• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem :(

merhaba mart anneleri,
gebelik nasıl gidiyor ?

Kayra42 burda mısın ? :17:

aradığınız kişi şu anda uyumaya çalışıyor üstünede korku filmi izledi katile çok şaşırdı:)))beklerim canım...

bende 3temmuz günü büyük bir şokla öğrendim enfeksiyon geçirmiştim 3hafta önce kontrole gittim ve 5haftalık ganime olduğum söylendi . Sok oldum fakat çok mutluyum. ılk gebelik heyecanım :) rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcamiz günleride nasip eylesın inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla.

hayırlı olsun müjden allah daim etsin....

gunaydin anne adaylari
bugun ilk doktor randevum var. Sat 3 haziran. 1 hafta once ogrendim hamileligimi, doktorum degerim 1500'un ustune cikinca gitmemi istedi. O yuzden bekledim. O da kismetse bugun.
Gerginim ama cok. Gece de uyudum uyandim hep. Hayirlisiyla bugun kesecegi gorseydik.
.

:))))canımsın...daha neler bolacak ne uykusuzluklar bir bilsen...güzelliklerle dolu 9 ay....hayırlı haberlerle canım....

allah'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,bo rcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.allah'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle yarabbi...

kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...

Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0 :nazar:
Takvımlere gore ıse 8+5
muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım :1:

Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu :nazar: 5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...

Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız de :53: En son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...

Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

hoşgeldin canım.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler denmemiş boşa.nerde huzurluysan orada ol.gözün aydın rabbimin hazinesi sonsuz...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
valla yine sayfalar dolmuş da dolmuş:51::51::51:
Ben çooook mutluyum haftasonu annemler geliyor :10::10::10:
Inşaallah böyle devam ederim de ağrısız bulantısız güzel vakit geçiriririz:52::52::52:

ilk bebeğimde gurbetteydim yalnızdım çok zordu sonuç hazin oldu.ikincisindeyse riske karşı annem 5 ay bana baktı doğuma konyaya geldim şükürler olsun kuzum kollarımda.şimdi ise tayinle annemin dizinin dibindeyim:)))allah eksikliklerini göstermesin...maşallah mutluluğun daim olsun...

merhaba hanımlaaaar. Ben de katıldım aranızaaa.. Nasılsınız.??:49::49:

hoşgeldin hayırlı olsun...

slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn

hoşgeldin hayırlı olsun....

gunaydın kızlar
cmt gunu bebegımle tanıstım kalp atıslarını duydum...:nazar::emir_bebek:
Maşallah dıın dualarınızı esirgemeyin teyzeleriii :49:
Varmı benım gıbı tanısan haftasonu naptınız kızlar :46:
Allahım herkese yaşatsın super bır duygu...
Ağladım cok fena..
Allah saglıkla kucagımıza versın ınsallah..:49:

daima güzel haberlere ağla inşallh.gözün aydın canım....

günaydın anne adayları...

Ben hala şoktayım, inanamıyorum..çarşamba keseyi görünce inanıcam sanırım.
Bana böyle bi sakinlik geldi, bedenim bi yumuşadı sanki..çok tuhafım..

Doktor a göre yarın 5 haftalık olacam .hiç bir belirti yaşamıyorum..siz de var mı bi belirti?

Bir de ben elevit,bebe aspirin ve progestan kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz?

merhaba canım benı ecelı arkadasım buraya yonlendırdı durumunu da ogrenınce yazmak ıstedım ben de genc kızlık donemımde duzensız adet goruyordum ve evlenınce duzeldı gectıgımız kıs bıraz da kılo alınca cocuk yapmaya tam karar verdık adetımın duzensızlıgı basladı mayıs ayında doktorum pco oldugumu soyledı cyclo progynova ıctım gecen ay adet oldum bu ay beklemedeyım yarın adet olmam gerekıyor normalde ama pco luların bellı olmaz bılırsın umudum var yok degıl ama korkuyorum fazla bı kılom yoktu onun uzerıne mayıstan bu yana 7 kılo verdım
daha daha vermeye devam edıyorum ve yarına bekleyıs basladı...

canımsın.burada bu kadar hamileyiz iletini okuyan herkes bu ay aramızda olman için eğer olamazsan nisan annelerinde olman için dua edip amin diyelim.rabbim gönlündekini versin inşallah.sakın üzülme....

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

bu durumlarda konuşamam sadece susuyorum.allah beterinden saklasın.paylaşım olunca üzülüyor insan.kayıp kayıptır kaybetmiş biri olarak allah en kısa zamanda tekrar seni buralarda görmeyi nasip etsin inşallah...

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....

kıyamam ya zor bulantı.allah yardımcın olsun...

valla sakın takma denılıyor ama başa gelınce oyle olmuyor bılıyoruzkı herkes ıyı nıyetle yaklasıyor bundan sakın musterıh olma benımde basıma geldı kalp atısları duyulmadıgından dolayı begımı kurtaj yaptırmak zorunda kaldım:(psıkolojım bozuldu yardım aldım dr bana ıyı geldı ve allahın ıznıyle 5 ayın ustune tekrar hamıle kaldım ama sımdı yokmu ıcımde korkularım acaba tekrar aynı seylerı yasarmıyım dıye ıllakı oluyor inşallah mevlam korkularımızla bizleri imtihan etmez...üzülme diyecem ama boşuna biliyorum:14:

bende kaybettim kuzumu ilk göz ağrımı.düşükten daha ağır bir şekilde..üzülmeyin...rabbimin emaneti neticede....

bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem :(

hoşgeldin canım.atlatırsın sadece dinlen ve yorulma.düşecek diye düşünme.elini karnına koy ve sen benim mucizemsin beni sakın bırakma sıkı sıkı tutun annem de bak dinler gitmez bir yereee inşallahhhh.....

