2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Evet oyleymis. Berbat uykusuz bir geceden sonra bugun cati muayenesine gittim. Toplam 3-5 saniye anca surdu cok cok az bir yanma oldu o kadar. Normalde cok hassasolmama ragmen derin derin nefes alip kendimi motive ettigim icin bisi olmadi cok sukur. Catim iyiymis ancaaaaakkk... Bunca aydir duymadigim bisy kordon uc kez boynuna dolanmis.. Normal dogumu deneriz ama ilerleme olmazsa sezeryana aliriz dedi.. Cok moralim bozuldu Bu konuda bilgisi-tecrubesi olan var mi? Boyle olup da sag saglim normal dogurabilen var mi duydunuz mu?
 
Son düzenleme:

wilma8 merhaba.Geçmiş olsun öncelikle.Nabız düzensizliği sorunu 3 haftadır bende de var.Sadece akşamları istirahat ederken ara ara oluyor.Nefesim kesilir gibi oluyor,başıma doğru bir basınç hissediyorum. Sen kardiyoloğa gittin sanırım.Ne dedi kardiyolog?
 

ekoda bişey çıkmadı cnm çok şükür.holter sonucumu haftaya alıcam. nefes sorunum hep vardı benim. solunum testine üfleyemeyen bir insanım. acaba normal doğum mu yoksa sezaryendeki genel anestezi mi daha zorlar beni bilemiyorum epiduralin riskleri fazla diye dr. maalesef tercih etmiyor.
 

Merhaba saron benim bebeğimde de kordon 2 kere dolanmış. Benim doktorumda kordonla doğan çok bebek var dedi, senin doktorunun dediği gibi yani. Kordon olunca bebeğin aşağıya inmeme ihtimali olabiliyormuş tabiki. Ben bugün 40. haftayı doldurdum, normal doğumu bekliyorum. İnşallah normal doğar, güzel haberler veririm.
 
yok canım benimde çekilmedi ama anestezi dr tarafından bütün tahlillerim yapıldı eko çekilmedi ama :26:

benim kadın doğumcum istedi tahlilleri senin ayriyeten anestezi dr u da mı istedi ? kalple ilgili kandan bi tahlil yapıldı bildiğim kadarıyla ama eko cekilmedi olması daha ii olmaz mıydı ki:26:
 

cnm bebişi riske atma benim arkadaşımda saatlerce sancı çekti bebek gelmedi ve sezeryan oldu.inşallah kordon tekrar düzelir.allah sağlıcakla kurtulmanızı nasip etsin.
 

Insallah. Bebekler icin hayirlisi neyseo olsun tabi ama ben de normal cok istiyodum bayahayal kirikligi du. Brnde de henuz acilma yok. Nstde bcok az sanci cikti ufaktefek o kadat. Kordonun acilma ihtimali olur mu acaba napsak ayaklari havaya diksek bisey yapsak of off
 

ilk sezeryandan sonra nasıl gittikçe zorllaşıyor mu iyleşmek?
 

Bu haftalardan sonra bebeğin yeri dafaldığı için kordonu çözmesi çok zor, yani bence kordon çözülmez. benim 2 cm açıklığım var, sancım Nst de pek çıkmıyor. Tabi benimde endişelerim var bu konuda. Sancı çekip, sonra sezeryana gitmek istemiyorum. Önemli olan bebeğin sağlığı doktor sezeryan deseydi de kabul ederdim, ama normal doğar diyor. Benim ilk doğumum normal doğum. Doğum sonrası bizimle ilgilenecek pek kimsemiz olmadığı için, 2 kızımada daha iyi bakabilmek için normal doğumu çok istiyorum. Allah yardımcımız olsun. Umarım sorun olamaz
 

Allah hakkınızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin cnm hepimiz bi avazla kurtulalım inşallah
 
Allah hakkınızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin cnm hepimiz bi avazla kurtulalım inşallah
Benimde 8 ocak sabah 10 da hazır ol sezeryan için dedi. 38.haftam da sezeryan olacağım , buna da şükür , ilki de sezeryan dı tansiyondan bu da böyle oldu , hayırlısı , herkese kolay doğumlar diliyorum ... Allaha emanet ..
 
dogum yapacaklara allah kolaylik versin .
bebegim uyandirdi yine beni. bir kkya bakiyim dedim.
 
Herkes doguruyor sanirim. Artik msjlar gittikce azaliyo:) benim gibi sona kalanlar var sadece:)
 
Gunaydin herkese.son 2 gunum kaldi.bebisim hic gelcek gibi degil.gunum gecerde sezeryana alirlar diye korkuyorum.benim hic sancim felanda olmuyor.arada belim felan agriyor bide karnim cok sert.normal midir bu sizce yakin mi dogum.bide karnim öne dogru sivrildi sanki.birisi bise yazsin neolur..
 
Merhaba ben de doğurdum genız bı zamanda bahsedıcem ınsallah bebıs baya zorluyo :)
 
 
günaydın annişler.Doğum yapanlar gözünüz aydın.Darısı bizlerin başına.Ben de sezeryan olacaklardanım,kendi isteğimle:) 18 Ocak'a gün verdi doktorumuz.Şükür iyiyiz.Normal doğum tarihimizden 3 gün önce alacak bebişimizi.İnşallah o zamana kadar suyum gelmezse:) 37+3'te tam 3kg'du kızım,boyu da 49,5cm.Sizin bebişlerin kiloları,boyları nasıl?Az kaldı artık.Herşey güzel olsun hepimiz için.
 

BEN DE 11 OCAKTA SEZERYAN OLCAM İNŞALLAH.benim oğluşum 36+5 iken 3099 grmdı. 37+5 ken gttik sadece 3177 olmuş.boyunu bilmiyorum her hafta 200-250 gram arası alırdı bu haft 80 grmcık lmış. m dr hersey yolund dedi.yatakolayını ne yaptınız? sünger mi tercih ettiniz?
 
günaydın arkadaşlar. ya bu oyun parkı için nasıl yatak tercih ettnz?

annem yun yatak yaptı canım. buyuyen beşik aldım odasına,onun içine hazır yatak aldım ama park yatakta yanımda 6ay yatar o süreçte hazır yatakta yatmasın istedik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…