• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet kaışık ruh hali bendede var keseyi gördükten sonra daha bi iyiyim sanki.
bende tatilden geldikten 1 hafta sonra öğrendim.hamile olsaydım gidemiydim bilmiyorum:44:
canım eşinle ilgilen şu karamsa panik halini bi at üzerinden adamcağızı üzme.
farklı aktive yap tabi bebişini aklından çıkarma ama eşini önceliklede kendini bırakıp ihmal etme:34:

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :nazar::nazar::nazar:

Canim benim cok tesekkur ederim onerin icin,dogru soyluyorsun esinle ilgilenmeliyim ama yapamam cunku bana küstü :))

Canim benim cok tesekkur ederim onerin icin,dogru soyluyorsun esinle ilgilenmeliyim ama yapamam cunku bana küstü :))

vallahi eşim normalde de benim üzülmeme kıyamaz şimdi daha bi hassas davranıyor :38:

gönlünü alıcaksın :27:
düşünsene kaç ay boyunca senin nazını çekecek yazık eşlerimize :52::52::52:

valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee:37::37:

Merhaba elif,
Benim doktor da (iki farkli kişiye gidiyorum) epilasyon ikinci bir emre kadar kesinlikle yasak dediler.valla kaşımı bilekorka korka aldırdım..makina,agda,lazer yasakmış ama bir sure dediler..ben de traş bıçağı kullanmak zorunda kaldım ve berbat hissediyorum..

bende saldırganlaştım ama sigaradan :17::17: geçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur

bizim bir arkadaş da hamileliği boyunca tiksinmişti sigaradan ama doğum yapar yapmaz içmeye başlamış tekrar:19::19:

Merhaba elif,
Benim doktor da (iki farkli kişiye gidiyorum) epilasyon ikinci bir emre kadar kesinlikle yasak dediler.valla kaşımı bilekorka korka aldırdım..makina,agda,lazer yasakmış ama bir sure dediler..ben de traş bıçağı kullanmak zorunda kaldım ve berbat hissediyorum..

aaaaa ağda da mı yasak dediler:37::37:
oyyyy oyyy bu ne biçim iştir yaaa
gerçi benim doktorum da tüy dökücü kremler de yasak dedi içinde kimyasal olduğu için ama ağda dememişti:18::18:

kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem :1::1::1:

hayırlısı olur inşallah hamilesindir:49::49::49:
bende hiçbirşey hissetmemiştim gözlerimde yanma yorgunluk vardı.göğsümde ağrılar vardı regli olacakmışsın gibi belirtiler yaşıyorsun.

bende saldırganlaştım ama sigaradan :17::17: geçen hafta allahım midem bulansım tiksineyim dedim sabah mide bulantısı ile uyandım ağzıma sürmedim aklımdan bile geçmiyor,yüce rabbim bu kadarmı sesimi duyarda meleğim ve beni korur
inşallah bırakırsın içme canım:20:

bana da çok mantıklı gelmedi ama kesinlikle kullanmıyoruz diyince de insanın içi rahat etmiyor ağdayla hiç beceremem zaten:9::9::9:

bundan sonra doktorda yatıp kalkıcaz vallahi onu yeme bunu ye şunu yapma bunu yap aaaa :15:

bizim bir arkadaş da hamileliği boyunca tiksinmişti sigaradan ama doğum yapar yapmaz içmeye başlamış tekrar:19::19:

9 ay boyunca içmeyeyim bir de emzirirken içmeyeyim de gerisi önemli değil meleğime zara gelmesin...bıraktım diye stres olmak istemiyorum resmen kapalı kutudan dışarı salınmış kedi gibi oraya buraya sataşıyorum :1::1::1:

kızlaaaaaaar bende bu sabah kan testi verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar çıkar. 3 gündür yaptığım tüm idrar testleri pozitif ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum gözle görülür pek bir belirtim yok sadece bugün aşırı baş dönmesi yaşıyorum hayırlısı olsun inşallah. Daha kimseye söyleyemedim heyecandan ölmezsem yarın söylicem :1::1::1:

hayırlı olsun canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşaallah kan sonucunda güzel çıkar hayrlı güzel rahat bir hamilelik geçirirsin:16::16:

gerçi benim doktorum da tüy dökücü kremler de yasak dedi içinde kimyasal olduğu için ama ağda dememişti:18::18:

kızlar buldum çözümü tüylerimiz çıktığın da doktora gidelim o alsın madem çok biliyo biz ne yapsak doğru yapamıyoz dimi ama :27::27::27::27::27::27::27::27:

merhaba kızlar:16:.burası ne güzel be,her kes hamile:49:.benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:

merhaba kızlar:16:.burası ne güzel be,her kes hamile:49:.benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:

canım hayırlısı inşallah hamilesindir:49:
herkesde farklı belirtiler olabilir.
test yaptınmı en kısa zamanda yap istersen kafanda daha netleşmiş olur.

bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba

slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........

benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....

neden kimse cvp yazmıyor burda,zor bişeymi soruyorum acaba......

canim ya, ben de gecen ay farkli hissetmistim, goguslerimdeki, kasiklarimdaki agrilar bi farkliydi sanki,
insallah sen de hislerinde yanilmiyorsundur da katilirsin aramiza

ins canim insssallah.. cok da umutlanmak istemiyorum sonra hayal kirikligi cok kotu oluyor..
ama sizlerin arasina katilmayi coookkk istiyoruum :)

batıl olmadığına inanılan rus inancı: erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
doğru çıkıyor.. eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde

bunu benim bi arkadasim icin yaptik, ama tutmadi :)

Umuda ihtiyacım var ve o yüzden buraya yazıyorum.
2 yıl evvel plansız gebelik yaşadım, sağlıksız olduklarından kürtaj oldum.dr sayesinde tüplerim tıkanmış.derken rezervlerimin azaldığını öğrendim. kan pıhtılaşmamdan düşmüş ilk bebeklerim bu arada. ve tüp bebek tedavisindeydim.transfer günüde embriyolarım 2. sınıfmış sebei genetik olabilir dedi dr um.ki genetikse gebelik şansı belki olmayacak hiç.şuan 2 minik embriyomla beraberim :) ve eğer allah nasip ederse 24martta anne olacağımı söylüyr takvimim.Dualarınıza ihtiyacım var.2 gündür olmazsa korkularım hat safhadaydı sizlere bakınca umut doldu içme, dilerim9 ayı beraber geçirmek nasip olur.BEnim ilk bebeğim olacak 27 yaşındayım.Anne olacak herkesi tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler diliyorum ve inş darısı başıma.

canim benim ins embryolarin sana smskiii tutunur seni hic birakmazlar :) dualarim seninle.
sen de bana dua et, ben icimde embryo var mi yok mu onu bile bilmiyorum..
bekliyorum oylece... hayirlisi Rabbimden :)

canim ben bilemiyorum,
daha hamis bile degilim,
oylesine takiliyorum bu topige,
ama hamilelikte kanama disinda her turlu agri normal diyorlar sanirim :)

Son düzenleme:
canim ben bilemiyorum,
daha hamis bile degilim,
oylesine takiliyorum bu topige,
ama hamilelikte kanama disinda her turlu agri normal diyorlar sanirim :)

saol canım Allah razı olsun...
bu cvbı yazman bile benim içimi rahatlattı sanki....
sanırım hormonlardan yazdığıma kimse cvp vermeyince çok morelim bozuldu...
tşkr ederim,inş dediğin gibidir ilk gebeliğim ve korkuyorum bi sorun çıkmasından...

Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???

canim ben boyle stresli durumlarda bebegimi dusunurum, onu kucagina aldigimi emzirdigimi, ona sarildigimi miss gibi kokusunu, sakinlestirir beni, bi dene istersen

valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee:37::37:

canim sen nasil rahat ediceksen oyle yap, bunlar %100 kanitlanmis tehlikeler degil ki, senin icin rahat etsin, onemli olan o, hamilelikte kullandigimiz bi suru ilacin ustunde de hamileler kullanmasin, doktora danissin filan diyo, maksat sorumluluktan kacmak

3 gundur pozitifse hamilesindir hayatim, hayirli olsun, test sonucunu alinca da yaz bize

insallah canim, bebislerimiz Allah'a emanet

hoppalaaaaa!!!!!!!

kızlar buldum çözümü tüylerimiz çıktığın da doktora gidelim o alsın madem çok biliyo biz ne yapsak doğru yapamıyoz dimi ama :27::27::27::27::27::27::27::27:

hahaaa, super fikir nehirasi, doktorda agda gunleri duzenlensin, bizde kek corek borek yapar gideriz, hem yeriz iceriz hem de temizleniriz:))))

canimcigim kiseden kisiye, hamilelikten hamilelige degisiyo, 3 gun daha sabret bakalim, insallah duyariz guzel haberini

bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba

canim korkma endiselenme diycem ama o pek mumkun degil, her donemin kendine gore baska endiseleri oluyo, Rabbim bebislerimize saglik ver, amin

canim benim de agrilarim ara ara devam ediyo, cok dayanilmaz degiller artik ama hissettiriyolar arada, dinlenmeye calisiyorum mumkun oldukca, sanirim agri degil de kanama problem gebelikte, iki gun sonra mutlu haberi alirsin insallah

Back