• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hic duymadim canim, doktoruna danisman en iyisi, radyason iceren yerlere girip cikma zorunlulugun varsa yarali olabilir

Allah gonlune gore versin canim

cok gecmis olsun canim, bu doktorlarda boyle iste hemen tam bi gelisme yok filan, halbuki o kadar cok yanildiklari, herseyin bir anda tersine dondugune sahit olduklari oluyor ki, subhanAllah, gel de kizma, sen moralini yuksek tut canim, ilacini ic ve dinlen, dualarimiz seninle:49:

hakikaten ya, benim kayinvalidemin 9 cocugu var, hamile olmadigim yil olmadi diyor, bir cocugum yuremeye baslamadan ben otekini dogurmus olurdum diyo, ne doktor ne ilac, dogru durust beslenmemis bile, masallah tum cocuklari saglikli, kapi kadarlar boyle enine boyuna:1: biraz tevekkul lazim, ama iste bence cok bilmek de iyi degil, psikopat oluyo insan, o yasak, bu aman cok tehlikeli, hamilelik donemi degil stres donemi oluyo bizimkisi:19:

epilasyon yasak denilmişti topikte yasak olduğunuda düşünmüyorum.neticede kaşımızıda cımbızla alıyoruz epilasyonda aynı ne farkı varki.cinsel ilişki olayı için doktor kalp atışlarından sonra birşey söyliyebilirim dedi bende eşimden kaçtım durdum.vucudu zorlamadan neden olmasınki.vallahi arkadaşında dediği gibi bebeği nasıl yapıyoruz o yasak bu yasak böö getiriyorlar şu doktorlar.zırt pırt onlara gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.

nehirasii canım bebişine koccaman bir maşallahhhhhhhh:nazar:Rabbim cümlemizinkini nazarlaradan korusun inşallahh...

ebahcım valla o mantıklı yorumlarına bayıldım...ayrıca gerçekten çalışan anne adaylarına Allah sabır selamet güç kuvvet versin inşallah..çok üzüldüm yorumlarını okuyunca...
evet biz tatilde olduğumuz için şanslıyız ama unutma sen ve senin gibi arkadaşlarımız için hep dua ediyorum.inşallah en kısa sürede bu sıkıntıların geçer ve çok kolay bi şeklide atlatırsın bu sıkıntılı zamanlarını canım benim...gerçekten çok zor..:ssz:

bir tek ben böyle düşünmüyormuşum,hissetmiyormuşum ama kendimi bir ara hasta gibi hissettim o yok bu yok direk stres,ben yasaklara gelebilen biri değilim elimden geldiğince kendime ve bebeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama ben yine benim ve bence ben yüzmezsem hareket etmezsem bebeğim beni istemez onun bana gelmesinin sebebi benim yerimde duramamam biz beraber eğleniyoruz o içerde ben dışarıda :9::9:

nehirasii canım bebişine koccaman bir maşallahhhhhhhh:nazar:Rabbim cümlemizinkini nazarlaradan korusun inşallahh...

ebahcım valla o mantıklı yorumlarına bayıldım...ayrıca gerçekten çalışan anne adaylarına Allah sabır selamet güç kuvvet versin inşallah..çok üzüldüm yorumlarını okuyunca...
evet biz tatilde olduğumuz için şanslıyız ama unutma sen ve senin gibi arkadaşlarımız için hep dua ediyorum.inşallah en kısa sürede bu sıkıntıların geçer ve çok kolay bi şeklide atlatırsın bu sıkıntılı zamanlarını canım benim...gerçekten çok zor..:ssz:

sağol canım hepimiin inşallah :16::16:

epilasyon yasak denilmişti topikte yasak olduğunuda düşünmüyorum.neticede kaşımızıda cımbızla alıyoruz epilasyonda aynı ne farkı varki.cinsel ilişki olayı için doktor kalp atışlarından sonra birşey söyliyebilirim dedi bende eşimden kaçtım durdum.vucudu zorlamadan neden olmasınki.vallahi arkadaşında dediği gibi bebeği nasıl yapıyoruz o yasak bu yasak böö getiriyorlar şu doktorlar.zırt pırt onlara gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.

sorma bi de o var, bir doktorun aman sakin dedigine oteki hic sorun degil diyo, gel de delirme:47: sonra dusuk tehlikesi olmadigi surece cinsel iliski niye yasak olsun? bunu da ilk kez duydum, tecrubelerimle konusiim vucudunuz soyluyo zaten size herseyin usulunu, kendi sesinize kulak verin yeter:34: bak ben de bunu buldum nette epilasyonla ilgili, belki okumussundur ama okumayanlar icin h0ttp://www.mumcu.com/html/article.php?sid=506

kızlar benimde yarın dr kontrolum var 8.30 da...
o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam....
önceki bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu...
ve bu vakte kadar hergün hergün,acaba bu bebğimde öldümü,kalbi duyulur mu,ya dr bebek yok derse.... gibi düşüncelerle boğuşup duruyorum...:ssz:
kendimi bundan alamıyorum Rabbim mağfiret etsin...
nolursunuz bu kardeşiniz için bi dua edin,inşallah herşey yolundadır ve öyle de devam eder...
bilin ki bende hepimize her zaman dua ediyorum...
Rabbim doğru yoldan doğru düşünceden ayırmasın inşallahh:16:

ve bu vakte kadar hergün hergün,acaba bu bebğimde öldümü,kalbi duyulur mu,ya dr bebek yok derse.... gibi düşüncelerle boğuşup duruyorum...:ssz:
nolursunuz bu kardeşiniz için bi dua edin,inşallah herşey yolundadır ve öyle de devam eder...

