merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim
hoşgeldin canım.hayırlı olsun...kızınıda allah bağışlasın...
SURMELI ARKADASIM.seni simdi gordum mart anneleri topigindesin ve liste yapmissin
ama anlayamadim sen subat annesi diyilmiydin,yani bana oyke yazistin ve ben seni subat topiginde listeye aldim.
mart annesiymissin.,ozaman neden haber veredin,seni subat topiginden silmem icin.
bu arada yazini okudum cok uzuldum,insallah doktor yalnisligidir,ama yinede birsey olsa bile kurtajdan korkma,uyutup yaoarlar,hic 1 sey hiss etmezsin.ama sukr et.iyiki evde 1 kizin var.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
bu tarz bi sitemin ne yeri nede zamanı bence.helede sıkıntısını okuduktan sonra
((allah sizleride sağlıkla kavuştursun evlatlarınıza...
merhaba arkadaşlar,
doktordan geliyorum. Kesemiz gözüktü. Ayın 19'unda gidip bebeğin kalbi atıyor mu diye bakacağız. Doktorum aslında gebelik konusmalarını 8. haftada yaptığını, cunku ondan önce düşük vs riskinin yüksek olduğunu söyledi. Su anda bende bir sıkıntı gözükmüyormuş. Ama yine de bir çok konuda tedbirli konustu. Seyahatime izin vermedi, yürüyüş gibi egzersizlere izin vermedi, cinsel ilişkiye cok cok sıcak bakmadı vs vs. ben orta risk grubundayım çünkü yüksek tansiyonum var. Kontrolde de 16-10 çıktı. Hemen kardiyolog konsultasyonu istedi ve tansiyon hapına başladı. Kilom da fazla, en fazla 8 kilo almam gerektiğini söyledi.
Aslında gebelik öncesinde çok rahat olan doktorumun şimdi böyle yapması endişelendiriyor beni. Ben hep cok rahat bir hamile olacağımı düşünmüştüm, ki kendisi de ben hamile kalmadan önce gebelik hastalık değildir, hasta gibi davranmayacağız sana vs diyordu. Şimdi böyle şeyler duyunca...
Belki tatile izin verir diye tatilden 2 gün öncesine aldım ben yine de randevumu :)))
aldırma.doktorlar temkinli konuşmak zorunda.rabbbimin emaneti onlar canım.sen elinden geleni yap tevekkül et...daima güzel haberlerle inşallah...
ben doktorların her söylediği şeyde endişelenmeyi kabul etmiyorum ve şuanda yapmıyorum daha doğrusu bebeğimin gelişimi sırasında zarar verecek kimyasallar yiyecek ve içecekler haricinde çok fazla önemsemiyorum,annemin 2 hamilelik geçiriyor ablam ve ben sağlıklı bir şekilde kucağında oluyoruz değil ultrason karnına boru dayayıp ses dinlemeye çalışıyorlar,ev işleri deseniz ona keza birde köydekiler var nerede yat dinlen gezme otur.belki sizlere çok garip gelecek ama çok fazla önemsemiyorum bugünde dediğim gibi gidecekse kendimi pamuğada sarsam gider,gitmeyecekse hoplayıp zıplasamda doğacaksa bana tutunur kalır.dün yağmurda saatlerce denizde yüzdüm,gittim mayomu değiştirdim akşama kadar yüzdüm daldım kendimi daha dinç daha mutlu daha stressiz hissediyorum bu şekilde ay şöyle ay böyle diye evham yaparsam biliyorumki olumsuzluklar peşimi bırakmayacak....
bende sen gibiyim.allaha emanet ettim ona sığındım.kim yavrusuna zarar verir bilerek ve isteyerek....
merhabalar gerçektende ne kadar çok öğretmen var bende sınıf öğretmeniyim şimdilik rahatım ama 4+4+4 nedeni ile hangi okula gideceğim belli değil norm fazlası oldum da inş yakın bi okul olur yollarda sürünmem dua edin kızlar
hakkımızda hayırlısı sevgili meslektaşım:)))
kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:
allah yardımcın olsun canım.inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana....
evde olanlar hamileliğinizin kıymetini bilin sabahtan beri resmen sürünüyorum mide bulantısı bir yandan uyku hali bir yandan taş üstüne yatsam resmen uyurum içim geçiyor bugün saat sayıyorum evde olsam hafif yemek yerdim burada ne mümkün...ne zormuş hem hamile olup hem çalışmak sabahın 7 sinden beri ayaktayım kafamı koyup uyumak istiyorum evde yemekte yok offf
kıyamam canım ya.allah yardımcın olsun çalışırken zor...
