- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
hic duymadim canim, doktoruna danisman en iyisi, radyason iceren yerlere girip cikma zorunlulugun varsa yarali olabilir
Allah gonlune gore versin canim
cok gecmis olsun canim, bu doktorlarda boyle iste hemen tam bi gelisme yok filan, halbuki o kadar cok yanildiklari, herseyin bir anda tersine dondugune sahit olduklari oluyor ki, subhanAllah, gel de kizma, sen moralini yuksek tut canim, ilacini ic ve dinlen, dualarimiz seninle
hakikaten ya, benim kayinvalidemin 9 cocugu var, hamile olmadigim yil olmadi diyor, bir cocugum yuremeye baslamadan ben otekini dogurmus olurdum diyo, ne doktor ne ilac, dogru durust beslenmemis bile, masallah tum cocuklari saglikli, kapi kadarlar boyle enine boyuna biraz tevekkul lazim, ama iste bence cok bilmek de iyi degil, psikopat oluyo insan, o yasak, bu aman cok tehlikeli, hamilelik donemi degil stres donemi oluyo bizimkisi
epilasyon yasak denilmişti topikte yasak olduğunuda düşünmüyorum.neticede kaşımızıda cımbızla alıyoruz epilasyonda aynı ne farkı varki.cinsel ilişki olayı için doktor kalp atışlarından sonra birşey söyliyebilirim dedi bende eşimden kaçtım durdum.vucudu zorlamadan neden olmasınki.vallahi arkadaşında dediği gibi bebeği nasıl yapıyoruz o yasak bu yasak böö getiriyorlar şu doktorlar.zırt pırt onlara gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.