üzülmek yok herşey bizler için değilmi ki herşeyi kabul ederek anne olacağız dedi o halde yılmak yıkılmak yok,anneliğin ne kadar zor olduğunu kendi annelerimizden biliyoruz.yarın korkmadan git kötü birşey düşünme,ben bu rahatlıkla şimdi hamileyim,7 ay önce dış gebelik geçirdim sandım ki bir daha bebeğim olmayacak tüplerim kapalı,tekar dış gebelik geçiricem ama şimdi bizi yaratan nasıl bugüne kadar ömürümüzü çizdiyde şuan bize tutunmaya çalışan minik yüreklerinden bir ömür süresi var sen elinden geleni yaptın bundan sonrası bizi bir damladan yaratan yüce allahın....

Ah canim, bilmez miyim o korkulari, iste boyle hamilelikle basliyolar, sonra bebek doguyo buyuyo, sen baska baska korkularla kaygilarla devam ediyosun hayatina:6:
Allah guzel haberlerle gelmeni nasip etsin, amin

bir tek ben böyle düşünmüyormuşum,hissetmiyormuşum ama kendimi bir ara hasta gibi hissettim o yok bu yok direk stres,ben yasaklara gelebilen biri değilim elimden geldiğince kendime ve bebeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama ben yine benim ve bence ben yüzmezsem hareket etmezsem bebeğim beni istemez onun bana gelmesinin sebebi benim yerimde duramamam biz beraber eğleniyoruz o içerde ben dışarıda :9::9:

aynen canım beraber eğlenin :16:
hareketsiz kalıncada bebiş için tehlikeli yürüyüş yapın diyorlar.

sorma bi de o var, bir doktorun aman sakin dedigine oteki hic sorun degil diyo, gel de delirme:47: sonra dusuk tehlikesi olmadigi surece cinsel iliski niye yasak olsun? bunu da ilk kez duydum, tecrubelerimle konusiim vucudunuz soyluyo zaten size herseyin usulunu, kendi sesinize kulak verin yeter:34: bak ben de bunu buldum nette epilasyonla ilgili, belki okumussundur ama okumayanlar icin h0ttp://www.mumcu.com/html/article.php?sid=506

lazer epilasyonum bitti sonra hamilelik düşündüm.şimdi normal evde kullandığımız cımbızlı epilasyondan bahsediyorum, jilet yapmıştım birkaç gün sonra makine ile alıcam.

ayy canım inşallah sendende güzel haberler alırız :16:
bebişin sağlıklıdır inşallah dua edicem :26:
aynı duygu bendede var 17 temmuzu iple çekiyorum hakkımızdan hayırlısı yarın bizede haber ver.

üzülmek yok herşey bizler için değilmi ki herşeyi kabul ederek anne olacağız dedi o halde yılmak yıkılmak yok,anneliğin ne kadar zor olduğunu kendi annelerimizden biliyoruz.yarın korkmadan git kötü birşey düşünme,ben bu rahatlıkla şimdi hamileyim,7 ay önce dış gebelik geçirdim sandım ki bir daha bebeğim olmayacak tüplerim kapalı,tekar dış gebelik geçiricem ama şimdi bizi yaratan nasıl bugüne kadar ömürümüzü çizdiyde şuan bize tutunmaya çalışan minik yüreklerinden bir ömür süresi var sen elinden geleni yaptın bundan sonrası bizi bir damladan yaratan yüce allahın....

:14::14::14::14::14:
Allah senden razı olsun..teşekkürler yorumun için......:43:

Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???

canım ne güzel yazmışsın ağzından bal damlıyo bugün :52::52::52::52:
geçmiş olsun bu arada.
rabbim hepimizin hakkımızdan hayırlısını versin:26:
ben hergün dua ediyorum allahım bize sağlıklı mutlu bebişimizle yaşamayı nasip et,o küçücük kalbinde hep allah korkusu olsun diye :26:

ayy canım inşallah sendende güzel haberler alırız :16:
bebişin sağlıklıdır inşallah dua edicem :26:
aynı duygu bendede var 17 temmuzu iple çekiyorum hakkımızdan hayırlısı yarın bizede haber ver.
ne demekkk canımmm hemen buraya koşucam haber vermek için...
inşallahhh uçuşa uçuşa gelirimm:16:

Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???

evet kaışık ruh hali bendede var keseyi gördükten sonra daha bi iyiyim sanki.
bende tatilden geldikten 1 hafta sonra öğrendim.hamile olsaydım gidemiydim bilmiyorum:44:
canım eşinle ilgilen şu karamsa panik halini bi at üzerinden adamcağızı üzme.
farklı aktive yap tabi bebişini aklından çıkarma ama eşini önceliklede kendini bırakıp ihmal etme:34:

ne demekkk canımmm hemen buraya koşucam haber vermek için...
inşallahhh uçuşa uçuşa gelirimm:16:

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :nazar::nazar::nazar:

valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee:37::37:

valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee:37::37:

vucuda temas eden yeri sadece başlığı ,ben dizime bilgisayarda alıyorum aynı şey o zaman.

Merhaba,

hayırlı olsun canım:nazar::nazar::nazar:
ben de tatile gidemediğimiz için sürekli eşime çatıyrum:9::9::9:
Allah var hormanel değişikliğin farkında da alttan alıyor canım benim:16::16::16:
ama bence normaldir bu türlü duygu değişimlerinin yaşanması sakin olmaya çalış ve tatilinin tadını çıkaaaar:21::21:

kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem :1::1::1:

bende saldırganlaştım ama sigaradan :17::17: geçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur

Back