epilasyon yasak denilmişti topikte yasak olduğunuda düşünmüyorum.neticede kaşımızıda cımbızla alıyoruz epilasyonda aynı ne farkı varki.cinsel ilişki olayı için doktor kalp atışlarından sonra birşey söyliyebilirim dedi bende eşimden kaçtım durdum.vucudu zorlamadan neden olmasınki.vallahi arkadaşında dediği gibi bebeği nasıl yapıyoruz o yasak bu yasak böö getiriyorlar şu doktorlar.zırt pırt onlara gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.
tuhaf bende sordum lazere izin verdi.sıkıntı olmaz dedi.nettede araştırdım sorun olmaz yazıyor.
Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???
hormonlar.hoşgeldin canım hayırlı olsun.allah eşlerimize yardım etsin.gerçi ben hamileliklerimde melek gibi oluyorum normalde sert ve tersimdir :)))
valla kızlar doktorum bana demişti epilsayon aleti elektrikle çalışıyor ve bebeği uyarır dedi ben de o yüzden kullanmadım öğrendiğimden beri
amaaaaaaaaaaaaan ne bileyim yaaaa insanın kafası karışıyor
bir de annemlerin epilasyon aletinde de yazıyormuş hamilelerin kullanması sakıncalı olabilir diyee
aletleri bilmem ama lazeri sordum ben.ben bir yıldır yaptırdım şimdi bırakamam dünyanın parasını verdim.zaten doğuma kadar rabbim izin verirse tabii birkez yaptırırım 6 ayda bir çıkıyor onlarda minik ve zayıf.başa dönemem.ama işin kötü tarafı benim epilasyoncu yapmam diyor
((hastaneye yaptırcam inşallah...
hayırlı olsun canım.hoşgeldin:))
Merhaba elif,
Benim doktor da (iki farkli kişiye gidiyorum) epilasyon ikinci bir emre kadar kesinlikle yasak dediler.valla kaşımı bilekorka korka aldırdım..makina,agda,lazer yasakmış ama bir sure dediler..ben de traş bıçağı kullanmak zorunda kaldım ve berbat hissediyorum..
:))))
merhaba kızlar
.burası ne güzel be,her kes hamile
.benim bata 3gün kaldı.eyer hamileyssem martta doğurucam,aranıza katılmayı çok istiyorum.size bir sorum olacak.kızlar benim ağzım fena halde sulanıyor ya,hani insanın miydesi bulandığında ağzına hafif tuzlu bir su gelir ya benimki de öğle,miğdemde de sanırım bir ekşime var.ateşim de daha düşmedi,son 3günüm işte.sizin bana tafsiye etmek istediyiniz bir şey varmı?mesela daha neye dikkat ede bilirim sizce?:44:
hayırlı olsun hoşgeldin.belirti herkeste farklıdır.bende hiçbir şey yok mesela:)))
bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba
tüp bebek yaptıranlar daha bi özel bende.uğraşlar emekler hayal kırıklıkları ve mutlu son.rabbim tamamına erdirsin.sizi ayırmasın evladınızla...
slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........
bir öncekinde hergün inliyor hergün doğuracam ölecek diye ağlıyordum.ağrılarımı sana tarif edemem.çok şükür yavrum 37+3 te doğdu maşallah...korkma canım olabiliyor bünye meselesi...
aynen ne yapacağımı bilmiyorum.ne gece ne gündüz hiç uykum gelmiyor.çok tuhaf.bazen sallanıyorum uyuyayım diyorum pat gidiyor...
kızlar gece sabaha kadar heyecandan uyuyamadm.. buğünde korkudan uyuyamam
rabbime sığın ona bırak.o neye ol demişte olmamış.güzel kızının hatırına kardeşini sağlıkla yollasın.seni merhametiyle sınasın.dualarım seninle canım benim...
kızlar akıntım yok gibi ama kasıklarımda sancım var.var mı benim gibi olan,doktorumda rahat değilsen gel dedi.zaten düşük tehlikem var 4 gündür yatıyorum.korkmalı mıyım bilemedim.bu akşam bitsin yarın sabaha kadar geçmezse doktora gidicem.
allaha emanet ol.ama doktorunu ihmal etme.progestan kullanıyor musun canım??baya etkilidir...