emiyorsa neden sağıyorsun? sağıp biberonla verirsem memeyi bırakır korkusuna kapılmadın mı? ben biberonla verirsem ben bırakır diye korkuyorum. ek gıdaya başlamıştık biz. ama alerji yaptı mama. veremiyorum.
gazları geçti diyoruz ama geçmedi aslında sadece güne yayıldı. bizimde gece uyku arasında tutuyor gaz. çığlık çığlığa ağlıyor. Allah şifasını versin bebeğinn canım. çok sağol
 
doğum günümü kutlayan arkadaşlar çok sağolun.

en güzel hediyemi yengem verdi.bebişimiz gayet sağlıylıymışAllahıma çok şükür. Annemlere dört tane erkek torundan sonra kız torun geliyor.

Bana da 2 li test sonucunda bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var dediler.amniyosentez yapıldı.çok şükür hiçbirşeyi yok oğlumun.doktorlara çok kızıyorum bazen
 
Slm kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuz ben ütülüyorumda ne zamana kadar böyle ütülücez
 

Çok geçmiş olsun, neyse ki sorun çıkmamış, Allah sağlıkla huzurla tamamına erdirir inşaallah. %99 down sendromlu denilip de sapasağlam doğanları gördüm, çok da güvenilir değil bu testler.
 
Son düzenleme:
Slm kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuz ben ütülüyorumda ne zamana kadar böyle ütülücez

Fırsat buldukça ütülüyorum ya da ütületiyorum:) Ama giyecek bir şey kalmamışsa vakit de yoksa giydiriyorum. Zaten bir saatten fazla yıkanıyor makinede, bir şey olacağını zannetmem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…