2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayırlı olsun canım sana da valla Aralıktan beri görmüyorum çoooooooook özlemiştim hamilelikte bahanem oldu kandırdım geliyorlar

Allah kavuştursun.. ben en son Nisan'da görmüştüm... Sen daha kötü durumdasın. Neyse ki sayılı gün çabuk geçer.. Bir an önce kavuşursun inşallah..

aydasu merhaba, doğru mu hatırlıyorum acaba seni? bir derdim var kısmında bir derdini paylaşmıştın vakti zamanında. Evlenmenize, bebeğinize çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah.

aydasu merhaba, doğru mu hatırlıyorum acaba seni? bir derdim var kısmında bir derdini paylaşmıştın vakti zamanında. Evlenmenize, bebeğinize çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah.

Evet canım merhaba...
Masallah nasıl hatırladın...
Allah razı olsun...
Ben de gecen gun baktım gece bızım gece mı dıye hatta

hoş geldinnn... günaydın.. ben iyiyim, sen nasılsın?

tşk canım bende iyiyim saolasın benim doktorum 5-5,5 haftalık demişti ama burda hasaba göre 7. haftanın içinde çıkıyorum. gerçi doktorumu değiştiricem bu hafta başka doktora gidicem hiç aydınlatmadı bu doktor benide inş bu hafta gittiğimde bebeğimin kalp atışını duyarım cnm

gunaydın kızlar
cmt gunu bebegımle tanıstım kalp atıslarını duydum...
maşallah dıın dualarınızı esirgemeyin teyzeleriii
varmı benım gıbı tanısan haftasonu naptınız kızlar
allahım herkese yaşatsın super bır duygu...
ağladım cok fena..
allah saglıkla kucagımıza versın ınsallah..

cnm cok sevindim hayırlı olsun bana doktor cuma gel demişti ben daha duymadım kalk atışını darısı başıma inş allah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı imanlı bi şekilde

Evet canım merhaba...
Masallah nasıl hatırladın...
Allah razı olsun...
Ben de gecen gun baktım gece bızım gece mı dıye hatta

Ben genelde okuyucuyum, pek yorum yapmam. Senin konun, duruşun olaya yaklaşımın cok hosuma gitmişti. O bölümde yorum yaptığım tek konu seninkiydi. O yüzden hatırlamak kolay oldu :)

amiiinnnn canım.. ben de bugün inşallah kalp atışlarını duyarım...

inşallah canım.. doktor işi çok önemli bence.. ben doktoruma güveniyorum.. neyse onu söylüyor, çok dürüst.. umarım sen de kafana göre bir doktor bulabilirsinnnn

Günaydın anne adayları...

Ben hala şoktayım, inanamıyorum..Çarşamba keseyi görünce inanıcam sanırım.
Bana böyle bi sakinlik geldi, bedenim bi yumuşadı sanki..Çok tuhafım..

Doktor a göre yarın 5 haftalık olacam .Hiç bir belirti yaşamıyorum..Siz de var mı bi belirti?

Bir de ben elevit,bebe aspirin ve progestan kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz?

kocaman bir maşallah.
Allah bize de göstersin o günleri.

Ben genelde okuyucuyum, pek yorum yapmam. Senin konun, duruşun olaya yaklaşımın cok hosuma gitmişti. O bölümde yorum yaptığım tek konu seninkiydi. O yüzden hatırlamak kolay oldu :)

O gunku yorumlarınızla bana o kadar destek olmustunuz kı, Allah razı olsun...
Hayat ıste, herseyın bır yasanma sırası var sanırım, vaktı gelınce yasadıgımız...

günaydın kızlar

maşallah canım bende 17 temmuzda duyucam inşallah
nasıl atıyo merak ettim doktormu söylüyo yoksa duyuyormusun
bide başka birşeyler falan yapıldı mı bana doktor idrara sıkışık gel cekup gibi yapıcaz dedi anlamadım gidince öğrenicem :26:

benim doktorumda 5-5,5 hafta dedi cumartesi gitmiştim:44:
benim doktorumda doğru dürüst birşey söylemedi kadın çok yoğundu ama daha fazla ilgi gösterebilirdi herkes doktor şunu söyledi bunu söyledi diyor benim doktorumun tek söylediği 10 gün sonra gel canlanıyormu bakalım dedi

canım tebrikler

ben folbiol kullanıyordum nisandan beri doktor 10 gün daha kullan kontrolden sonra tekrar bakıcaz dedi

mERHABA CANIM benı ecelı arkadasım buraya yonlendırdı durumunu da ogrenınce yazmak ıstedım ben de genc kızlık donemımde duzensız adet goruyordum ve evlenınce duzeldı gectıgımız kıs bıraz da kılo alınca cocuk yapmaya tam karar verdık adetımın duzensızlıgı basladı mayıs ayında doktorum pco oldugumu soyledı cyclo progynova ıctım gecen ay adet oldum bu ay beklemedeyım yarın adet olmam gerekıyor normalde ama pco luların bellı olmaz bılırsın umudum var yok degıl ama korkuyorum fazla bı kılom yoktu onun uzerıne mayıstan bu yana 7 kılo verdım
daha daha vermeye devam edıyorum ve yarına bekleyıs basladı...

insaşşalaaah duyarsın cnm hemen paylaş

kocaman bir maşallah.

amiiinn gösterir inşallaahcanımm

demekkı o yeterlı canım..canını neden sıkıyorsun :44:

kocaman bir maşallah.

insaşşalaaah duyarsın cnm hemen paylaş

amiiinn gösterir inşallaahcanımm

demekkı o yeterlı canım..canını neden sıkıyorsun :44:

cnm sesı acıyor sonuna kadar duyuyorsun bız telefona cektık arada dınlıyoruz esım tele cektı goruntu ve sesı.
benden 5 tup kan ve ıdrarda aldı..ıdrar ıcındır ben 1 saat bekledımkı tuvaletım gelsın.2 sıse su ıctım meret gelmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…