- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
canim ben boyle stresli durumlarda bebegimi dusunurum, onu kucagina aldigimi emzirdigimi, ona sarildigimi miss gibi kokusunu, sakinlestirir beni, bi dene istersen
canim sen nasil rahat ediceksen oyle yap, bunlar %100 kanitlanmis tehlikeler degil ki, senin icin rahat etsin, onemli olan o, hamilelikte kullandigimiz bi suru ilacin ustunde de hamileler kullanmasin, doktora danissin filan diyo, maksat sorumluluktan kacmak
3 gundur pozitifse hamilesindir hayatim, hayirli olsun, test sonucunu alinca da yaz bize
insallah canim, bebislerimiz Allah'a emanet
hoppalaaaaa!!!!!!!
hahaaa, super fikir nehirasi, doktorda agda gunleri duzenlensin, bizde kek corek borek yapar gideriz, hem yeriz iceriz hem de temizleniriz:))))
canimcigim kiseden kisiye, hamilelikten hamilelige degisiyo, 3 gun daha sabret bakalim, insallah duyariz guzel haberini
canim korkma endiselenme diycem ama o pek mumkun degil, her donemin kendine gore baska endiseleri oluyo, Rabbim bebislerimize saglik ver, amin
canim benim de agrilarim ara ara devam ediyo, cok dayanilmaz degiller artik ama hissettiriyolar arada, dinlenmeye calisiyorum mumkun oldukca, sanirim agri degil de kanama problem gebelikte, iki gun sonra mutlu haberi alirsin insallah
saol canım Allah razı olsun...
bu cvbı yazman bile benim içimi rahatlattı sanki....
sanırım hormonlardan yazdığıma kimse cvp vermeyince çok morelim bozuldu...
tşkr ederim,inş dediğin gibidir ilk gebeliğim ve korkuyorum bi sorun çıkmasından...
bugün hep uyudun galiba
kızlar buldum çözümü tüylerimiz çıktığın da doktora gidelim o alsın madem çok biliyo biz ne yapsak doğru yapamıyoz dimi ama
Eveeett kesınlıkle uyudum ve hep afakanlar bastı benı bır ara sankı uyanıgım ama ruyada olabılır bılmıyorum holün ortasına düşmüşüm gözlerimi acamıyom allahım körmü oldum neden etrafı gormuyorum ama etraf karanlık degıl hanı gözlerımızı kaparız ya bır ısık vardır onun gıbı allah allah bısmıllah dedım bır uyandım ter ıcındeyım ooofff uyumak ıstemıyom ama cook uykum vaaarrrsizi okuyom 2 saattır yaa amma kaynatmıssınız uyuzlar
slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........
Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???
kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem
merhaba kızlar.burası ne güzel be,her kes hamile .benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:
bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba
Haberlerinizi bekliyoruz kızlar.. Gebeliğiniz kesinleşsin listeye alayım sizleride
ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
canim benim cok gecmis olsun.. Rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin
canm cok saol allah demmeki bana boylesini gordu nasip deyilmişkendimi hc iyi hssetmiyorum bgn dr gttim bana düştü dediği an bende kaynar sular döküldü hemen aglamaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?