2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım benim Allah razı olsun...
ağlıcam şimdi çok morelim bozuldu, kimse cvp vermeyince 2 gün var ve sanki zaman geçmiyor...
rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş...
ilk gebelik bilmediğim ağrılar korkutuyor beni...

kiyamam, rahat ol diycem ama sen diyene bak

bugün hep uyudun galiba

Eveeett kesınlıkle uyudum ve hep afakanlar bastı benı bır ara sankı uyanıgım ama ruyada olabılır bılmıyorum holün ortasına düşmüşüm gözlerimi acamıyom allahım körmü oldum neden etrafı gormuyorum ama etraf karanlık degıl hanı gözlerımızı kaparız ya bır ısık vardır onun gıbı allah allah bısmıllah dedım bır uyandım ter ıcındeyım ooofff uyumak ıstemıyom ama cook uykum vaaarrr sizi okuyom 2 saattır yaa amma kaynatmıssınız uyuzlar

ayyy bende de gram uyku yok gün boyu öyle saf saf dolanıyorum evin içinde keşke azıcık da ben uyusam

slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........

canım benim de ağrım oluyor doktor kanama olmadığı sürece dedi
rahat ol bir şey olmaz inşaallah

Haberlerinizi bekliyoruz kızlar.. Gebeliğiniz kesinleşsin listeye alayım sizleride

kızlar gece sabaha kadar heyecandan uyuyamadm.. buğünde korkudan uyuyamam

kızlar akıntım yok gibi ama kasıklarımda sancım var.var mı benim gibi olan,doktorumda rahat değilsen gel dedi.zaten düşük tehlikem var 4 gündür yatıyorum.korkmalı mıyım bilemedim.bu akşam bitsin yarın sabaha kadar geçmezse doktora gidicem.

ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....

ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....

bende hiç bi belirti olmamıştı mesela.herkeste farklı belirtiler olur.eğer şüpheleniyorsan kesinlikle kendini yorma,çok eğilip kalkma ve de sakın ilaç kullanma.idrar testi benim 3 gün geçmesine rağmen çok silikti,ancak kan testinde çıktı.

SÜRMELİ canım korkma emi...yarın herşey çok güzel olacak dualarımızla.topiğin kurucusu sonuna kadar bizimle olacak inşallahhhh....uyanık kaldıkça sana dua edeceğim.kaçta randevun???

yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:103:

1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum

Allahim nolur bosuna cekmis olmayim..

Son düzenleme:
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor

kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor

canim benim cok gecmis olsun.. Rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin

canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum heleki bu halde:26:

rabbim tez zamanda acılarını dindirsin :26:

üst üste düşük haberleri alıyoruz :26:

allahım hepimizi korusun sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin:26:

canm cok saol allah demmeki bana boylesini gordu nasip deyilmiş kendimi hc iyi hssetmiyorum bgn dr gttim bana düştü dediği an bende kaynar sular döküldü hemen aglamaya basladım

Kiyamammm..

banada dr bebek yok kesenin icinde dedi

Hayirlisi olsun bitanem.. Rabbimden gelene boyun egmek zorundayiz..

Insaallah tez zamanda saglikli bebislerin olur

uzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…