• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Valla sakın takma denılıyor ama başa gelınce oyle olmuyor bılıyoruzkı herkes ıyı nıyetle yaklasıyor bundan sakın musterıh olma benımde basıma geldı kalp atısları duyulmadıgından dolayı begımı kurtaj yaptırmak zorunda kaldım:(psıkolojım bozuldu yardım aldım dr bana ıyı geldı ve allahın ıznıyle 5 ayın ustune tekrar hamıle kaldım ama sımdı yokmu ıcımde korkularım acaba tekrar aynı seylerı yasarmıyım dıye ıllakı oluyor inşallah mevlam korkularımızla bizleri imtihan etmez...üzülme diyecem ama boşuna biliyorum:14:
evet ben de önceki kötü tecrübemden dolayı bi tedirginlik yaşıyorum. işlerimi dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum.biz tedbirli olalım da gerisi zaten Allah a kalmış :))

ben de öğretmenimmmmm.... branşım da ingilizce.. sizin branşlar ne arkadaşlar?
ben de beden eğitimi öğretmeniyim. bu durumda en çok zorlananlardan olacağım sanırım. 5-6-7-8 komple bana ait. ve de köyde çalışıyorum .. ortam da birazz pis. inşallah sıkıntı yaşamam:18::18::18:

evet ben de önceki kötü tecrübemden dolayı bi tedirginlik yaşıyorum. işlerimi dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum.biz tedbirli olalım da gerisi zaten Allah a kalmış :))

ben de beden eğitimi öğretmeniyim. bu durumda en çok zorlananlardan olacağım sanırım. 5-6-7-8 komple bana ait. ve de köyde çalışıyorum .. ortam da birazz pis. inşallah sıkıntı yaşamam:18::18::18:[/Q

bir şey olmaz inşaallah canım ben çok ders almayı düşünmüyorum
gerçi böyle rahat giderse inşaallah çok sıkıntı olmaz gibi gibiiiii

arkadaslar merhaba

ınternette arastırdım
belly armor dıye radyasyon onleyıcı tısort hamıle bantları fılan var
radyasyon gecırmıomus
ben almayı dusunuyorum bılgısı olan varmı?:49:

merhabalar herkese nasılsınız nasıl geçiyor gününüz bebişlerle :16:
bu arada bayağı bi öğretmen annelerimiz var bende okul öncesi öğretmeniyim :38:

Kizlar bebegim yok:14:

Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..

cok uzgunum.. bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..

Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun.. :14::43:

canım hemen üzme kendini inş sorun yoktur yarın görürsün bebişini kiminki geç görünüyor diye biliyorum belli olmaz kürtaj için acele etme derim bi arkadaşım 7.haftasındaydı görünmemişti kürtaj dediler istemedi korktu ama karar verip de gittiğinde göründü bebişi şimdi kucağında hayırlısı olsun rabbim kızına sağlık versin :34:

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

hayırlısı olsun canım çok üzüldüm bende yaşadım daha önce ama zaman gerekiyor rabbim inş tekrar mutlu eder seni hayırlsıyla :34:

merhabalar gerçektende ne kadar çok öğretmen var bende sınıf öğretmeniyim şimdilik rahatım ama 4+4+4 nedeni ile hangi okula gideceğim belli değil norm fazlası oldum da inş yakın bi okul olur yollarda sürünmem dua edin kızlar

canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.

canım sakarya yazdım da tayimiz oraya çıktı diye sakarya yazdım :) 15 gün sonra gelicez sen araştır dktorları ben de senden öğreneyim bari :)

canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.

canım sakarya yazdım da tayimiz oraya çıktı diye sakarya yazdım :) 15 gün sonra gelicez sen araştır dktorları ben de senden öğreneyim bari :)

canım sağol sana da hayırlı olsun ,sakaryadayım yazdım ama 15 gün sonra oraya taşıncaz ondan öle yazdım tayinimiz çıktı da oraya sen araştırda senden öğreneyim ben de doktorları :)

kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:

ben doktorların her söylediği şeyde endişelenmeyi kabul etmiyorum ve şuanda yapmıyorum daha doğrusu bebeğimin gelişimi sırasında zarar verecek kimyasallar yiyecek ve içecekler haricinde çok fazla önemsemiyorum,annemin 2 hamilelik geçiriyor ablam ve ben sağlıklı bir şekilde kucağında oluyoruz değil ultrason karnına boru dayayıp ses dinlemeye çalışıyorlar,ev işleri deseniz ona keza birde köydekiler var nerede yat dinlen gezme otur.belki sizlere çok garip gelecek ama çok fazla önemsemiyorum bugünde dediğim gibi gidecekse kendimi pamuğada sarsam gider,gitmeyecekse hoplayıp zıplasamda doğacaksa bana tutunur kalır.dün yağmurda saatlerce denizde yüzdüm,gittim mayomu değiştirdim akşama kadar yüzdüm daldım kendimi daha dinç daha mutlu daha stressiz hissediyorum bu şekilde ay şöyle ay böyle diye evham yaparsam biliyorumki olumsuzluklar peşimi bırakmayacak....

