evet kaışık ruh hali bendede var keseyi gördükten sonra daha bi iyiyim sanki.
bende tatilden geldikten 1 hafta sonra öğrendim.hamile olsaydım gidemiydim bilmiyorum:44:
canım eşinle ilgilen şu karamsa panik halini bi at üzerinden adamcağızı üzme.
farklı aktive yap tabi bebişini aklından çıkarma ama eşini önceliklede kendini bırakıp ihmal etme
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim onerin icin,dogru soyluyorsun esinle ilgilenmeliyim ama yapamam cunku bana küstü :))
vucuda temas eden yeri sadece başlığı ,ben dizime bilgisayarda alıyorum aynı şey o zaman.
valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee
bende saldırganlaştım ama sigaradangeçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur
vallahi eşim normalde de benim üzülmeme kıyamaz şimdi daha bi hassas davranıyor
gönlünü alıcaksın
düşünsene kaç ay boyunca senin nazını çekecek yazık eşlerimize
Merhaba elif,
Benim doktor da (iki farkli kişiye gidiyorum) epilasyon ikinci bir emre kadar kesinlikle yasak dediler.valla kaşımı bilekorka korka aldırdım..makina,agda,lazer yasakmış ama bir sure dediler..ben de traş bıçağı kullanmak zorunda kaldım ve berbat hissediyorum..
kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem
inşallah bırakırsın içme canımbende saldırganlaştım ama sigaradangeçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur
bana da çok mantıklı gelmedi ama kesinlikle kullanmıyoruz diyince de insanın içi rahat etmiyor ağdayla hiç beceremem zaten
bizim bir arkadaş da hamileliği boyunca tiksinmişti sigaradan ama doğum yapar yapmaz içmeye başlamış tekrar
kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem
aaaaa ağda da mı yasak dediler
oyyyy oyyy bu ne biçim iştir yaaa
gerçi benim doktorum da tüy dökücü kremler de yasak dedi içinde kimyasal olduğu için ama ağda dememişti:18::18:
merhaba kızlar.burası ne güzel be,her kes hamile .benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:
slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........
canim ya, ben de gecen ay farkli hissetmistim, goguslerimdeki, kasiklarimdaki agrilar bi farkliydi sanki,
insallah sen de hislerinde yanilmiyorsundur da katilirsin aramiza
batıl olmadığına inanılan rus inancı: erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
doğru çıkıyor.. eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde
Umuda ihtiyacım var ve o yüzden buraya yazıyorum.
2 yıl evvel plansız gebelik yaşadım, sağlıksız olduklarından kürtaj oldum.dr sayesinde tüplerim tıkanmış.derken rezervlerimin azaldığını öğrendim. kan pıhtılaşmamdan düşmüş ilk bebeklerim bu arada. ve tüp bebek tedavisindeydim.transfer günüde embriyolarım 2. sınıfmış sebei genetik olabilir dedi dr um.ki genetikse gebelik şansı belki olmayacak hiç.şuan 2 minik embriyomla beraberim :) ve eğer allah nasip ederse 24martta anne olacağımı söylüyr takvimim.Dualarınıza ihtiyacım var.2 gündür olmazsa korkularım hat safhadaydı sizlere bakınca umut doldu içme, dilerim9 ayı beraber geçirmek nasip olur.BEnim ilk bebeğim olacak 27 yaşındayım.Anne olacak herkesi tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler diliyorum ve inş darısı başıma.
canim ben bilemiyorum,
daha hamis bile degilim,
oylesine takiliyorum bu topige,
ama hamilelikte kanama disinda her turlu agri normal diyorlar sanirim :)
Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???
valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee
bende saldırganlaştım ama sigaradangeçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur
aaaaa ağda da mı yasak dediler
oyyyy oyyy bu ne biçim iştir yaaa
gerçi benim doktorum da tüy dökücü kremler de yasak dedi içinde kimyasal olduğu için ama ağda dememişti:18::18:
kızlar buldum çözümü tüylerimiz çıktığın da doktora gidelim o alsın madem çok biliyo biz ne yapsak doğru yapamıyoz dimi ama
merhaba kızlar.burası ne güzel be,her kes hamile .benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:
bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba
slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?