- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
canim ben boyle stresli durumlarda bebegimi dusunurum, onu kucagina aldigimi emzirdigimi, ona sarildigimi miss gibi kokusunu, sakinlestirir beni, bi dene istersen
canim sen nasil rahat ediceksen oyle yap, bunlar %100 kanitlanmis tehlikeler degil ki, senin icin rahat etsin, onemli olan o, hamilelikte kullandigimiz bi suru ilacin ustunde de hamileler kullanmasin, doktora danissin filan diyo, maksat sorumluluktan kacmak
3 gundur pozitifse hamilesindir hayatim, hayirli olsun, test sonucunu alinca da yaz bize
insallah canim, bebislerimiz Allah'a emanet
hoppalaaaaa!!!!!!!
hahaaa, super fikir nehirasi, doktorda agda gunleri duzenlensin, bizde kek corek borek yapar gideriz, hem yeriz iceriz hem de temizleniriz:))))
canimcigim kiseden kisiye, hamilelikten hamilelige degisiyo, 3 gun daha sabret bakalim, insallah duyariz guzel haberini
canim korkma endiselenme diycem ama o pek mumkun degil, her donemin kendine gore baska endiseleri oluyo, Rabbim bebislerimize saglik ver, amin
canim benim de agrilarim ara ara devam ediyo, cok dayanilmaz degiller artik ama hissettiriyolar arada, dinlenmeye calisiyorum mumkun oldukca, sanirim agri degil de kanama problem gebelikte, iki gun sonra mutlu haberi alirsin insallah
canım benim Allah razı olsun...
ağlıcam şimdi çok morelim bozuldu, kimse cvp vermeyince 2 gün var ve sanki zaman geçmiyor...
rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş...
ilk gebelik bilmediğim ağrılar korkutuyor beni...