SÜRMELİ canım merak ediyorum seni nerdesin??nasıl oldun???bulantın çok yoğundu bi ses ver???

ben de öğretmenimmmmm.... branşım da ingilizce.. sizin branşlar ne arkadaşlar?

bende öğretmenim.branşım türkçe.ama iki yıldır gönüllü olarak zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum.bu yılda sanırım yaparım...çok ihtiyaç var o çacuklara hep alakası olmayan insanlar gidiyor.sosyolog ziraatçi işletme falan.alanları değil çocuklar bişey öğrenemiyor.600 saatlik kurs aldım onlar için.şubat tatiline kadar yine onlara giderim okulum dön demese tabii....

Ya kızlar ilk hamileliğimde acaip enerjiktim 7 ayda sadece 5 kilo almıştım duramıyordum yerimde.uyku falan uyumuyordum.ikincisindede hantallığın kitabını yazdım..ağır uyuşuk uykulu sinirli...şimdi ise yine yorulmuyorum uyumuyorum acıkmıyorum...bazen midem bulanıyor ama azıcık.hamile değilmişim gibi düşündüğüm an midem bulanıp göğüslerim sızlıyor.:)))bende korkuyorum normal olmam normal mi diye??

Tek başıma monolog yaptım sağolun yani:)))deli gibi hissettim kendimi:))):2::9::9::9::9:

Kizlar bebegim yok:14:

Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..

cok uzgunum.. bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..

Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun.. :14::43:

aradığınız kişi şu anda uyumaya çalışıyor üstünede korku filmi izledi katile çok şaşırdı:)))beklerim canım...

hayırlı olsun müjden allah daim etsin....

:))))canımsın...daha neler bolacak ne uykusuzluklar bir bilsen...güzelliklerle dolu 9 ay....hayırlı haberlerle canım....

kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

hoşgeldin canım.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler denmemiş boşa.nerde huzurluysan orada ol.gözün aydın rabbimin hazinesi sonsuz...

ilk bebeğimde gurbetteydim yalnızdım çok zordu sonuç hazin oldu.ikincisindeyse riske karşı annem 5 ay bana baktı doğuma konyaya geldim şükürler olsun kuzum kollarımda.şimdi ise tayinle annemin dizinin dibindeyim:)))allah eksikliklerini göstermesin...maşallah mutluluğun daim olsun...

hoşgeldin hayırlı olsun....

daima güzel haberlere ağla inşallh.gözün aydın canım....

canımsın.burada bu kadar hamileyiz iletini okuyan herkes bu ay aramızda olman için eğer olamazsan nisan annelerinde olman için dua edip amin diyelim.rabbim gönlündekini versin inşallah.sakın üzülme....

bu durumlarda konuşamam sadece susuyorum.allah beterinden saklasın.paylaşım olunca üzülüyor insan.kayıp kayıptır kaybetmiş biri olarak allah en kısa zamanda tekrar seni buralarda görmeyi nasip etsin inşallah...

kıyamam ya zor bulantı.allah yardımcın olsun...

bende kaybettim kuzumu ilk göz ağrımı.düşükten daha ağır bir şekilde..üzülmeyin...rabbimin emaneti neticede....

sağ ol canım valla insanın burnunda tütüyorlar hayırlısıyla gelecekler
1,5 sene sonra biz de ankaradayız inşaallah:16:
:16:

kizlar bebegim yok:14:

Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..

Cok uzgunum.. Bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..

ciddimi sin??mide bulantıların falan...tabii senide canın sağolsun.dur bakalım belki bugünkü görememiştir.yarın görünür:(((

canım ne denir ki inşaallah hayırlısıyla yarın görürsünüz bebeğini
dualarım seninle

Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun.. :14::43:[/QUOT

cnm hemen üzme kendini ..inş diğer doktor da görünür..

hoşgeldin canım.atlatırsın sadece dinlen ve yorulma.düşecek diye düşünme.elini karnına koy ve sen benim mucizemsin beni sakın bırakma sıkı sıkı tutun annem de bak dinler gitmez bir yereee inşallahhhh.....

sabah akşam büyük insanla konuşur gibi konuşuyorum.her gün eşimin elini karnıma koydurup onu hissetmesini de istiyorum.kanamam çok küçüktü,progestan kullanıyorum.sadece kahverengi geliyo.doktorum kahverengiden korkma kırmızı gelirse endişelen dedi.sadece sancım var,o beni biraz endişenlendiriyor.ama ihtiyac harici pek kalkmıyorum yerimden.bide faranjit oldum,onun öksürüğü var 2 gündür,ondan tırstım rahmi kasarım diye.doktorum öksürükle bebeğe zarar veremezsin dedi.artık doktora ve allaha güvenmekten başka seçeneğimiz yok :)

Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...

Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0 :nazar:
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım :1:

Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu :nazar: 5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...

Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız de :53: En son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...

Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

Canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi pcoluyum ve dogal yoldan hamile kLdim. Sonucu dun ogrendim hala saskinim degerim 205 cikti. Carsamba tekrar test yaptirip dr gitmeyi dusunuyorum, insallah hayirlisi ile kavusuruz bebeklerimize.

Gecmis olsun canim Allah daha beterinden korusun insallah. Henuz kesinlesmis bisey yok ama sen umidini kaybetme dualarimiz seninle hakkinda en hayirlisi neyse Rabbim onu versin insallah.

Back