doktora diyorum bir sıkıntı var mı??tamam deterjan yasak,çiğ et yasak,ilaçlar yasak,sigara alkol yasak ta e bu çocuk karnıma portakalla gelmedi ya olsun diye uğraş şimdi cinsel birliktelik yok de,onu da anlamadım bizde bilinçli insanlarız neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz ve eşimle arama mesafe koydum adam yaklaşıyor ben kaçıyorum...ne anladım ben bu işten diyor :1: ama dediğim gibi ihtimal denilen şey ne ise gelişimi engelleyen durumlara müdahele ediyorum da giderse diye çok kendimi dinlemiyorum sanırım öyle daha çok üzülücem normal hayatıma devam ediyorum...

canım ne güzel yazmışsın annelerimiz nasıl büyütüyorlarmış bizi ben 6.yım annem ne yapmış vallahi düşününce hayran kalıyorum:16:
27 haziranda öğrendim 1 hafta öncesinde tatile gittim denize havuza saunaya girdim kaydıraktan kaydım.o kadar otobüs yolculuğu.
öğrenmeden 3 gün öncede abimler apar topar taşındı eşya taşıdım gardırobu ittik yatağı falan sonrasında baktım hamileyim.
tabi dikkat edicem ama Allah izin vermezse ne yapsak boş.
hakkımızdan hayırlısı.

evde olanlar hamileliğinizin kıymetini bilin sabahtan beri resmen sürünüyorum mide bulantısı bir yandan uyku hali bir yandan taş üstüne yatsam resmen uyurum içim geçiyor bugün saat sayıyorum evde olsam hafif yemek yerdim burada ne mümkün...ne zormuş hem hamile olup hem çalışmak sabahın 7 sinden beri ayaktayım kafamı koyup uyumak istiyorum evde yemekte yok offf:ssz::ssz:

ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,bo rcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...

amin canim, aamiiiiiiiiinnn...

Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...

bence yok:) hosgeldin aydasu:49:

Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0 :nazar:
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım :1:

Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu :nazar: 5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...

Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız de :53: En son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...

Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

canim sen de zor sureclerden gecmissin, insallah bu bebis, ya da bebisler:34: huzur ve mutluluk getirirler hayatina, amin
merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??:49::49:

hosgeldin adasim:) hayirli olsun bebis:46:

slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn

sen de hosgeldin tubacim:34:

gunaydın kızlar
cmt gunu bebegımle tanıstım kalp atıslarını duydum...:nazar::emir_bebek:
maşallah dıın dualarınızı esirgemeyin teyzeleriii :49:
varmı benım gıbı tanısan haftasonu naptınız kızlar :46:
allahım herkese yaşatsın super bır duygu...
ağladım cok fena..
allah saglıkla kucagımıza versın ınsallah..:49:
masallah canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, amin. Bende dun stres yapinca esim bugun doktora gidelim diye tutturdu, gerci iyi de oldu kesemizi gorduk bizde:16:dollenme benim tahmin ettigimden birkac gun sonra olmus, doktor dogum tarihini 6 mart olarak degistirdi, kalp atislari ve bebek icin 31 temmuz da gel dedi, biraz gec bir tarih ama bekliicez artik, bu arada bana aspegic diye bir ilac verdi, aspirin iceriyormus 100mg, hic anlamadim niye, kan dolasimini arttirir bebek daha iyi beslenir dedi, ama isin dogrusu cesaret edip kullanamadim, sizde var mi boyle bir ilac kullanan?

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

canim cok gecmis olsun, nasil oldu, kanaman mi vardi, Allah'tan herseyin hayirlisi insallah

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....

gecmis olsun canim

bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem :(

insallah canim, bol bol dinlen ve dua etmiyi de ihmal etme, Rabbim yardimcim olsun.

Ya kızlar ilk hamileliğimde acaip enerjiktim 7 ayda sadece 5 kilo almıştım duramıyordum yerimde.uyku falan uyumuyordum.ikincisindede hantallığın kitabını yazdım..ağır uyuşuk uykulu sinirli...şimdi ise yine yorulmuyorum uyumuyorum acıkmıyorum...bazen midem bulanıyor ama azıcık.hamile değilmişim gibi düşündüğüm an midem bulanıp göğüslerim sızlıyor.:)))bende korkuyorum normal olmam normal mi diye??

bu seninde ucuncu gebeligin galiba kayra, hayirli olsun:46:

Kizlar bebegim yok:14:

Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..

cok uzgunum.. bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..

Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun.. :14::43:

canim inanmasi cok guc, senin kan tahlillerin filan iyi cikmisti, o kadar gebelik belirtisi, doktorun tanidigin guvendigin birimi, insallah yarin gorursun canim, bende 6. haftadaymisim ama kalp atisi duyulmadi, insallah yarin guzel haberler alirsin

merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim:17:

hayirli ololsun canim, hosgeldin

kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ?

kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:

canım dikkatli ol Allah yardımcınız olsun :16:

evde olanlar hamileliğinizin kıymetini bilin sabahtan beri resmen sürünüyorum mide bulantısı bir yandan uyku hali bir yandan taş üstüne yatsam resmen uyurum içim geçiyor bugün saat sayıyorum evde olsam hafif yemek yerdim burada ne mümkün...ne zormuş hem hamile olup hem çalışmak sabahın 7 sinden beri ayaktayım kafamı koyup uyumak istiyorum evde yemekte yok offf:ssz::ssz:

kıymet biliyorum canım :16:

eve gidince hafif şeyler yap eşinde yardım etsin sana o kadar yorma kendini:34:

arkadaslar merhaba

ınternette arastırdım
belly armor dıye radyasyon onleyıcı tısort hamıle bantları fılan var
radyasyon gecırmıomus
ben almayı dusunuyorum bılgısı olan varmı?:49:

hic duymadim canim, doktoruna danisman en iyisi, radyason iceren yerlere girip cikma zorunlulugun varsa yarali olabilir

merhabalar gerçektende ne kadar çok öğretmen var bende sınıf öğretmeniyim şimdilik rahatım ama 4+4+4 nedeni ile hangi okula gideceğim belli değil norm fazlası oldum da inş yakın bi okul olur yollarda sürünmem dua edin kızlar

Allah gonlune gore versin canim

cok gecmis olsun canim, bu doktorlarda boyle iste hemen tam bi gelisme yok filan, halbuki o kadar cok yanildiklari, herseyin bir anda tersine dondugune sahit olduklari oluyor ki, subhanAllah, gel de kizma, sen moralini yuksek tut canim, ilacini ic ve dinlen, dualarimiz seninle:49:
canım ne güzel yazmışsın annelerimiz nasıl büyütüyorlarmış bizi ben 6.yım annem ne yapmış vallahi düşününce hayran kalıyorum:16:
27 haziranda öğrendim 1 hafta öncesinde tatile gittim denize havuza saunaya girdim kaydıraktan kaydım.o kadar otobüs yolculuğu.
öğrenmeden 3 gün öncede abimler apar topar taşındı eşya taşıdım gardırobu ittik yatağı falan sonrasında baktım hamileyim.
tabi dikkat edicem ama Allah izin vermezse ne yapsak boş.
hakkımızdan hayırlısı.

hakikaten ya, benim kayinvalidemin 9 cocugu var, hamile olmadigim yil olmadi diyor, bir cocugum yuremeye baslamadan ben otekini dogurmus olurdum diyo, ne doktor ne ilac, dogru durust beslenmemis bile, masallah tum cocuklari saglikli, kapi kadarlar boyle enine boyuna:1: biraz tevekkul lazim, ama iste bence cok bilmek de iyi degil, psikopat oluyo insan, o yasak, bu aman cok tehlikeli, hamilelik donemi degil stres donemi oluyo bizimkisi:19:

selamun aleyküm kızlar :16::16::16:
aaaaaaa valla oku oku bitmedi haa 2 saattir pc başındayım:126:

keepinformed canım Allah yardımcın olsun...bende 2 kere yaşadım bu duyguyu Rabbim tekrar yaşatmasın sana da kimseye de inşallahhh:5:

sürmeli canım şok oldum okuyunca,gebelik belirtilerin çok kuvvetliydi nasıl olur? arkadaşlara aynen katılıyorum.bebek görünmedi diye sakın hemen küretaj olma...geç görünen onlarca bebek var,sakın unutma canımın içi....:ssz:yarın hayırlı haberlerle gel Rabbimin izniyle...

kayramm canımmmm burdayım hemşom.. beni hatırlayıp hatrımı sorduğun gibi,hiç birşeyi unutmayıp kullarının hatrını hep sayan Rabbimde sana hissettirsin bunu inşallahhh:16::16:
seni bir başka okuyorum vallahiii hemşerim olduğun için mi yoksa anaç olduğun için mi bilmiyorum ama seni zevkle heyecanlanarak okuyorum yhaa:16:ismini bile görünce gülümseme konuyur yüzüme.iiyiki bu topiktesin yha:21::21::21:

branşları yazmışsınız arkadaşlar:51:bende okulöcesi öğretmeniyim:55::49:
branşımı çok seviyorum:16:

Back